Magnitogorsk – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Čerepovec – Barys 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Novosibirsk 2:0 (kon.)
Minsk – N.Novgorod 6:5 (2:0 po s.n.) | Kazaň – Omsk 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Spartak Moskva 2:3 (po pr.)
Dynamo Moskva – Nižněkamsk 3:6 (kon.) | Riga – Ufa 1:2 (po pr.)
po s.n. (2:0)
HC Dinamo Minsk
6:5 (2:0, 2:3, 1:2 - 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 12.11.2019, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:10.
     
    HC DINAMO MINSK

    Minsku se nedaří. V západní konferenci se nachází předposlední, jen o 1 bod výše, než další Dinamo – Riga. Tým z posledních pěti zápasů pětkrát prohrál, z toho dvakrát po prodloužení, a nenachází se v optimální situaci. Inkasoval druhé největší množství branek z celé konference. V počtu vstřelených gólů také patří k nejhorším.

    Forma: P – P(pp) – P – P(pp) – P

    Absence:
    - D. Derzyabin
    - S. Elliot
    - I. Kazyanin
    - T. Pulkkinen

    (všichni nespecifikované zranění)

    Poslední zápasy:
    Ufa – Dinamo Minsk 9:1
    Magnitogorsk – Dinamo Minsk 3:2pp
    Traktor Čeljabinsk – Dinamo Minsk 4:1
     
    TORPEDO NIŽNIJ NOVGOROD

    Soupeři z Novgorodu jsou na tom o dost lépe. V posledních pěti zápasech sice získali jen tři body z osmi možných, ale stále se drží na šesté pozici, která zaručuje postup do play-off. Mají přesně vyrovnané skóre – sedmdesát obdržených branek, sedmdesát vstřelených branek. A jsou rozhodně favoritem utkání.

    Forma: V(sn) – P – P – V – P

    Absence:
    - A. Lindback
    - K. Melyakov
    - P. Szczechura
    -A. Volchenkov

    (všichni nespecifikované zranění)

    Poslední zápasy:
    Viťaz – Nižnij Novgorod 3:4sn
    Jokerit – Nižnij Novgorod 3:1
    Nižnij Novgorod – Kunlun 1:2
     
    Za žádný z týmů nehraje jediný Čech ani Slovák.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Jerjomenko, Gotovec (A), Denisov, Dostanko, Znacharenko, Kryskin, Ďukov – Martynov, Paré, Prince – Děmkov (C), A. Kosticyn, Kovyršin – Pulkkinen, Spooner (A), Pavlovič – Kogaljov, Dadonov, Kitarov – Pavlenko.

    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Lindbäck) – Orlov, Barancev (C), Zborovskij, Ch. Genoway, Aljajev, Minejev, Meljakov – Žafjarov, Schroeder (A), Rattie – Varnakov (A), Q. Howden, Šenfeld – Verjajev, D. Iljin, Bočarov – Gončaruk, Belevič, Urakov.

    Rozhodčí: Bondar, Lavrentěv – Golovljov, Savenkov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který se okamžitě dostal za vlastní branku, odkud se pokoušel založit první útočnou akci.
     
    01:04
    Jenomže ta nebyla vůbec povedená, přihrávka na Schroedera putovala mimo dosah amerického hráče. Hra po zakázaném uvolnění přestěhuje před Enrotha.
     
    02:06
    Tichomirov si v krátkém časovém sledu připsal několik zákroků, jenomže ani v jednom případě se nejednalo o nic nebezpečného. Dinamo je i nadále u puku.
     
    03:03
    Na opačné straně se dostal k vrcholku pravého kruhu Verjajev, jehož zakončení ještě lehce přizvedl jeden z protihráčů. Enroth raději schoval puk od lapačku.
     
