Montreal – Columbus 3:2 (1:0 po s.n.) | Boston – Florida 4:5 (1:2 po s.n.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
St. Louis – Arizona 2:3 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – Colorado 0:4 (kon.) | Anaheim – Detroit 3:4 (po pr.)
Vancouver – Nashville 5:3 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 6:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
6:3 (3:0, 2:1, 1:2)
Edmonton Oilers
Středa 13.11.2019, 04:38 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.
     
    Hezké časné středeční ráno přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dalšími zápasy dnes pokračuje zámořská NHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy San Jose Sharks a Edmonton Oilers.
     
    San Jose Sharks

    Domácí hráči ze San Jose Sharks nezačali sezónu příliš dobře a nacházeli se na samém chvostu tabulky ve Východní konferenci. Tam mají po osmnácti odehraných duelech na svém kontě patnáct bodů za sedm výher a jedenáct proher. Po pěti prohrách v řadě pak přišly tři výhry za sebou. Zajímavostí je, že se Žralokům začalo dařit, když se do sestavy po dlouhé době od operace kolene vrátil Radim Šimek, který už stihl vsítit je jeden gól. San Jose postupně porazilo Chicago, Minnesotu a naposledy Nashville po samostatných nájezdech. Dnes Sharks čeká další domácí zápas, ve kterém budou chtít uspět a natáhnout tak úspěšnou šňůru, aby zapsali další důležité body k posunu v tabulce výše.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Hertl – 18 bodů (7+11)
    Brent Burns – 16 bodů (3+13)
    Evander Kane – 15 bodů (10+5)
     
    Edmonton Oilers

    To hosté z Edmontonu Oilers jsou na tom mnohem lépe a prožívají tak snový úvod nového ročníku NHL. Jsou totiž ve stejné konferenci, tedy té Východní na druhém místě se ziskem šestadvaceti bodů a jsou tak v kontaktu s vedoucím St. Louis, které má bodů sedmadvacet. Oilers si připsali po devatenácti duelech dvanáct výher a sedmkrát z ledu odešli jako poražený tým. Olejáři po domácí prohře se St. Louis pak zabrali a dvakrát po sobě bodovali, když srazili New Jersey i Anaheim. Také hosté by rádi dnes zapsali další vítězství. Uvidíme, jak se jim povede na ledě zvedajících se Sharks. Čeká nás zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Leon Draisaitl – 34 bodů (14+20)
    Connor McDavid – 30 bodů (11+19)
    James Neal – 14 bodů (12+2)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky na sebe v uplynulé sezóně narazily pětkrát. Jednou se z výhry radovali Olejáři z Edmontonu, čtyřikrát pak San Jose Sharks. Hosté tak mají svému soupeři co vracet. Budou favoritem, zatím jim sezóna vychází velmi dobře, ale proti zlepšujícím se Žralokům je nečeká snadná cesta.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS)
    Radim Šimek (SJS)
    Lukáš Radil (SJS)

    Tomáš Jurčo (EDM)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, E. Karlsson, Vlasic, Heed, Dillon – Labanc, Couture, E. Kane – Goodrow, Hertl, Meier – Marleau, J. Thornton, Sörensen – M. Karlsson, Gambrell, Gregor.

    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Bear, Nurse, Benning, Klefbom, Manning, K. Russell – Kassian, McDavid, Draisaitl – Chiasson, Nugent-Hopkins, Neal – J. Archibald, Sheahan, Khaira – P. Russell, Gagner, Nygård.

    Rozhodčí: Dwyer, O'Rourke – Baker, Shewchyk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Riley Sheahan vyhrál úvodní vhazování a Edmonton se žene do akce. Ovšem zakončení z osy bylo rychle zastavené a hra se obrátila.
     
    01:02
    Tomáš Hertl vybojoval černou gumu, ovšem Timo Meier mu ji nevrátil. San Jose pokračovalo v akci, jenomže Barclay Goodrow brankáře z úhlu nepřekvapil.
     
    01:58
    Kris Russell nahodil kotouč do rohu útočného pásma, kde se nacházel Brent Burns. Žraloci se tak znovu vydávají do další útočné akce.
     
    02:30
    Od pravého mantinelu nahazoval kotouč na branku Dylan Gambrell, jenže v předbrankovém prostoru přišel zákrok, po němž černá guma zamířila jen k mantinelu.
     
    03:24
    V krátkém sledu vyhazuje Edmonton Oilers na druhé zakázané uvolnění, hra se tak přesune po levici Mikea Smitha.
     
