Žilina – Ružomberok 1:2 (kon.) | Senica – Michalovce 4:0 (kon.) | Trnava – Pohronie 3:2 (kon.)
Dunajská Streda – Trenčín 3:1 (kon.) | Sereď – Nitra 0:1 (kon.)
konec
FK Senica
4:0 (0:0)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 09.11.2019, 17:00Niké liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Senica dala gól!
    V nastaveném čase ještě pojišťuje vítězství domácího celku SAMSON AKINYOOLA, který potrestal chybu hostujícího brankáře Kiry a čtvrtým gólem pečetí jasnou a zaslouženou výhru domácího týmu.
     
    82
    Senica dala gól!
    Michalovce to ještě zkoušely směrem dopředu, ale propadly v zadních řadách a do otevřené obrany si výborně na přesnou přihrávku naběhl FRANK CASTAŇEDA, který se ani v této velké šanci nemýlil a dává svůj druhý gól v tomto zápase – 3:0.
     
    66
    Senica dala gól!
    Druhý gól domácích fotbalistů je na světě! Hostující defenziva si však za tento gól může sama, protože špatně rozehrála míč, který v nebezpečném prostoru zachytili domácí, následně se ve velké šanci ocitl FRANK CASTAŇEDA a ten se nemýlil – 2:0!
     
    55
    Senica dala gól!
    Addo, který odvedl perfektní práci, oklamal celou obranu soupeře a přesnou přihrávkou našel v pokutovém území TENTONA YENNEHO, který svým prvním gólem v senickom dresu posílá domácích do vedení 1:0!

    Jan Hochman

    Branky: 55. Yenne, 66. Castaňeda, 82. Castaňeda, 90+1. Akinyoola

    Karty:   66. Castaňeda (SEN)


    FK Senica: Vorel – Didiba, Correia (C), Favaro Amaral – Yenne, Cvek, Klapan, Addo (64. Totka) – El Moudane – Sulley (27. Akinyoola), Castaňeda.
    Náhradníci: Taborda – Krč, Baumgartner, Mihal, Totka, Akinyoola.

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Rota, Carrillo, Soler, Kolesár – Savvidis – Kvocera (68. Kolesár), Žofčák (C), Martínez García (59. Danko), Kountouriotis – Sidibé.
    Náhradníci: Dráb – Grič, Danko, E. Mensah, Vojtko, Kolesár, Mavretić.

    Diváci: 532
    bahis siteleri