    03:37
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Na úvodní branku tohoto zápasu jsme nečekali vůbec dlouho! Dinamo se opět usadilo v blízkosti branky soupeře, což nakonec mělo gólové parametry. Vedle branky totiž operoval Martynov, který si všiml naprosto volného FRANCISE PARÉHO, jehož zakončení směřovalo do volného místečka.
    Asistence: Igor Martynov, Shane Prince.
    03:37 Francis PARÉ - 1:0
     
    04:22
    Torpedo si ani tentokráte nepočínalo ve vlastním pásmu zrovna nejlépe, nicméně dotírající Spooner se nakonec ke střele nedostal. Hra se otáčí na druhou stranu.
     
    05:08
    Už to vypadalo, že jeden z domácích pláchne obraně soupeře, jenomže s vypětím všech sil se přeci jenom povedlo zakročit Meljakovovi, který založil protiakci.
     
    06:07
    U levého hrazení bojoval o kotouč hostující Verjajev, kterému se povedlo přeposlat puk podél mantinelu až na Howdena, jenž byl zastaven čistým způsobem.
     
    07:11
    Běloruský celek se dlouho nemohl dostat z vlastní třetiny, nicméně soupeř se stále k ničemu nebezpečnému nedostal. V tuto chvíli má puk na hokejce Rattie.
     
    08:05
    Chvíli se nehrálo, došlo totiž k posunutí domácí branky, což si vyžádalo čas na úpravu. Nakonec je vše v pořádku, opět se bude vhazovat po pravici Enrotha.
     
    09:04
    Před branku si sjel jeden z hostujících hráčů, kterému se povedlo nebezpečným způsobem tečovat nahozený kotouč, jenomže Enroth včas zareagoval.
     
    10:00
    Je za námi přesně polovina první třetiny, ve které jsme se dočkali jediné branky. Torpedo se otřepalo z úvodního tlaku, hosté jsou nyní nebezpečnější.
     
    11:01
    Sledovali jsme pokus od modré čáry, kterým se prezentoval hostující obránce Orlov. Před brankou se pokoušel clonit Schroeder, který puk vůbec netrefil.
     
    12:27
    Nižnij Novgorod to musel opět zkoušet od své branky, kde měl nečekané problémy s rozehrávkou Barancev. Toho důrazně dohrál Dostanko, který vydoloval touš.
     
    13:07
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Jevgenij Kovyršin – 2 min., držení).
     
    14:06
    Dinamo zatím nemá větší problém s bráněním přesilové hry soupeře. Naopak si další zákrok připsal domácí brankář Enroth, který ránu od Rattieho celou dobu viděl.
     
    14:06
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Roman Ďukov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Ty Rattie – 2 min., hrubost + 2 min., podrážení).
     
    15:03
    Tutovka pro hosty! Varnakov měl před sebou odkrytou branku, kterou trestuhodně netrefil. Enroth se totiž vydal nepochopitelně na druhou stranu.
     
    16:04
    Obrannou povinnost si dokázal splnit Pulkkinen, který se navíc pokoušel prorazit do útočného pásma, kde si dobře počínal Orlov, jenž vyhodil do bezpečí.
     
    17:11
    Do útočného pásma se dostalo také hostující komando, které nasbíralo cenné vteřinky. Nakonec si před branku sjel Minejev, který o kousek minul branku.
     
    18:35
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Damir Žafjarov – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Denis Barancev – 2 min., podrážení).
     
    18:58
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná přesilová hra je využita! Domácí hráči se usadili v nebezpečné vzdálenosti od branky soupeře, kde dostal nabito TEEMU PULKKINEN, jehož dělovka prosvištěla až za záda brankáře Tichomirova. Torpedo to bude mít v tuto chvíli hodně složité.
    Asistence: Ryan Spooner, Jevgenij Kovyršin.
    18:58 Teemu PULKKINEN - 2:0
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Máme za sebou první periodu, která nám nakonec přinesla hned dvě branky. O tu první se v samotném úvodu postaralo Dinamo, jenž se posléze nechalo zatlačit, jenomže k vyrovnávací brance to nakonec nevedlo. Torpedo si ke konci první třetiny zkomplikovalo život, navíc podruhé inkasovalo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé periody dopadlo lépe pro domácí celek, který okamžitě zavezl puk do vlastního pásma, kde měl nečekané problémy Jerjomenko.
     
