Chabarovsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Kunlun – Jokerit 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Soči 5:1 (kon.)
Minsk – Viťaz 4:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
SKA Petrohrad
Středa 13.11.2019, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    Hezké středeční dopoledne všem příznivcům ledního hokeje. Dalšími zápasy dnes pokračuje KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy Amur Chabarovsk a SKA Petrohrad.
     
    Amur Chabarovsk

    Domácí Chabarovsk je Východní konferenci na posledním dvanáctém místě se ziskem dvaadvaceti bodů. Po odehraných pětadvaceti utkáních mají na svém kontě devět výher a šestnáctkrát odešli z ledu jako poražený tým. Domácí mají teď za sebou tři prohry v řadě a rádi by tuto nepříznivou sérii zastavili. Postupně padli s Kazaní, s Omskem a Nižněkamskem. Proti Petrohradu je dnes nečeká nic lehkého a získat dva body proti SKA bude určitě těžká práce.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Zohorna – 12 bodů (6+6)
    Hynek Zohorna – 11 bodů (3+8)
    Vladislav Ušenin – 10 bodů (5+5)
     
    SKA Petrohrad

    Hosté z Petrohradu se totiž v tabulce Západní konference nachází na druhém místě a po sedmadvaceti odehraných duelech mají Petrohradští na svém kontě dvaatřicet bodů za čtrnáct výher a třináct proher. Hráči Petrohradu před reprezentační přestávkou zvítězili na svém ledě nad Dinemem Rigou, ale až po samostatných nájezdech – 4:3. Odčinili tak předchozí prohru, když taktéž doma prohráli těsně 1:2 s Jaroslavlí. Dnes tak budou chtít opět zvítězit, aby se dostali na další úspěšnou vlnu a čeká nás zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Vladimir Tkačjov – 21 bodů (7+14)
    Jori Lehterä – 18 bodů (10+8)
    Sergej Plotnikov – 18 bodů (4+14)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v uplynulé sezóně utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Petrohrad. Chabarovští mají svému soupeři rozhodně co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Vitásek (Chabarovsk)
    Michal Jordán (Chabarovsk)
    Marek Langhamer (Chabarovsk)
    Tomáš Zohorna (Chabarovsk)
    Hynek Zohorna (Chabarovsk)
     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Jordán, Vitásek, Korjagin, Ignatovič, Turbin, Kamalov, Alexandrov – Golubev, T. Zohorna (C), H. Zohorna – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – Jazkov, Rasskazov, Ruděnkov (A) – Veličkin, Kacuba, A. Lazarev.

    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – A. Bělov, Zub, Galeňuk, Zemčonok, Zubarev, Ožiganov, Chafizullin – Karpov, Kemppainen, S. Plotnikov (C) – Tkačjov, Koskiranta, Barabanov – Kuzmenko, Švec-Rogovoj, Burdasov – Jakupov, Kablukov (A), Ketov (A) – Marčenko.

    Rozhodčí: Gofman, Soin – Kučava, Lazarev.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky jsou už na ledové ploše a vyslechneme si hymnu ruské Sborné.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Úvodní buly vyznělo lépe pro hosty a ti se už poprvé vydávají před domácí branku, kde se pokusí zaútočit.
     
    00:31
    Ovšem před Alikinem nic nevymysleli a hned na to hru na opačnou stranu otočili hráči Chabarovsku. Hynek Zohorna dostal přihrávku od bratra Tomáše, ale jeho pokus skončil mimo tři tyče.
     
    01:17
    Po ztrátě puku domácích, kteří nepřesně stříleli před Samonovem, spěchali před Alikina opět hráči Petrohradu. Znovu z toho nic nebylo.
     
    02:05
    Michal Jordán se dostal k odraženému puku na levé straně a z mírného úhlu vystrašil svižnou střelou Samonova, který musel pohotovou hokejkou zasáhnout.
     
    02:41
    Chabarovští se opět uhnízdili v petrohradském teritoriu. Stanislav Kacuba objel branku Samonova, ale poté před ním nezakončil.
     