    03:49
    Z rohu až do kruhu pro vhazování vybruslil Patrick Marleau, jehož pokus byl nepřesný, ale akce San Jose Sharks trvá dál.
     
    04:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci zažívají výborný vstup do utkání s Edmontonem! Marcus Sörensen přihrál na levou stranu útočného pásma, odkud BRENT BURNS zamířil milimetrově přesně do vzdálenějšího horního rohu branky a jako první se zapsal mezi střelce. Asistence: Marcus Sörensen a Radim Šimek.
    04:04 Brent BURNS - 1:0
     
    04:43
    O přihrávku přes celou šířku hrací plochy se pokoušel Evander Kane, který ale našel jen bránící dvojici. Edmonton začátek zápasu nezachytil a je znovu pod tlakem.
     
    05:48
    Po chybné přihrávce zachytil kotouč James Neal, který okamžitě vystřelil. Jeho pokus by mohl být nebezpečný, nesměl by ale trefit bránícího soupeře.
     
    06:49
    Za nepřesnou přihrávkou se hnal Connor McDavid, jenže celou situaci pohlídal Erik Karlsson, a tak je z toho jen další zakázané uvolnění.
     
    07:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nahození od modré čáry předvedl Brenden Dillon, do jehož pokusu vložil hůl Logan Couture. S jemnou tečí si ještě Mike Smith poradil, ovšem na následnou dorážku EVANDERA KANEA už nedosáhl. Asistence: Logan Couture a Brenden Dillon.
    07:27 Evander KANE - 2:0
     
    08:02
    San Jose Sharks se nemohlo ani přát lepší vstup do zápasu, Edmonton Oilers směrem do předu nic nepředvedl a Martin Jones je zatím bez práce.
     
    08:22
    Tak málem jsem to zakřikl, jelikož se před branku vydal Patrick Russell, jehož zakončení si cestu do branky nenašlo. Výborným zákrokem se prezentoval Martin Jones, jenž se skvěle roztáhl v brankovišti a kotouč vyrazil na tyčku.
     
    09:39
    Leon Draisaitl přihrál po mantinelu na modrou čáru, odkud ihned přišlo zakončení. Pokus byl v předbrankovém prostoru tečován a puk zamířil jen vedle branky.
     
    10:18
    Do pravého kruhu pro vhazování si tentokrát najel Jujhar Khaira, který mířil k zadní tyči. Martin Jones by znovu pozorný a zaznamenal další zákrok betonem.
     
    11:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hostující celek je zralý na ručník! Tim Heed vystřelil od modré čáry a mezi kruhy si kotouč našel PATRICK MARLEAU, jehož teč zamířila nad Smithovu lapačku. Hostující brankář s góly nemohl téměř nic dělat. Asistence: Tim Heed a Joe Thornton.
    11:12 Patrick MARLEAU - 3:0
     
    12:56
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Oscar Klefbom, který trefil prvního hráče. Tomáš Hertl pak otočil hru a Brent Burns vystřelil z pravé strany těsně nad ledem. Hostující brankář si se zakončením poradil.
     
    14:26
    Joe Thornton zpoza branky hledal Patricka Marleaua, který se sice po puku natahoval, ale marně. Edmonton pak otočil hru a donutil domácího maskovaného muže k zákroku.
     
    Střely na branku: 6:3.
     
    15:20
    Na pravé straně se opět nacházel Patrick Russell, který měl dost času na střelu k zadní tyči. Jenomže domácí brankář puk neustále viděl, a tak jej vykopl betonem.
     
    15:48
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Joakim Nygård – 2 min., vysoká hůl).
     
    16:25
    Dobře sehraná přesilová hra ze strany Žraloků. Několik pokusů bylo vysláno od modré čáry a následně se vedle branky nacházel Evander Kane, jenž hledal českého spoluhráče.
     
    16:28
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Evander Kane – 2 min., hákování).
     
    17:19
    Leon Draisaitl přihrával před branku, kam si najížděl Connor McDavid. Jenže mezi kruhy byl dobře postaven Brenden Dillon, který celou akci překazil.
     
    18:00
    Barclay Goodrow získal kotouč u hrazení a vyhodil jej přes všechny čáry. Edmonton tak začne zkrácenou početní výhodu až za vlastní brankou.
     
    18:31
    Od modré čáry se napřáhl Darnell Nurse, jehož pokus srazil do rohu hrací plochy Erik Karlsson. Poté za brankou velmi dobře pracoval Connor McDavid, který přihrál na hranici brankoviště, odkud Leon Draisaitl vybídl gólmana k zákroku.
     