    21:05
    Dinamo se i přesto bleskovým způsobem dostalo za modrou čáru soupeře, jenomže Princemu utekl puk do středního pásma. Poté se Minsk prezentoval ofsajdem.
     
    22:11
    Do útočného pásma se dostalo domácí útočné komando, které se nakonec nedostali ani ke střele. Posléze Dostanko pouze nahazoval podél mantinelu.
     
    23:23
    Do útočného pásma zavítal hostující Bočarov, který to zkoušel lehkým nahozením od pravého kruhu, se kterým si Enroth poradil a poté stačil ještě rozehrát.
     
    24:07
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají na dostřel jediné branky! Domácí obrana totiž zaspala při bránění útočného výpadu, který byl sehrán ukázkovým způsobem. Bočarov se sice dostal do šance, místo toho ještě v tandemu našel DANILA VERJAJEVA, který bleskovou střelou propálil brankáře Enrotha.
    Asistence: Daniil Iljin, Stanislav Bočarov.
    24:07 Danil VERJAJEV - 2:1
     
    25:20
    Krátce po obdržené brance se domácí opět nastěhovali do pásma, kde Kovyršinovi utekl puk daleko od hokejky, čehož dokázal využít pozorný obránce Orlov.
     
    26:04
    Genoway chvíli kroužil u modré čáry, odkud to nakonec zkoušel nástřelem na domácí branku, jenomže puk trefil jednoho z protihráčů. Torpedo výrazně přidalo na aktivitě.
     
    27:11
    Nižnij Novgorod pořádně sevřel soupeře, přičemž nebyl daleko od vyrovnávací branky. Domácí nakonec tento tlak ustáli, nicméně soupeř pracuje s pukem ve středním pásmu.
     
    28:00
    Hra je opět přerušena, na řadu tak přišla další komerční přestávka. Nižnij Novgorod je ve druhé třetině aktivnější, zatím to vedlo "pouze" ke kontaktní trefě.
     
    29:05
    Domácí pouze nahodili puk do pásma, což pochopitelně nepřineslo nic nebezpečného. U hrazení navíc zastavil puk Denisov, který vysunul do šance Pulkkinena, který neprostřelil Tichomirova.
     
    30:00
    Máme za sebou přesně polovinu duelu, doposud jsme se dočkali tří přesných tref. Dinamo se v posledních minutách zlepšilo, navíc nebylo daleko od skórování.
     
    31:02
    Podél levého hrazení se chtěl prodrat dopředu hostující Varnakov, avšak důrazným způsobem ho zastavil jeden z protihráčů, který se hned vydal na druhou stranu.
     
    31:58
    Tichomirov si připsal celkem snadnou práci, jenomže poté se mu situace značně zkomplikovala. Od modré čáry měl totiž napřaženo Kosticyn, který trefil vyrážečku.
     
    32:10
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou dvoubrankové vedení zpět! Vše začalo úspěšným vhazováním, po kterém jsme sledovali tvrdé zakončení od pravého kruhu, které Tichomirov dokázal vyrazit pouze před sebe, kam jako první zavítal ROMAN DOSTANKO, který zametl pul do prázdné branky.
    Asistence: Arťom Děmkov, Andrej Kosticyn.
    32:10 Roman DOSTANKO - 3:1
     
    33:05
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jenomže v krátkém časovém sledu se hosté opět radují! Přetahovanou u zadního hrazení lépe zvládl právě hostující celek, což bylo klíčem k úspěchu. Poté měl hodně času na nahození na branku ANDREJ BELEVIČ, jehož projektil celkem překvapivě skončil až v domácí brance.
    Asistence: Michail Orlov, Kirill Urakov.
    33:05 Andrej Belevič (NNO) - 3:2
     
    33:50
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Roman Ďukov – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    34:10
    Torpedu se ani tato přesilová hra zrovna moc nedaří, naopak domácí celek se brání celkem snadným způsobem. Enroth si nepřipsal žádný složitější zákrok.
     