    03:33
    Golubev nadvakrát dorážel puk těsně u brankáře Petrohradu, ale Samonov si poradil. Domácí tým je o něco aktivnějším týmem a snaží se otevřít skóre zápasu. Zatím však marně dobývá branku Petrohradu.
     
    04:25
    I Alikin musel být ve střehu před dotěrným Alexandrem Barabanovem. Ten si počínal podobně jako před malou chvílí Golubev na chabarovské straně.
     
    05:02
    Nikita Jazkov se protáhl kolem hostujícího obránce, ale už byl příliš v úhlu, takže nevystřelil a následně pak i o kotouč přišel. Do akce tak rychle míří zase Petrohrad.
     
    05:59
    Samonov kryl pokus z levé strany a puk se poté ocitl ve středním pásmu. Petrohradští se pro něj vrátili a rychle se vrátili zpět, ale nepočínali si opět přesně.
     
    06:36
    Maxim Karpov byl tísněn obranou Chabarovsku, přesto došlo ke střele. S tou ale Jevgenij Alikin neměl příliš práce a pohodlně ukryl puk v lapačce a hned ho rozehrál svým spoluhráčům.
     
    07:25
    Tomáš Zohorna střílel před Samonovem, jeho pokus pak brankář Petrohradu pokryl a i on nechal hru plynout. Puk mají hosté a směřují zpět před branku Jevgenije Alikina.
     
    08:12
    Arťom Zub podržel kotouč v obranném pásmu a nechal vystřídat spoluhráče. Poté se celá pětka vrhla do dalšího útoku, který byl i díky pozorné obraně Chabarovsku neúspěšný.
     
    08:46
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    09:02
    Pavel Turbin střílel od modré čáry, před Samonovem ale nikdo nedorážel. Nicméně hosté získali puk a otáčejí hru před branku Jevgenije Alikina.
     
    09:38
    Ondřej Vitásek dobruslil puk za brankou Alikina a chtěl s ním zamířit do útočného pásma. Jenže v tom středním sebrali kotouč hosté a Kirill Marčenko nebezpečně vystřelil zblízka. Alikin však byl pozorný a jeho pokus zneškodnil.
     
    10:04
    Hynek Zohorna těsně před Samonovem tečoval pokus svého bratra Tomáše, ale prvně jmenovaný poslal puk jen těsně vedle levé tyče Samonovy branky.
     
    10:46
    Agilní domácí celek znovu zahrozil před brankou Petrohradu, Vladislav Ušenin ale nedokázal zužitkovat pas od Gorškova.
     
    11:26
    Barabanův pokus skončil na obraně Chabarovsku a Amur záhy otáčí hru.
     
    11:42
    Velmi rychle ale hosté o kotouč domácí hráče obrali a nasměrovali hru opět před branku Jevgenije Alikina, který se už chystá k případnému zasáhnutí.
     
    Střely na branku: 6 – 7
     
    12:33
    Od vlastní branky zakládá další akci obránce domácích Maxim Ignatovič a Chabarovští tak mohou opět zamířit do další útočné akce.
     
    13:11
    Znovu z toho nic nebylo a skóre se tak stále nepohnulo, a to ani po střele Antona Bělova na opačném konci kluziště.
     
    13:58
    Tomáš Zohorna posílal puk do prostoru mezi kruhy, tam ho ale místo spoluhráče zachytil obránce hostů a poslal ho bleskově do neutrální zóny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    14:34
    Igor Ruděnkov uvolnil Korjagina, jenž napřáhl na levém kruhu, avšak jeho střelu dokázala zastavit obrana Petrohradu.
     
    15:28
    Kirill Rasskazov potáhl puk blíže hostující brance, ale byl dobře tísněn obranou a ta mu nedovolila žádné zakončení před Alexandrem Samonovem.
     
    16:35
    Hra má celkem spád, akce jsou vidět na obou stranách, zatím ale nikdo nedokázal otevřít skóre. Oba brankáři tak drží nulu na svém kontě.
     
    17:05
    Následuje další komerční přestávka.
     
