Rusko – Česko 4:0 (kon.) | Kanada white – Česko 2:3 (po pr.)
konec
Rusko
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Česko
Sobota 09.11.2019, 01:00 • Innovation Credit Union iPlex, Swift Current • World U17 Hockey Challenge • Semifinále
Partner:
    58:49 SVEČKOV - 4:0
     
    58:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná ovšem namísto toho přidává z rychlého protiútoku čtvrtý zásah! Vselovod Gajdamak ujel v tandemu s FJODOREM SVEČKOVEM, který chladnokrevně propálil Suchánka – 4:0! Asistence: Vselovod Gajdamak.
     
    46:06
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Teď už mu to ale vyšlo a sborná vede už o tři góly. Prochor Poltapov našel DANIILA LAZUTINA krásnou bekhendovou přihrávkou, ruský útočník ukázal šikovné ruce, naznačil kličku do bekhendu, položil si Suchánka a zavěsil do poloprázdné branky. Asistence: Prochor Poltapov.
    46:06 LAZUTIN - 3:0
    34:58 SVEČKOV - 2:0
     
    34:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná odskakuje do dvoubrankového vedení! Danila Jurov to udělal výborně za českou klecí, po rychlé otočce naservíroval puk u pravé tyčky číhajícímu FJODOROVI SVEČKOVOVI, který střelou bez přípravy propálil brankáře Suchánka – 2:0. Asistence: Danila Jurov a Pavel Mintjukov.
    07:43 JUROV - 1:0
     
    07:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní se ovšem v české obraně otevřelo okénko, kterým do prostoru mezi kruhy proskočil DANILA JUROV, tomu puk do jízdy přiťukl Vselovod Gajdamak a Jurov se trefil nad vyrážečku gólmana Suchánka! Sborná se tak ujímá vedení. Asistence: Vselovod Gajdamak a Gleb Ivanov.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 8. Jurov (Gajdamak, Ivanov), 35. Svečkov (Jurov, Mintjukov), 47. Lazutin (Poltapov), 59. Svečkov (Gajdamak)


    Rusko: Kanajev (Brinkman) – Ivanov, Grudinin, Mintjukov, Berezovskij, Lukaševič, Sapunov, Ganin, Dimitrov – Nadvornij, Ivancov, Sviščev – Poltapov, Lazutin, Čibrikov – Svečkov, Gajdamak, Jurov – Syčev, Prokopenko, Mechovov. Trenér: Andrej Kozyrev.
    Česko: Suchánek (Král) – Svozil, Špaček, D. Moravec, Machů, Ticháček, Šedivý, Pinkas – Brada, P. Moravec, Ryšavý – Menšík, Szturc, Ramik – Půček, Brabenec, Pajer – Sedláček, Měchura, Altrichter – Gajda. Trenér: Václav Eismann.
    thejrc.org