    35:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dokonce dočkali vyrovnávací branky! Dinamu se nepovedlo odpravit puk do bezpečí, naopak měl u pravého kruhu nesmírně hodně prostoru na zakončení obránce ARŤOM ALJAJEV, jehož prudký projektil směřoval přesně pod horní konstrukci domácí branky.
    Asistence: Denis Barancev, Michail Varnakov.
    35:57 Arťom ALJAJEV - 3:3
     
    36:15
    I tentokráte jsme sledovali opravu postavení domácí svatyně, chvíli se tak nehrálo. Práce rozhodčích byla velice rychlá, na řadu tak přijde další vhazování.
     
    37:20
    Nižnij Novgorod je po vyrovnávací brance stále častěji u puku. Tentokráte se povedlo včas zakročit Gotovecovi, který poslal puk do bezpečí do středního pásma.
     
    38:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Před koncem první třetiny se domácí hráči vracejí zpět do vedení! Dinamo tak dlouho kroužilo v útočném pásmu, až se před brankou vynořil nikým neatakovaný ROMAN DOSTANKO, kterému stačilo nastavit pouze hokejku. Tichomirov byl v tomto případě zcela bez šance!
    Asistence: Shane Prince, Roman Dostanko.
    38:17 Roman DOSTANKO - 4:3
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Roman Dostanko – 2 min., sekání).
     
    39:30
    Nejprve sám na branku uháněl Rattie, který mířil kousek vedle. Poté Enroth dokázal vychytat další dva protihráče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Je za námi také druhé perioda, která byla hodně atraktivní. Torpedu se v samotném úvodu povedlo snížit nepříznivý výsledek, jenomže i tak si domácí vzali vedení o dvě branky zpět. To opět netrvalo vůbec dlouho, Torpedo v krátkém časovém sledu dokonce srovnalo krok, jenomže poslední slovo si opět vzali domácí hráči.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který s vypětím všech sil procedil puk do vlastního pásma, kde se o rozehrávku stará Orlov.
     
    41:05
    Torpedo pochopitelně pokračovalo v klasické přesilové hře, jenomže nahrávka na modrou čáru na Meljakova skončila u Martynova, který osvobodil svůj celek.
     
    41:07
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Osmá branka tohoto zápasu patří právě Torpedu! Bylo tomu tak po úspěšném vhazování, po kterém si hned několikrát vyměnil puk Varnakov, který nakonec pod sebou našel připraveného Baranceva, jehož ránu ještě dokázal před brankářem tečovat ANTON ŠENFELD.
    Asistence: Denis Barancev, Michail Varnakov.
    41:07 Anton ŠENFELD - 4:4
     
    43:05
    K volnému puku se jako první dostal hostující Howden, který ho dokázal ustrážit před napadajícím protihráčem. Na opačné straně musel ven z branky Tichomirov.
     
    44:07
    Ihned po vhazování to z nebezpečné vzdálenosti zkoušel domácí Kosticyn, který nakonec trefil pouze beton brankáře. Tichomoriv měl obrovskou dávku štěstí.
     
    45:02
    Zcela sám byl před brankářem hostující Varnakov, který vůbec netrefil branku. Dinamo naprosto zaspalo při bránění, nakonec z toho další branka nebyla.
     
    46:10
    Barancev nakonec nedokázal odehrát puk před modrou čárou, logicky tak musel svůj celek vyhnat z útočného pásma. Minsk v tuto chvíli tahá za kratší konec.
     
    47:04
    Domácí hráči mají velký problém s přejetím na opačnou stranu, naopak Novgorod jednoduše nahodil hrací předmět k mantinelu, kde puk vybojoval Gotovec.
     