    19:20
    Další střelu od modré čáry vyslal Darnell Nurse a Martin Jones vůbec nevěděl, jak puk vyrazil. K dorážce se ještě dostal Zack Kassian, který branvku v nadějné pozici minul.
     
    19:58
    Logan Couture zavelz kotouč do pásma a přihrál jej přes celou šířku na vrchol pravého kruhu. Evander Kane mířil do bližší šibenice, ovšem Mike Smith zasáhl lapačkou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    San Jose vstoupilo do zápasu ve velkém stylu a během chvíle odskočilo do tříbrankového vedení. Poté se už chytil také Edmonton, jenž hru vyrovnal, ovšem branku nevsítil. Sharks asi měli i trochu štěstí v tom, že všechny nadějné akce přetavili v branky. Pokud Oilers nenajdou recept na překonání Martina Jonese, mohou se s body z dnešního střetnutí rozloučit.

    Střely na branku: 8:9.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Úvod druhé třetiny začíná icingem, kterého se dopustilo domácí mužstvo. Následuje vhazování po pravici Martina Jonese.
     
    20:40
    Celá situace se opakuje ještě jednou.
     
    21:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci jsou dnes v předbrankovém prostoru opravu nebezpeční! Erik Karlsson přihrál zadovkou na modrou čáru, kde se místo něj nacházel Timo Meier. Jeho nahození mezi kruhy tečoval BARCLAY GOODROW, jenž nedal brankáři šanci zasáhnout.. Asistence: Timo Meier a Erik Karlsson.
    21:26 Barclay GOODROW - 4:0
     
    22:34
    Radim Šimek výborně pracoval na levé straně útočného pásma, odkud našel mezi kruhy najetého Kevina Labanca. Jeho pokus zastavil Mike Smith, jemuž dnes spoluhráči moc nepomáhají.
     
    22:48
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Melker Karlsson – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:06
    Connor McDavid našel přes osu na pravém kruhu Leona Draisaitla, který místo zakončení hledal hůl spoluhráče, ovšem nenašel. Poté se před brankou ocitl Ryan Nugent-Hopkins, jehož bekhend vyrazil Jones.
     
    24:33
    Erik Karlsson dvakrát v krátkém sledu vyhodil přes všechny čáry, San Jose hraje opravdu povedené střetnutí.
     
    25:47
    Těžkou přihrávku před branku poslal Melker Karlsson, Noah Gregor si zkrátil hůl, ale letící kotouč netrefil. Následně se pokračovalo soubojem u hrazení.
     
    26:28
    Po dlouhé přihrávce se marně natahoval Logan Couture, a tak je tu pro zakázané uvolnění další přerušení hry.
     
    27:03
    Ve střelecké pozici se už nacházel Zack Kassian, který chtěl celou situaci vyšperkovat přihrávkou k tyči, kde se nacházel Connor McDavid. Kotouč na hostujícího kapitána neprošel, a tak mohl být domácí brankář v klidu.
     
    28:46
    Edmonton se ocitl v ofsajdu, když jeden nestihl vyskočit z pásma na hrazení. Toho si nevšiml Josh Archibald, jenž zajel za modrou čáru.
     
    29:30
    Střílenou přihrávku vyslal mezi kruhy Radim Šimek, ovšem reakce spoluhráče byla pomalá, a tak černá guma skončila v rohu hrací plochy.
     
    29:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Další teč Žraloků v předbrankovém prostoru končí tentokrát vlastním gólem! LEON DRAISAITL najel k modré čáře, odkud nahodil černou gumu na branku. Letící kotouč zasáhl Brent Burns, jenž znemožnil Martinu Jonesovi zasáhnout. Asistence: Sam Gagner a Ethan Bear.
    29:57 Leon DRAISAITL - 4:1
     
    32:08
    S hostující obranou si doslova pohrál Marcus Sörensen, který se pak ale dostal do obrovského úhlu, a tak předal kotouč na Joea Thorntona, jehož pokus k zadní tyči zastavil Mike Smith.
     
    32:15
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Ryan Nugent-Hopkins – 2 min., podrážení).
     
    32:33
    Logan Couture chyboval při rozehrávce, když mu kotouč utekl před branku. K bekhendovému blafáku se pak dostal Riley Sheahan, jenž nepřehodil brankářův beton!
     
    34:38
    San Jose stále těží z předchozí početní výhody, soupeř je totiž značně unavený. Brent Burns přihrával před branku, kde byl sice atakovaný Joe Thornton, ale jeho pokus letěl jen těsně vedle branky.
     
    35:27
    A pozor, hráči Edmontonu si vybrali Tomáš Hertl, kterého chytli do kravaty! To se samozřejmě neobešlo bez odezvy a rukavice shodil Barclay Goodrow, jenž si to v pěstním souboji rozdal s Brandon Manning.

