Vsetín – Kadaň 5:2 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Chomutov – Benátky n/J 1:2 (po pr.)
Motor ČB – Jihlava 3:2 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:3 (0:3 po s.n.) | Havířov – Prostějov 3:2 (kon.)
Frýdek-M. – Třebíč 3:5 (kon.) | Přerov – Slavia 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 13.11.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Josef Skořepa se dostal k puku ve středním pásmu a pálil nebezpečně nad beton. Milan Klouček ovšem drží svůj tým nad vodou. Jihlava to navíc zkouší v šesti hráčích v poli!
     
    57:23
    Velká šance i na druhé straně, mohlo být definitivně rozhodnuto! Jakub Babka si najel z druhé vlny na přihrávku, ale svou střelou těsně přestřelil. Myslel to však velmi dobře.
     
    56:53
    Velká šance Jihlavy! Michal Poletín dostal křižnou přihrávku měl před sebou gólmana. Se střelou však trochu váhal, takže tam stihl dojet Karel Plášil. Přesto se jihlavský útočník dostal ke střele, ale minul tyčku! Matěj Pekr byl dalším střelcem, ovšem jeho ránu má Klouček v lapačce.
    54:50 Miroslav HOLEC - 3:2
     
    54:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor tlačí svého soupeře a zaslouženě střílí vedoucí branku pět minut před koncem třetiny! Karel Plášil posunul puk na MIROSLAVA HOLCE, kdy obrana hostí propadla, a nepříliš prudkou střelou překonal Brože v brance! Asistence: Karel Plášil a Matouš Venkrbec.
     
    52:13
    Miroslav Holec v obrovské šanci! Dostal se totiž šikovně přes obránce, načež chtěl gólmana překonat střelou. Toho sice překonal, jenže trefil horní tyčku, od které se puk odrazil pryč!
     
    51:30
    A nyní mohla Dukla i skórovat! Milan Klouček celkem riskantně vyjel z branky, jenže u puk byl dříve soupeř. Domácí gólman se však nenechal překonat a chytil puk do lapačky, odkud ho rychle vyndal, aby nedostal dvouminutový trest.
     
    48:19
    Jakub Suchánek je na ledě!
     
    46:40
    Karel Plášil ukázal nyní svou rychlost a nejspíše zachránil svůj tým! Většina domácího týmu se totiž nechala strhnout soubojem u mantinelu, který ale vyhrála Jihlava. Domácí obránce však stihl dojet střelce a jeho ránu zblokovat do rohu!
     
    46:19
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Suchánek – 2 min., podrážení).
     
    45:43
    Václav Karabáček dostal krásnou dlouhou přihrávku do přečíslení dva na jednoho. Trochu ho zradilo zpracování, takže už nemohl nahrát. Vzal to tedy na sebe, ale místečko mezi rukou a tělem netrefil!
     
    43:32
    Milan Davídek je na ledě!
     
    41:32
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jan Brož – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Milan Davídek.
     
    41:26
    Roman Přikryl ukázal, jak je šikovným hráčem! Dostal se přes dva hráče až do zakončení, které Jan Brož vyrazil vedle sebe. Roman Přikryl poté kotouč netrefil!
     
    38:07
    Obrovský tlak v podání Motoru okolo brankoviště! První střelu vyrazil gólman hostí před sebe, kde zakončoval další hráč Motor. Ten sice Brože překonal, ale na čáře ho zastoupil obránce, který poslal puk přímo na hůl Karla Plášila, jenž těsně minul!
     
    37:32
    Vít Christov srazil přihrávku skrze šíři středního pásma, načež domácí puk získali. Jan Brož se poté prezentoval výjezdem, kdy kotoučem trefil Venkrbce, ale kotouč se odrazil jen do středu.
    34:17 Milan DAVÍDEK - 2:2
     
    34:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Václav Karabáček a Jakub Babka se srazili ve svém vlastním obranném pásmu, a tak se Jihlava dostala k puku. Jan Holý vypálil od modré, do jeho rány navíc sáhl MILAN DAVÍDEK, který nedal Kloučkovi šanci. Asistence: Jan Holý.
     