    48:13
    Hostující formace se značně unavila, nicméně i tak svého soupeře nepustila do zakončení. Tichomirov čeká na svůj další zákrok celkem dlouhou dobu.
     
    49:01
    Hned dva střelecké pokusy vyprodukoval domácí Kovyršin, který si ani v jednom případě nepřišel na brankáře. Novgorod by potřeboval vyhodit kotouč do bezpečí.
     
    50:00
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Třetí třetina je nesmírně vyrovnaná, navíc si oba celky vytvářejí celkem dobré střelecké možnosti.
     
    51:09
    Už se hraje celkem dlouhou dobu bez přerušení. Za modrou čáru se v tomto případě dostal hostující Howden, který kolem sebe neměl spoluhráče, proto nahodil.
     
    52:11
    Nižnij Novgorod se kostrbatým způsobem prohnal na opačnou stranu, kde neměl moc prostoru kolem sebe Meljakov, který raději nahazoval k rohu mantinelu.
     
    53:02
    Enroth výrazně podržel svůj celek, neboť se mu povedlo vystrčit beton u vzdálenější konstrukce. Po následném protiútoku pálil pouze do boční sítě Kovyršin.
     
    54:07
    Zborovskij nahazoval už od červené čáry, přičemž se mu povedlo vybojovat útočné pásmo. Do konce zbývá zhruba pět minut, dočkáme se prodloužení?
     
    54:46
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči se dočkali kýžené vedoucí branky, mohla za to pohledná akce až do prázdné branky! Běloruský celek se opět vydal na útočnou polovinu, kde si ke vzdálenější konstrukci sjel ARŤOM DĚMKOV, kterému se povedlo zasunout puk za bezmocného brankáře.
    Asistence: Sergej Kosticyn, Jevgenij Kovyršin.
     
    55:13
    Na druhé straně se o rychlý výpad po levém křídle postaral Žafjarov, který sice dobruslil až za branku soupeře, jenomže tam ho stíhala hned dvojice protihráčů.
     
    56:20
    Novgorod se nedokázal prokousat přes červenou čáru, tam totiž číhal pozorný Denisov, který na jistotu pouze vyhodil puk do obranného pásma soupeře.
     
    58:01
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Necelé dvě minuty před koncem řádné hrací doby máme opět vyrovnáno! Novgorod se totiž nadechl k velice zajímavému tlaku, který vyústil ve velice chytře objetí branky v podání ANTONA ŠENFELDA. Ten u vzdálenější tyče překvapil brankáře Enrotha, který se nedokázal včas přesunout.
    Asistence: Arťom Aljajev.
    58:01 Anton ŠENFELD - 5:5
     
    59:20
    Deset branek nám zřejmě nestačilo. Oba celky dost možná půjdou do prodloužení, v tuto chvíli se totiž hraje několik posledních vteřin poslední periody.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Je tomu skutečně tak. Ani poslední perioda nerozhodla o vítězi tohoto zápasu, na řadu tak přijde prodloužení. Bude se hrát ve třech na obou stranách.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Úvodní vhazování prodloužení dopadlo lépe pro domácí trojici, která si dává pozor na možnou chybu ve vlastním pásmu. Brzo se dočkáme prvního ataku.
     
    61:03
    Sám na sebe to chtěl vzít hostující Schroeder, kterému nevyšel manévr kolem protihráče. To paradoxně vedlo k protiútoku, jenž reflexivně krotil Tichomirov.
     
    62:11
    Howden předával do tandemu na Rattieho, kterému utekl puk daleko od hole. Tentýž hráč si ale nabruslil zpět před Enrotha, který podržel svůj celek.
     
    63:01
    Aby toho nebylo málo, tak do dalšího přečíslení uháněl Aljajev, který nevyzrál na brankáře. Během krátké chvíle jsme sledovali další přečíslení, avšak rovněž bez úspěchu.
     
