Washington – Arizona 3:4 (0:2 po s.n.) | Carolina – Ottawa 8:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
8:2 (2:0, 3:1, 3:1)
Ottawa Senators
Úterý 12.11.2019, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:47 Joel EDMUNDSON - 8:2
     
    57:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tohle je už pro Ottawu regulérní debakl. Po další akci v útočném pásmu vyslal prudkou ránu od modré čáry JOEL EDMUNDSON a jeho bomba se zastavila až za Andersonem – 8:2. Asistence: Martin Nečas, Nino Niederreiter.
    53:16 Ryan DZINGEL - 7:2
     
    53:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teď už se ale domácí mohou radovat, když po náporu v útočném pásmu, kdy se měl Anderson co ohánět, přihrál Edmundson na nekrytého RYANA DZINGELA a ten u tyčky hravě doklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Joel Edmundson, Warren Foegele.
    49:54 Brady TKACHUK - 6:2
     
    49:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostům se povedlo snížit, když po vyjetí zpoza branky a krátkém zmatku na brankovišti doklouzal puk za brankovou čáru a autorem gólu byl označen BRADY TKACHUK. Asistence: Thomas Chabot, Chris Tierney.
    41:07 Sebastian AHO - 6:1
     
    41:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácím se vstup do třetí třetiny vydařil a opět navýšili svůj náskok. Od modré čáry vystřelil Edmundson, puk se po odrazu vznesl do vzduchu, padal před branku, kde si na něj počkal SEBASTIAN AHO a baseballovým způsobem jej sklepl za Andersona. Asistence: Joel Edmundson, Brett Pesce.
    38:25 Colin WHITE - 5:1
     
    38:25
    Ottawa právě vstřelila branku!
    No a o nulu Mrázek právě přišel. Pokoušel se za vlastní brankou zastavit puk, jenže ten mu odskočil a COLIN WHITE toho bleskově využil k zasunutí do odkryté branky. Asistence: Tyler Ennis, Mark Borowiecki.
    36:25 Dougie HAMILTON - 5:0
     
    36:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tohle už pro hosty vypadá na slušný nářez. Carolina vybojovala ve středním pásmu puk, vznikl z toho bleskový přechod do útoku, Teräväinen zprava přihrál mezi kruhy na DOUGIEHO HAMILTONA a ten nekompromisním švihem prostřelil Andersona. Asistence: Teuvo Teräväinen, Andrej Svečnikov.
    32:45 Haydn FLEURY - 4:0
     
    32:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je to 4:0! Domácí se dostali do útočného pásma po levé straně, Luostarinen přepustil puk na HAYDNA FLEURYHO a ten s pomocí teče bránícího Brännströma poslal střelu pod horní tyčku Nilssonovy branky. Asistence: Eetu Luostarinen, Andrej Svečnikov.
    24:06 Sebastian AHO - 3:0
     
    24:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a v oslabení jdou do tříbrankového trháku. SEBASTIAN AHO vypíchl obránci na modré čáře puk, dostal se do sóla a to zakončil přesnou střelou na Nilssonovu vyrážečku. Bez asistence.
    17:55 Martin NEČAS - 2:0
     
    17:55
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka je nakonec využitá, když po delší kombinaci vystřelil od modré čáry Gardiner, jeho dělovku srazil Naměstnikov přímo na hůl MARTINA NEČASE a ten dorazil do odkryté části Nilssonovy branky – 2:0. Asistence: Jake Gardiner, Lucas Wallmark.
    00:44 Warren FOEGELE - 1:0
     
    00:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu ostrý vstup do utkání. Domácí se usadili v útočném pásmu, u pravého mantinelu se uvolnil Dzingel, posunul do kruhu na WARRENA FOEGELEHO a ten s pomocí teče Tierneyho brusle prostřelil Nilssona. Asistence: Ryan Dzingel, Brett Pesce.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 1. Foegele (Dzingel, Pesce), 18. Nečas (Gardiner, Wallmark), 25. Aho, 33. H. Fleury (Luostarinen, Svečnikov), 37. D. Hamilton (T. Teräväinen, Svečnikov), 42. Aho (Edmundson, Pesce), 54. Dzingel (Edmundson, Foegele), 58. Edmundson (Nečas, Niederreiter) – 39. White (Ennis, Borowiecki), 50. B. Tkachuk (Chabot, Tierney)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Edmundson, H. Fleury, Gardiner – T. Teräväinen (A), Aho, Svečnikov – Foegele, J. Staal (C), Dzingel – Nečas, Wallmark, Niederreiter – Gibbons, Luostarinen, B. McGinn.
    Ottawa Senators: A. Nilsson (33. C. Anderson) – N. Zajcev, Chabot, Hainsey (A), Brännström, DeMelo, Borowiecki (A) – Duclair, Tierney, B. Tkachuk – Ennis, White, Naměstnikov – Co. Brown, Pageau (A), N. Paul – B. Ryan, Beaudin, Chlapík.

    Rozhodčí: Pochmara, Chmielewski – Murray, Fournier

    Diváci: 12 356
    thejrc.org