    17:13
    Pavel Turbin pálil z vrcholu levého kruhu, před Samonovem ještě dorážel Tomáš Zohorna, ale neúspěšně.
     
    17:43
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí měli i nadále tlak před brankou Petrohradu a nyní už to hosté neustáli. ALEXANDR GORŠKOV dostal přihrávku před Samonova, dostal se s ním na pravou stranu a před ním pak zívala odkrytá branka Petrohradu, do které pak kotouč pohotově umístil – 1:0. Chabarovsk se tak v závěru první třetiny ujímá vedení. Asistence: Vjačeslav Ušenin a Nikita Kamalov.
    17:43 Alexandr GORŠKOV - 1:0
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:27
    Hosté se snaží ještě do přestávky srovnat, ale nyní byli v útočném pásmu obráni o puk a s ním už na druhou stranu míří zase aktivní domácí celek.
     
    19:50
    Ještě se ale před Alikina Petrohradští vrátili, ale jeho branku neohrozili.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní se dlouho neměnilo skóre, až v osmnácté minutě se do vedení dostali domácí hráči, když pohotově před odkrytou brankou skóroval Alexandr Gorškov. Nutno podotknout, že domácí celek vede zaslouženě, protože byl rozhodně aktivnější, než favorit z Petrohradu. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 10:50.
     
    Střely na branku: 10 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Domácí po úvodní střele druhé třetiny udrželi pásmo, když se vhazovalo před Samonovem. Poté ale puk získali hosté a otáčejí hru.
     
    20:55
    Plotnikov nedokázal zakončit před Alikinem a Amur tak může založit další útočnou akci a už spěchá před Alexandra Samonova.
     
    21:25
    Jarno Koskiranta dostal nabito na pravý kruh a finský útočník pak vyslal nebezpečnou střelu, která končí pouze na Alikikovi. Ten přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    21:29
    A záhy přišla další petrohradská střela, kterou kryje Alikin a opět hru zastavuje. Tentokráte bude puk vhozen po jeho pravici.
     
    22:01
    Hosté čelili další nebezpečné akci Chabarovsku a Tkačjov musel obranným zákrokem pomoci Samonovovi, který uspěl.
     
    23:05
    Od modré čáry pálil Ignatovič, ale Samonov byl úspěšný a zakročil. Na druhou stranu pak míří zase Petrohrad.
     
    26:22
    Další komerční komerční přestávka.
     
    26:53
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Hynek Zohorna – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:53
    První vyloučení utkání. Tomáš Zohorna pyká za vysokou hůl a hosté mají šanci otevřít skóre zápasu v přesilové hře. Vhazuje se po levé ruce Alikina.
     
    27:04
    A hned po první akci hostů zazvonila tyč domácí branky!
     
    27:33
    Obrana Chabarovsku získala puk a hned ho odpálila až před hostující branku. Amur se tak osvobozuje a získává další vteřiny z početní nevýhody.
     
    27:46
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Jevgenij Alikin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Vladislav Ušenin.
     
    27:46
    Alikin vyhodil puk do hlediště a dostal dvě minuty. Petrohrad má k dispozici dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    28:05
    Před Alikinem bylo rušno, Sergej Plotnikov se dostal do jeho těsné blízkosti, ale proti kapitánovi Petrohradu zakročil právě domácí brankář.
     
    28:11
    Burdasov po střele z pravého kruhu orazítkoval betony Alikina a domácí se poté znovu osvobozují!
     
    28:53
    Chabarovsk je už ve čtyřech hráčích. To nejhorší mají domácí za sebou, ještě ale budou čelit klasické početní výhodě Petrohradu.
     
    29:40
    Další vyhození kotouče až před Samonova a Chabarovští zvládnou i standardní početní výhodu.
     
    29:46
    Vladislav Ušenin, který odpykával trest za brankáře Amuru je už na ledové ploše a domácí celek je v plném počtu.
     
    30:18
    Danila Galeňuk spěchal za kotoučem do obranného pásma, aby ho získal na svoji hokejku a nepustil tak do ohrožení Tomáše Zohornu, který mířil před Samonovu klec.
     