    64:22
    Žafjarov se chtěl zbavit protihráče, jenomže ten ho za sebe nepustil. Torpedu je v posledních vteřinách aktivnější, dost možná přijdou na řadu samostatné nájezdy.
     
    64:40
    Obrovský závar před Tichomirovem nekončí brankou!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se k exekuci rozjel domácí Martynov, který neuspěl s kličkou do bekhendu.
     
    1. série
    0:0
    Na opačné straně to zkoušel Howden, který pro změnu pálil mezi ruku brankáře, Enroth se musel činit.
     
    2. série
    1:0
    Kogaljov je stává prvním úspěšným exekutorem, jeho zakončení překvapivě zapadlo k tyči.
     
    2. série
    1:0
    O vyrovnání se pokoušel Bočarov, který si rozhýbal brankáře, jenomže poté mířil vedle.
     
    3. série
    2:0
    Aby toho nebylo málo, tak uspěl také Spooner, který to rovněž zkoušel ránou švihem.
     
    3. série
    2:0
    Torpedu se vůbec nedaří. Nejblíže byl Schroeder, který tvrdou střelou mířil kousek nad branku.
     
    4. série
    2:0
    O vítězi tohoto zápasu mohl rozhodnout domácí Kovyršin, který o kousek minul.
     
    4. série
    2:0
    Nůž na krku tak měl hostující Šenfeld, kterému se nepodařilo propasírovat puk mezi betony.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dinamo Minsk.
    Autorem vítězné branky je ALEXANDR KOGALJOV.
    65:00 Alexandr KOGALJOV - 6:5
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání se nakonec nerozhodlo po šedesáti minut, ve kterých jsme se dočkali hned deseti branek. Naopak nám tento duel dospěl až do samostatných nájezdů, ve kterých byli úspěšnější domácí hráči, kteří se prosadili hned ve dvou případech. Torpedo nedokázalo reagovat ani jednou přesnou trefou, i tak z tohoto utkání má alespoň jeden cenný bod.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 33:34.
    Zblokované střely – 14:11.
    Vyloučení – 5:4.
    Využití přesilovek 1/4 – 1/5.
    Vhazování – 34:33.
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hráč. (20:02:35)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 4. Paré (Martynov, Prince), 19. Pulkkinen (Spooner, Kovyršin), 33. Dostanko (Děmkov, A. Kosticyn), 39. Dostanko (Prince, Dostanko), 55. Děmkov (A. Kosticyn, Kovyršin), rozh. náj. Kogaljov – 25. Verjajev (D. Iljin, Bočarov), 34. Belevič (Orlov, Urakov), 36. Aljajev (Barancev, Varnakov), 42. Šenfeld (Barancev, Varnakov), 59. Šenfeld (Aljajev)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Igor Martynov (MIN)
    0:0   Quinton Howden (NNO)
    2. série:
    1:0   Alexandr Kogaljov (MIN)
    1:0   Stanislav Bočarov (NNO)
    3. série:
    2:0   Ryan Spooner (MIN)
    2:0   Jordan Schroeder (NNO)
    4. série:
    2:0   Jevgenij Kovyršin (MIN)
    2:0   Anton Šenfeld (NNO)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Jerjomenko, Gotovec (A), Denisov, Dostanko, Znacharenko, Kryskin, Ďukov – Martynov, Paré, Prince – Děmkov (C), A. Kosticyn, Kovyršin – Pulkkinen, Spooner (A), Pavlovič – Kogaljov, Dadonov, Kitarov – Pavlenko.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Lindbäck) – Orlov, Barancev (C), Zborovskij, Ch. Genoway, Aljajev, Minejev, Meljakov – Žafjarov, Schroeder (A), Rattie – Varnakov (A), Q. Howden, Šenfeld – Verjajev, D. Iljin, Bočarov – Gončaruk, Belevič, Urakov.

    Rozhodčí: Bondar, Lavrentěv – Golovljov, Savenkov
    thejrc.org