    32:00
    Domácí se už radovali z branky, ale ta není uznána! Jiří Šimánek vypálil tvrdou ránu od modré, která se odrazila od mantinelu zpět před branku. Tam však Karel Plášil zasmečoval do branky, takže branka ani nemůže být uznána.
     
    31:35
    Roman Přikryl je na ledě!
     
    29:35
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., hrubost).
    27:12 Lukáš ENDÁL - 2:1
     
    27:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A během pár vteřin je stav otočený, Motor potvrzuje, že se mu v druhých třetinách nejvíce daří! Jan Kloz šikovně posunul kotouč na LUKÁŠE ENDÁLA, který měl před sebou spoustu prostoru a prosadil se střelou mezi betony Brože. Asistence: Jan Kloz a Pavel Pýcha.
    26:31 Jan KLOZ - 1:1
     
    26:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po necelých sedmi minutách v druhé třetině je srovnáno! Lukáš Endál potáhl kotouč za brankou, načež ho naservíroval JANU KLOZOVI, který se vrátil do sestavy po hostování z Parudubic a který ranou z první překonal Brože v brance. K tomu navíc střílí první branku v Motoru! Asistence: Lukáš Endál.
     
    22:21
    Václav Karabáček zastavil přihrávku na útočné modré, a tak se znovu Motor pustil do napadání, přesto jsme viděli přečíslení dva na jednoho! Křižný pas šel přesně na hokejku hostujícího hráče, proti němuž se vytáhl Milan Klouček!
    19:04 Michal POLETÍN - 0:1
     
    19:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jakub Babka v obrovské šanci selhal, a tak se z rychlého protiútoku prosazuje Jihlava, která jde v Budvar aréně minutu před koncem třetiny do vedení! Domácí se dostali do přečíslení tři na jednoho, kdy MICHAL POLETÍN hledal spoluhráče před brankou. Do branky si však kotouč nejspíše srazil René Vydarený. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    17:52
    Jan Pohl je na ledě!
     
    15:52
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jan Pohl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:57
    Další velká šance Českých Budějovic! Václav Karabáček zastavil střelu od modré, díky čemuž se dostal do samostatného úniku. Ten chtěl dokončit střelou k tyči, ale gólman hostí puk vyrazil! Zatím asi největší šance zápasu.
     
    11:07
    Nyní vidíme, že oba týmy mají jemný problém s přechodem přes střední pásmo s pukem na holi. Přesto se k odraženému puku dostal Zdeněk Doležal, jehož střelu vyrazil Jan Brož betonem mimo nebezpečí!
     
    09:49
    Ivan Lytvynov je na ledě!
     
    07:49
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Ivan Lytvynov – 2 min., držení).
     
    07:39
    Tohle už byla gólovka na jihlavské straně! Těsně před Kloučkem byl totiž tečován kotouč, který domácí gólman těsně vyrazil ramenem vedle tyčky! Tady už mohla padnout branka.
     
    05:37
    Velká šance hostujícího celku! Tomáš Chlubna dostal krásnou přihrávku mezi obránce, ovšem střela na přední tyč nakonec netrefila branku.
     
    05:16
    Jakub Suchánek je na ledě!
     
    03:16
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Suchánek – 2 min., hákování).
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 27. J. Kloz (Endál), 28. Endál (J. Kloz, Pýcha), 55. Holec (Plášil, Venkrbec) – 20. Poletín (Chlubna), 35. Davídek (J. Holý)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha, Plášil, Vydarený, Suchánek, Lytvynov, Pavel – M. Novák, J. Kloz, J. Veselý – Šimánek, R. Přikryl, Z. Doležal – Karabáček, Prokeš, Endál – Christov, Venkrbec, Holec – Babka.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Mareš, Staněk, J. Pohl, J. Holý, Černohorský, D. Kolář, Půža – Čachotský, Skořepa, Pekr – T. Harkabus, Poletín, Chlubna – Jiránek, Fronk, Anděl – Lichanec, Davídek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Tvrdík, Polonyi

    Diváci: 6421 (vyprodáno)
    thejrc.org