    30:59
    Domácí nadále zlobí hosty a hrozí před jejich brankou. Nyní zasáhla obrana Petrohradu, zavezla puk do útočného teritoria a před Alikinem pak neuspěl Jarno Koskiranta.
     
    31:46
    Nikita Jazkov se natlačil před Alexandra Samonova, ale nedokázal skrze hostující obranu zakončit. Poté hosté otočili hru a naopak nechali vyniknout Alikina, který zastavil Plotnikovovu střelu.
     
    32:04
    Další šance Koskiranty, jenž ani nyní zblízka na domácího brankáře nevyzrál.
     
    32:51
    Alikin nejprve pomohl za vlastní brankou rozehrát puk, poté se bleskově vrátil do své branky. Hosté však nevybojovali puk a vrací se zpět do obrany. Domácí totiž míří do dalšího útoku.
     
    33:39
    Michal Jordán sebral puk ve vlastním obranném pásmu a nepustil tak hosty k žádné akci před Alikinovou klecí. Následně pak znovu Chabarovsk míří před Samonova.
     
    34:19
    Následuje další komerční přestávka.
     
    34:27
    Gleb Korjagin napřáhl na modré čáře a jeho pokus zaletěl až k Samonovovi, kde ho ale obrana nedostala pod kontrolu. Útok domácích pokračoval dále a další pokus stejného hráče si už pokryl.
     
    35:11
    Sergej Plotnikov byl zdvojen dvěma hráči Chabarovsku a u hrazení tak kotouč nevybojoval na svou stranu. Poté domácí vyhazují puk do neutrální zóny.
     
    35:37
    Nakonec z toho bylo zakázané uvolnění a vhazovalo se před Alikinem. Buly vyhráli Chabarovští a spěchali do útoku. Proti střele Nikity Jazkova pak bravurně zasáhl Samonov a podržel tak Petrohrad ve hře!
     
    36:05
    Jeden z domácích byl u zadního hrazení v útočném pásmu sražen tvrdě k zemi a domácí se dožadovali vyloučení. Ovšem nic takové se neděje a do akce na druhé straně jdou hosté.
     
    36:52
    Ale opět byli v útočné fázi hodně bezzubí a byli obráni o puk. Domácí tak míří znovu před Samonova.
     
    37:16
    Tlak před brankou Petohradu chtěl přetavit v pojistku Tomáš Zohorna, jeho svižný pokus ale skončil jen na obraně Petrohradu. Nicméně Amur stále útočí.
     
    37:50
    Hynek Zohorna posílal puk před brankoviště pro bratra Tomáše, ale jejich souhru zastavila obrana hostů, která puk vypíchla a dostala ho mimo ohrožení Samonovovy branky.
     
    38:24
    Michal Jordán se snažil zastavit Barabanova, který podél pravého mantinelu zakládal akci hostů a povedlo se mu to. Chabarovsk díky tomu opět přenáší hru do útočného pásma.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ač měli domácí v závěru druhé třetiny drtivý tlak, nakonec se na druhé straně z vyrovnání radují hosté. DANILA GALEŇUK vyslal střelu, která nemířila na branku soupeře, přesto prošel puk mezi betony Alikina a skončil za brankovou čárou díky teči Igantoviče – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Bez asistence.
    39:22 Danila GALEŇUK - 1:1
     
    39:22
    Ovšem domácí lavička si bere trenérskou výzvu a bude se zkoumat možný atak brankáře Alikina ze strany hostů.
     
    39:22
    Nic takové se neprokázalo a sudí Gofman ukazuje ke středovému kruhu. Branka tedy platí!
     
    39:45
    Domácí jsou pochopitelně zklamaní, protože jim několikrát ve vzduchu visela druhá branka. Ale rozhodně není nic ztraceno a ještě mohou v průběhu zbytku utkání strhnout vedení na svou stranu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní měli domácí hráči chvílemi velký tlak, ale nedokázali ho přetavit v gólovou pojistku. Ve čtyřicáté minutě pak udeřili hosté a dostali se k vyrovnání, když střela Danily Galeňuka prošla mezi betony domácího brankáře. Uvidíme, co nám ještě nabídne třetí třetina, která bude hodně zajímavá a začne přibližně v 11:45.
     