    Tak je to ještě jinak, český útočník mimo hru atakoval Connora McDavida, proto přišla taková reakce proti Tomáši Hertlovi.
     
    35:27
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Tomáš Hertl – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Barclay Goodrow – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Brandon Manning – 5 min., bitka + 10 min. osobní trest, vyprovokování bitky).
     
    36:48
    Na pravé straně vyplul osamocený Matt Benning, který okamžitě vystřelil. Jeho pokus skončil na hrudi domácího maskovaného muže.
     
    37:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Narozeninový dárek pro českého útočníka! TOMÁŠ HERTL naskočil do hry z trestné lavice a rovnou si to zamířil před branku, kde se snažil zpracoval přihrávku od Erika Karlssona. Domácí hráč měl štěstí v neštěstí, když kotouč od jeho hole doputoval mezi Smithovy betony. Asistence: Erik Karlsson a Logan Couture.
    37:34 Tomáš HERTL - 5:1
     
    38:51
    Na hranici brankoviště se nacházel Josh Archibald, jehož atakoval Brent Burns. Zakončení bylo slabé a domácí brankář jej vyrazil betonem.
     
    39:30
    Tentokrát si to mezi kruhy nasměřoval Riley Sheahan, jehož zakončení bylo nepřesné a zamířilo jen vedle pravé tyče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    San Jose dál pokračuje v proměňování šancí a už navýšilo své vedení. Žraloci se cpou před branku, kde jsou velice úspěšní a navíc při nich stojí také štěstí. Naopak Edmonton od začátku tahá za kratší konec provazu a pokud nezmění hru do poslední dvacetiminutovky, odejde poražen.

    Střely na branku: 16:15.
    Střely na branku ve druhé třetině: 8:6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:34
    Timo Meier si vyměnil kotouč s českým spoluhráčem, ovšem poté mezi kruhy kotouč nedokázal zpracovat, a tak přihrával naslepo pod sebe. Jenomže spoluhráče nenašel, ale akce dál trvala.
     
    42:00
    Výpadem na střed se uvolnil Noah Gregor, který okamžitě vystřelil k první tyči. Mike Smith byl dobře postaven a černou gumu v pohodě vyrazil.
     
    43:02
    Do levého kruhu pro vhazování najel Josh Archibald, jehož zakončení si pohlídal Martin Jones. Domácí brankář inkasoval jen z hokejky svého spoluhráče.
     
    43:36
    Evander Kane se hnal sám na brankáře a zakončil vedle. Jenže dostal sekeru přes ruce, a tak bylo nařízené trestné střílení.
     
    43:36
    Zkušený útočník se rozjel k trestnému střílení a zvolil zakončení na lapačku. Evander Kane ale trefil spodní hranu lapačky, a tak byl Mike Smith úspěšnější.
     
    44:59
    Celé kluziště s pukem na holi přejel Radim Šimek, který počkal u hrazení až přijede Joe Thornton. Zkušený útočník pak mířil po ledě k zadní tyči, ovšem hostující brankář znovu zakročil.
     
    45:04
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Leon Draisaitl – 2 min., nesportovní chování).
     
    45:35
    Z levé strany se napřáhl Logan Couture, jehož snažení bylo nepřesné. San Jose se zmocnilo kotouče a dál drží Edmonton pod zámkem.
     
    46:13
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Erik Karlsson a k bekhendové dorážce se pak dostal ještě Tomáš Hertl. Pokus českého útočníka přišel z velkého úhlu a zamířil nad horní tyč.
     
    47:28
    Oilers neprožívají povedené střetnutí a opět se budou stěhovat před vlastní branku. Přihrávka po mantinelu byla totiž nepochopena a skončila na icingu.
     
    48:05
    Dylan Gambrell a Melker Karlsson výborně napadali soupeřovu rozehrávku. Poté oba ještě bojovali o kotouč u hrazení, ale Edmonton se z nesnází dostal.
     
    49:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Za vlastní brankou chyboval Tomáš Hertl, kterému kotouč utekl ke Connoru McDavidovi. Následně se puku zmocnil Leon Draisaitl, jenž celou akci vyšperkoval přihrávkou na ZACKA KASSIANA. Jeho zakončení zamířilo po ledě do tyče, ale následná dorážka se už ujala. Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.
    49:08 Zack KASSIAN - 5:2
     
    50:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    S góly se v tomto zápase opravdu nešetří! Erik Karlsson nahodil kotouč před branku, kde se nacházel TIMO MEIER, jehož teč zamířila mezi brankářovy betony. San Jose hraje v dnešním střetnutí v předbrakovém prostoru skvěle. Asistence: Erik Karlsson a Barclay Goodrow.
    50:30 Timo MEIER - 6:2
     
    51:37
    Troufám si říct, že osudu dnešního zápasu je rozhodnuto. San Jose Sharks míří za cenným vítězstvím, protože to nevypadá, že by Oilers zvedli.
     
