Cagliari – Fiorentina 5:2 (kon.) | Lazio – Lecce 4:2 (kon.) | Sampdoria – Atalanta BC 0:0 (kon.)
Udinese – Spal 0:0 (kon.) | Parma – AS Řím 2:0 (kon.) | Juventus – AC Milán 1:0 (kon.)
konec
S. S. Lazio
4:2 (1:1)
US Lecce
Neděle 10.11.2019, 15:00 • Stadio Olimpico • Italská Serie A • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lazia, které porazilo svého soupeře poměrem 4:2. Římané se v úvodu druhého poločasu dostali do vedení, nicméně zásadním momentem byla neuznaná vyrovnávací branka soupeře. Poté se římský celek dostal k dalším dvěma přesným zásahům, na které nováček soutěže odpověděl kontaktní brankou na konečných 2:4. (16:54:21)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 10:8. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:8.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V závěru utkání Lecce trefilo brankovou konstrukci!
     
    90+2
    Uvnitř pokutového území operoval s míčem hostující Mancosu, který poté centroval do šestnáctky. Domácí odvraceli pouze k soupeři, jenž pálil kousek vedle.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Lecce i nadále strádá hned dvě branky. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Pokus o dalekonosné přenesení hry nakonec skončil u hostujícího brankáře Gabriela, který schoval hrací předmět do rukavic a poté ho vyhodil na Lucioniho.
     
    86
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Joaquín Correa, přichází Valon Beriša.
    Střídání v týmu US Lecce: ze hřiště odchází Biagio Meccariello, přichází Andrea Rispoli.
    85. Andrea La Mantia - 4:2
     
    85
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom se Lecce dočkalo druhého přesného zásahu! Lapadula udržel míč u pojutového území, kde ho ještě předal do tandemu na Petriccioneho, jehož náramná nabídka doputovala přesně na hlavu ANDREY LA MANTII, který zamířil ke vzdálenější konstrukci.
     
    84
    Od svého pokutového území rozehrával brankář Strakoša, kterému se sice povedlo najít volného Alberta, jenomže jeho následná nabídka směřovala k soupeři.
     
    81
    Nováček soutěže se ihned po rozehrávce dostal na útočnou polovinu, kde to Meccariello zkoušel centrem do vápna, jenomže ten přeletěl všechny spoluhráče.
    80. Joaquín CORREA - 4:1
     
    80
    Lazio právě vstřelilo branku!
    V krátkém časovém sledu další zásah domácích! Lazio totiž podniklo nesmírně nebezpečnou protiakci, při které udělal kus práce Immobile, kterému se povedlo načasovat nahrávku do tandemu na JOAQUÍNA CORREU, který levačkou našel místo u bližší konstrukce.
     
    79
    Lecce to bude mít po zbytek utkání nesmírně složité, v tuto chvíli prohrává už o dvě branky. Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut.
    78. Ciro IMMOBILE - 3:1
     
    78
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči odskakují na rozdíl dvou branek! K rozehrávce pokutového kopu se postavil kanonýr CIRO IMMOBILE, který to zkoušel tvrdým zakončením k levé tyči, zatímco se Gabriel pohnul na druhou stranku.

    David Suchý

    Branky: 30. Correa (Alberto), 62. S. Milinković-Savić (Acerbi), 78. Immobile (pen.), 80. Correa (Immobile) – 40. Lapadula (Rossettini), 85. La Mantia (Petriccione)

    Karty:   34. Lucas Leiva (LAZ), 67. Immobile (LAZ) – 4. Mancosu (LCC), 59. Lapadula (LCC), 69. Lucioni (LCC)

    Neproměněná penalta: 67. Babacar (LCC), brankář Strakoša zneškodnil


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 10:8. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:8.
    S. S. Lazio: Strakoša – Patric (72. Bastos), Luiz Felipe, Acerbi – Lazzari, Lucas Leiva (51. Cataldi), S. Milinković-Savić, Correa (86. Valon Beriša), Lulić (C) – Alberto – Immobile.
    Náhradníci: Guerrieri, Proto – Anderson, Adekanye, Valon Beriša, F. Caicedo, Cataldi, J. Lukaku, Parolo, Vavro, Bastos, Jony.

    US Lecce: Gabriel – Calderoni, Rossettini, Lucioni, Meccariello (86. Rispoli) – Majer (70. Šachov), Tachtsidis, Petriccione – Mancosu (C) – Lapadula, Babacar (72. La Mantia).
    Náhradníci: Bleve, Vigorito – Benzar, Dubickas, Dell'Orco, Imbula, La Mantia, Lo Faso, Riccardi, Rispoli, Šachov, Vera.

    Rozhodčí: Manganiello – Longo, Manganelli
    ocianews.com