Montreal – Columbus 3:2 (1:0 po s.n.) | Boston – Florida 4:5 (1:2 po s.n.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
St. Louis – Arizona 2:3 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – Colorado 0:4 (kon.) | Anaheim – Detroit 3:4 (po pr.)
Vancouver – Nashville 5:3 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 6:3 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
3:2 (2:0, 0:2, 0:0 - 1:0)
Pittsburgh Penguins
Středa 13.11.2019, 01:41 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:24 Kaapo KAKKO - 3:2
     
    62:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nejprve se před branku proháčkoval Jevgenij Malkin, kterému byl puk na posledních chvíli vypíchnut, a tak se hra přelila na druhou stranu. Adam Fox vymyslel nádhernou přihrávku, po níž se KAAPO KAKKO nacházel před odkrytou brankou a rozhodl. Asistence: Adam Fox.
    32:33 Jared MCCANN - 2:2
     
    32:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci využívají dost kostrbatou početní výhodu a vyrovnávají stav zápasu! Dominik Kahun hledal od branky mezi kruhy Dominika Simona, jenž černou gumu netrefil. Český útočník měl obrovskou porci štěstí, jelikož se puk od jeho nohy odrazil k JAREDU MCCANNOVI. Ten se nachází v posledních dnes ve výborné formě a znovu zaznamenal branku. Asistence: Dominik Simon.
    21:13 Justin SCHULTZ - 2:1
     
    21:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je raketový vstup do druhé třetiny v podání hostujícího mužstva! Jevgenij Malkin přihrál přes celou šířku do levého kruhu pro vhazování, odkud JUSTIN SCHULTZ využil clony českého spoluhráče a zamířil do vzdálenější šibenice. Alexandar Georgijev nereagoval, jelikož nemohl nic vidět. Asistence: Jevgenij Malkin a Marcus Pettersson.
    19:51 Adam FOX - 2:0
     
    19:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek odehrál opravdu skvělou třetinu a zaslouženě přidal druhý zásah! Artěmij Panarin přihrál na volného ADAMA FOXE, který zvedl hlavu a přesně zamířil do bližší šibenice. Asistence: Artěmij Panarin a Filip Chytil.
    06:42 Kaapo KAKKO - 1:0
     
    06:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak dlouho se chodí s džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Toto rčení by se dalo použít při inkasované brance ze strany Penguins! Brendan Lemieux přesným pasem našel mezi obránci najetého KAAPA KAKKA, který dokonale rozhýbal brankáře a poté zasunul černou gumu za jeho beton. Asistence: Brendan Lemieux a Anthony DeAngelo.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Kakko (Lemieux, DeAngelo), 20. Fox (Panarin, Chytil), 63. Kakko (Fox) – 22. J. Schultz (Malkin, M. Pettersson), 33. McCann (Simon)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba, Hájek, DeAngelo, Skjei, Fox, R. Lindgren – Fast, R. Strome, Panarin – Bučněvič, Chytil, Kreider – Kakko, B. Howden, Lemieux – Br. Smith, L. Andersson, McKegg.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Marino, Dumoulin, J. Schultz, M. Pettersson, Riikola, J. Johnson – Guentzel, McCann, Galchenyuk – Rust, Malkin, Simon – Lafferty, Bjugstad, Kahun – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese.

    Rozhodčí: Syvret, Rooney – Rody, Murray

    Diváci: 16 904
    thejrc.org