Karlovy Vary – SOHO Olomouc 3:4 (1:3 po s.n.) | HC Sparta Praha Sledge – SHK Mustangové 0:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha Sledge
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
SHK Mustangové AUTO IN
Neděle 10.11.2019, 15:00 • Tipsport aréna, Praha - Holešovice. • Česká para hokejová liga • 6. kolo
Partner:
     
    Ode mne je to z Tipsport arény vše. Přeji prima den. Na počtenou se těší Richard Wagner. (16:42:41)
     
    Zápas je u konce. Ačkoliv se domácí sympaticky snažili, tak nakonec nedosáhli ani na čestný gól. Spartu srazil Bernard Hering, který byl u všech pěti branek, přičemž tři z toho dal sám. Dvě další zaznamenal kapitán Pavel Kubeš.
     
    Konec zápasu.
     
    44:24
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pátá branka za zády brankáře Sparty. HATTRICK dovršuje BERNARD HERING, který doklepl za bezmocnou oporu domácího týmu střelu Pavla Doležala, kterou předtím Michal Vápenka bryskně vyrazil. Asistence: Pavel Doležal.
     
    43:30
    Sparta vyhrála vhazování v útočném pásmu a hned zkoušela své střelecké štěstí. To jí ale dnes není přáno, puk skončil vedle branky.
     
    42:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pro pražský celek je čtvrtá inkasovaná branka velmi krutým ortelem. Přeci jen se v posledních okamžicích tlačili do zakončení více a úspěch mohl by jim být přán. Leč do pootevřených zadních vrátek vletěl BERNARD HERING, kterému prostrčil kotouč Marek Michalec. Hostující kanonýr se zjevil sám před Michalem Vápenkou, kterého překonal blafákem na zadní tyč! Asistence: Marek Michalec.
     
    41:52
    Jezdí se na jednu i na druhou stranu, Pražané se snaží vybojovat alespoň čestný gól. Jejich snahu ale maří zkonsolidovaná defenziva Východočechů.
     
    40:42
    Mustangové jsou nastěhovaní v obraně soupeře a činí vítr na levém kruhu. Obrana Sparty se však čile brání.
     
    39:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dost možná je rozhodnuto o výsledku dnešního střetnutí! Podruhé se prosazuje pardubický kapitán PAVEL KUBEŠ, který dostal perfektní křižnou nahrávkou skrze celé pásmo od Bernarda Heringa a utěšenou střelou k bližší tyči překonal marně se natahujícího Michala Vápenku! Asistence: Bernard Hering.
     
    39:30
    Ofsajd Sparty a následuje vhazování na útočné modré čáře. Utkání přihlíží pěkná kulisa, diváci své miláčky neúnavně podporují.
     
    38:55
    Na obě dvě strany jsme viděli útočné snažení. Častěji jsou však před brankářem soupeře zatím dva góly ztrácející Pražané.
     
    37:57
    Alex Ohar našel Martina Zikmunda, který už byl ale hodně z úhlu. Puk mu navíc uskočil, a tak se hraje za Bočkovou svatyní.
     
    36:57
    Sparta se dostala do útočného pásma, ale zakončit se jí nepovedlo. Po icingu Mustangů se vhazuje před Petrem Bočkem.
     
    35:47
    Několik okamžiků se hrálo po mantinelech, kde bylo k vidění spoustu zajímavých a ostrých soubojů.
     
    34:42
    Po buly, které se provádělo před brankou Sparty, získali hosté kotouč, který hned vyslali na soupeřova gólmana. Ten jej schoval ve výstroji.
     
    34:24
    Mustangové jsou v plném počtu a hra se odbývá ve středním pásmu.
     
    33:49
    Pavel Kubeš si nabruslil mezi kruhy, odkud ostře vystřelil. Jeho ránu dokázal Michal Vápenka tečovat mimo klec.
     
    33:30
    Ve vlastní nevýhodě vyjel zpoza branky Bernard Hering, ale zblízka si na Michala Vápenku nepřišel. Následně ještě přišla dorážka, kterou si maskovaný muž Sparty rovněž pohlídal!
     
    32:26
    Jiří Krupička měl dobrou pozici a také vystřelil. Brankář Petr Boček se ale stihl natáhnout a připsal si velmi dobrý zákrok! Mustangové po buly vyhodili kotouč do bezpečných vod.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Hering (Kubeš), 23. Kubeš (Hering), 40. Kubeš (Hering), 43. Hering (Michalec), 45. Hering (Doležal)


    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – J. Krupička (C), Zapletal, Raul (A) – Ohar, Novotný, Frolík, Šafránek, Nachtigalová, Zikmund, Pšenčík, Z. Krupička (A).
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Kvoch, Kubeš (C), R. Buhr – Neuman, Kolek, Michalec, Horníček, V. Buhr, Hering, Doležal (A), Kořínek, Chrudimský, Ledvinka.

    Rozhodčí: Jaroslav Krivák a Tomáš Výborný
    thejrc.org