Peter Benko - Jakub Štáfek Vítěz: Jakub Štáfek (KO) (kon.) | Michal Martínek - Viktor Pešta Vítěz: Michal Martínek (TKO) (kon.)
Attila Végh - Karlos Vémola Vítěz: Attila Végh (KO) (kon.)
konec
Peter Benko - Jakub Štáfek

Vítěz: Jakub Štáfek (KO)

Sobota 09.11.2019, 20:25Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: Jakub Štáfek (KO) (20:31:39)
     
    První zápas na hlavní kartě byl opravdu hodně rychlý. Jakub Štáfek rozhodl zápas ve druhé minutě prvního kola, tvrdým úderem doslova vypnul svého soupeře. Vítězem Projektu X se tak stává právě Jakub Štáfek.
     
    Zápas skončil.
     
    01:09
    Tak to je naprosto neskutečné! Benko naznačil úder, přičemž Štáfek kombinací úderů vypnul svého soupeře! KO jak vyšité!
     
    00:35
    Štáfek to zkoušel dvěma high kicky, přičemž ten první skutečně našel cíl.
     
    00:05
    Hned v úvodu jsme sledovali náznak takedownu v podání Benka, který se nepovedl.
     
    Začalo 1. kolo
     
    Oba borci jsou na svém místě, zanedlouho se začne.
     
    Peter Benko – Jakub Štáfek

    Bitva těchto dvou borců je vrcholem druhého pokračování Projektu X. Na jedné straně se představí slovenský boháč a podnikatel Peter Benko, který má za sebou jediný zápas v rámci MMA. Benko se v rámci Oktagonu 9 utkal s uznávaným kadeřníkem Laky Royalem. Tento duel netrval vůbec dlouho, z vítězství se radoval Benko, který svého soupeře ukončil v prvním kole na submisi. Na té druhé straně se divákům představí známý český herec a bavič, kterým je Jakub Štáfek. Lavi, jak se Štáfkovi přezdívá, má rovněž za sebou jeden profesionální zápas, avšak v rámci boxu, ve kterém uspěl. Pro Štáfka se jedná o novou disciplínu, avšak se dá očekávat vyrovnaný duel.
     
    Dlouho očekávaná událost je tady! Oktagon 15 přináší vůbec nejatraktivnější kartu ve své historii, kterou okoření bitva století, ve které se proti sobě představí Karlos Vémola a Attila Végh. Tento zápas je hlavním hřebem tohoto turnaje, ještě před tím se dočkáme dalších velice zajímavých duelů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

    David Suchý

    ocianews.com