Švédsko – Rusko 4:5 (1:2 po s.n.) | Finsko – Česko 2:3 (0:1 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Švédsko
4:5 (0:2, 1:1, 3:1 - 0:0)
Rusko
Sobota 09.11.2019, 12:30Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Rusko.
    Vítěznou branku vstřelil Nikita Sošnikov.
    57:43 Niklas HANSSON - 4:4
     
    57:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! Od modré čáry nahodil puk na bránu NIKLAS HANSSON, který se tak v tuto chvíli stává švédským hrdinou. Igor Bobkov měl zakrytý výhled, a tak nestačil nahození švédského beka zastavit. Asistence: Carl Klingberg a Linus Johansson.
    53:11 Fredrik HÄNDEMARK - 3:4
     
    53:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové opět snižují! FREDRIK HÄNDEMARK převzal puk, který mu posunul Daniel Brodin, následně projel skrz brankoviště a zasunul puk za záda bezmocného Bobkova, který se natahoval svým levým betonem marně. Asistence: Daniel Brodin.
    51:25 Nikita SOŠNIKOV - 2:4
     
    51:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové si berou své dvoubrankové vedení zpět! Kuzmenko nalezl na levém kruhu NIKITU SOŠNIKOVA, který ukázal, že má letos formu jako hrom, když poslal puk přímo do levé šibenice Hellbergovy svatyně. Asistence: Andrej Kuzmenko a Anton Burdasov.
    48:29 Mikael WIKSTRAND - 2:3
     
    48:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové využívají přesilovku 5 na 3! po přihrávce Rödina vypálil zápěstím MIKAEL WIKSTRAND, který propasíroval puk skrz betony Igora Bobkova. Asistence: Anton Rödin a Max Friberg.
    34:25 Kirill SEMJONOV - 1:3
     
    34:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko si bere své dvoubrankové vedení zpět! Od modré pálil Sergejev, jeho střelu tečoval Žafjarov a Hellberg puk pouze vyrazil před sebe, kde stál připravený KIRILL SEMJONOV, který bekhendem dorazil puk za záda švédského gólmana. Asistence: Damir Žafjarov a Arťom Sergejev.
    29:55 Carl KLINGBERG - 1:2
     
    29:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové snižují na rozdíl jedné branky. CARL KLINGBERG nám ukázal, jak by se mělo zakončovat trestné střílení. Po naznačení střely si puk stáhl do forehendu a pohodlně zasunul puk za brankovou čáru. Bez asistence.
    14:12 Damir ŽAFJAROV - 0:2
     
    14:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko jde do dvoubrankového vedení! DAMIR ŽAFJAROV se po střele Sergejeva zorientoval v předbrankovém prostoru nejrychleji. Hellberg střelu ruského obránce pouze vyrazil před sebe a Žafjarov puk bekhendem zasunul za ležícího Hellberga. Asistence: Arťom Sergejev a Kirill Semjonov.
    10:25 Anton SLEPYŠEV - 0:1
     
    10:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Máme tady první gól zápasu! Dobrou práci v útočném pásmu předvedl Okulov, který získal puk a následně jej trochu naslepo přenesl na druhou stranu pásma, kde se nacházel ANTON SLEPYŠEV, který vypálil zápěstím na vzdálenější tyč. Jeho střela byla naprosto přesná, a proto Rusko vede 1:0. Asistence: Konstantin Okulov.
    Marken.cz

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 30. C. Klingberg, 49. Wikstrand (Rödin, Friberg), 54. Händemark (Brodin), 58. Hansson (C. Klingberg, L. Johansson) – 11. Slepyšev (Okulov), 15. Žafjarov (Ar. Sergejev, K. Semjonov), 35. K. Semjonov (Žafjarov, Ar. Sergejev), 52. Sošnikov (Kuzmenko, Burdasov), rozh. náj. Sošnikov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Michael Lindqvist (SWE)
    0:0   Anton Slepyšev (RUS)
    2. série:
    0:0   Daniel Zaar (SWE)
    0:1   Sergej Šumakov (RUS)
    3. série:
    0:1   Carl Klingberg (SWE)
    0:1   Artur Kajumov (RUS)
    4. série:
    1:1   Niklas Hansson (SWE)
    1:1   Pavel Kudrjavcev (RUS)
    5. série:
    1:1   Oscar Lindberg (SWE)
    1:1   Kirill Semjonov (RUS)
    6. série:
    1:1   Sergej Šumakov (RUS)
    1:1   Carl Klingberg (SWE)
    7. série:
    1:1   Anton Slepyšev (RUS)
    1:1   Niklas Hansson (SWE)
    8. série:
    1:2   Nikita Sošnikov (RUS)
    1:2   Daniel Brodin (SWE)


    Švédsko: Hellberg (Reideborn) – Lundberg, Bertilsson, Hansson, Dahlbeck (C), Sellgren, Wikstrand – Brodin, L. Johansson, Bromé – C. Klingberg (A), O. Lindberg, Rödin – Zaar, Händemark, Sylvegård – Lindqvist, Berglund (A), Friberg.
    Rusko: Bobkov (Samonov) – Blažijevskij, Ožiganov, Zub (A), Rafikov, Fazylzjanov, Ar. Sergejev, Šaripzjanov, Miščenko – Slepyšev (A), P. Karnauchov, Okulov – Kuzmenko, Švec-Rogovoj, Burdasov (C) – Šumakov, K. Semjonov, Žafjarov – Sošnikov, Alexejev, Kajumov – Kudrjavcev.

    Rozhodčí: Kova, Heikkinen – Thomann, Jusi
    thejrc.org