    52:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A další branka, která osud přeci trochu zdramatizuje! Před brankou bylo hned několik hráčů a k zakončení se dostal Joakim Nygård, jehož pokus vyrazil Martin Jones za branku. K zadnímu hrazení si pro kotouč zajel SAM GAGNER, jenž o brankářova záda skóroval. Asistence: Joakim Nygårda Patrick Russell .
    52:18 Sam GAGNER - 6:3
     
    52:49
    Černou gumu u modré čáry zastavil Evander Kane, který se pokusil vystřelit. Jeho snažení bylo ale sražené pouze k pravému mantinelu.
     
    54:32
    Za brankou dlouho operoval Joe Thornton, který čekal až si někdo ze spoluhráčů najede do střelecké pozice. Mezi kruhy se tak vydal Marcus Sörensen, jenž se srazil se spoluhráčem.
     
    55:00
    Své štěstí podruhé vyzkoušel od pravého mantinelu Sam Gagner, tentokrát byl Martin Jones pozorný a zakončení zastavil. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po levé ruce domácího gólmana.
     
    55:19
    Logan Couture získal kotouč za brankou a předal jej do levého kruhu, odkud se střelou z jedné prezentoval Radim Šimek. Mike Smith celou situaci postřehl a kotouč vyrazil.
     
    56:41
    Ve středovém kruhu si o kotouč klepl Tomáš Hertl, který se chtěl proháčkovat za obránce. Ovšem ten hráč českého útočníka do těla, a tak akci zastavil.
     
    57:33
    Zakončením od modré čáry se ještě prezentoval Marc-Édouard Vlasic, jehož střela cestu do prostoru tří tyčí nenašla. Utkání už se spíše dohrává, jelikož o osudu je rozhodnuto.
     
    58:39
    V souboji jeden na jednoho se pokoušel obhodit soupeře Logan Couture, ale puk se mu zastavil o brusli bránícího hráče. Následně oba protivníci podstoupili ještě souboj u zadního hrazení.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní střetnutí rozhodl vstup do zápasu, jelikož San Jose rychle odskočilo do tříbrankového vedení, ale také práce v předbrankovém prostoru. Žralokům se podařilo hned několik tečí, po kterých se radovala ze vstřelené branky. Naopak Edmonton v úvodu nestíhal, ale poté hru vyrovnal, jenomže zdramatizování už nepřišlo. Dnes to prostě nebylo vystoupení, které by souboru kolem Connora McDavida sedlo, a tak jej hostující hráč musejí rychle hodit za hlavu.

    Střely na branku: 25:24.
    Střely na branku ve třetí třetině: 9:9.
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Erik Karlsson (SJS) 0+3
    2. Timo Meier (SJS) 1+1
    3. Barclay Goodrow (SJS) 1+1
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) 1+0, 2 střely, 17:15 čas na ledě
    Radim Šimek (SJS) 0+1, 1 střela, 20:00 čas na ledě
     
    S konstatováním, že Tomáš Hertl si dal narozeninový dárek v podání gólu a vítězství, se loučím a přeji vám příjemný vstup do středečního dne. (07:11:53)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Burns (Sörensen, R. Šimek), 8. E. Kane (Couture, Dillon), 12. Marleau (Heed, J. Thornton), 22. Goodrow (Meier, E. Karlsson), 38. Hertl (E. Karlsson, Couture), 51. Meier (E. Karlsson, Goodrow) – 30. Draisaitl (Gagner, Bear), 50. Kassian (Draisaitl, McDavid), 53. Gagner (Nygård, P. Russell)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, E. Karlsson, Vlasic, Heed, Dillon – Labanc, Couture, E. Kane – Goodrow, Hertl, Meier – Marleau, J. Thornton, Sörensen – M. Karlsson, Gambrell, Gregor.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Bear, Nurse, Benning, Klefbom, Manning, K. Russell – Kassian, McDavid, Draisaitl – Chiasson, Nugent-Hopkins, Neal – J. Archibald, Sheahan, Khaira – P. Russell, Gagner, Nygård.

    Rozhodčí: Dwyer, O'Rourke – Baker, Shewchyk

    Diváci: 15 567
    thejrc.org