    Střely na branku: 16 – 22
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Alexandr Gorškov střílel z prostoru mezi kruhy a jeho pokus chytil jeho jmenovec v brance Petrohradu Samonov.
     
    41:17
    Do akce na druhé straně vyrazili hosté, ale hráči Amuru je nepustili do žádného zakončení a na druhé straně donutil k zákroku Samonova Michal Jordán.
     
    41:53
    Oba týmy vědomy si toho, že za tohoto stavu dostat gól by mohlo znamenat ztrátu bodů, hrají raději opatrně a snaží se nedělat chyby.
     
    44:10
    Joonas Kemppainen přišel o puk ve snaze zatáhnout ho podél pravého mantinelu do útočného pásma.
     
    44:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A hosté nyní poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu. Vjačeslav Ušenin chtěl vyhodit puk z pásma, ale ten na modré čáře zachytil ARŤOM ZUB, nabruslil si do prostoru mezi kruhy a jeho svižná rána pak končí za zády Alikina – 1:2. Bez asistence.
    44:49 Arťom ZUB - 1:2
     
    46:08
    Hosté pochopitelně ožili a před Alikinem to nyní zkusil Marčenko, jeho přízemní střelu ale obrana domácích srazila do bezpečí.
     
    46:34
    Následuje další komerční přestávka.
     
    46:47
    Další slibně se rozvíjející akci Petrohradu zastavilo postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma. Tam se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    47:32
    Domácí hráči jsou pod mírným tlakem, hosté jsou ve vedení a to jim vlilo krev do žil. Nyní střílel znovu Zub, ale jeho střela byla opět sražena mimo.
     
    48:31
    Na druhé straně pak zakročil Samonov, který zastavil nebezpečnou střelu Igora Ruděnkova.
     
    49:27
    Tomáš Zohorna zatáhl puk před branku Petrohradu, poté ho poslal Hynkovi Zohornovi, který ale střílel vedle.
     
    49:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají na dvoubrankový rozdíl. KIRILL MARČENKO z obranného pásma nabral rychlost, nabruslil si na levý kruh a odtud poté skrze domácí obranu prostřelil Alikina, když kotouč umístil pod horní tyč jeho branky – 1:3. Asistence: Joonas Kemppainen a Andrej Zubarev.
    49:59 Kirill MARČENKO - 1:3
     
    52:08
    Nyní už to s domácími nevypadá vůbec dobře. Hosté mají slibný náskok a už se příliš nikam neženou. Snaží se spíše bránit tento výsledek.
     
    52:28
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    52:34
    Jarno Koskiranta se napřahoval ke střele na levém kruhu, ta nakonec byla sražena mimo tři tyče a do akce mířili domácí. Proti jejich pokusu ale zasáhl Samonov.
     
    52:56
    Michal Jordán tečoval pokus spoluhráče, puk ale hosté opět srazili do bezpečí. Domácí nyní marně dobývají hostující branku a a nedokázali se dostat na kontaktní branku.
     
    53:42
    Od vlastní branky zakládali hráči Amuru svou další útočnou akci, ale na konci ní znovu nevzešla žádná přesná střela. Hosté svůj náskok pečlivě hájí a nyní je podržel i Samonov dalším zákrokem.
     
    54:46
    Hynek Zohorna vybojoval puk a poslal ho do mezikruží, kde ale pokus Jordána skončil vedle Samonovovy branky.
     
    56:23
    Jevgenij Ketov zblízka dotíral na branku Alikina, ale jeho pokus se neujal. Bez čekání zamířili domácí před Samonova a ten musel zakročit.
     
    56:48
    Michal Jordán pálil z vrcholu pravého kruhu, ale jeho dělovku zachytil jeden z hostujících obránců a pomohl tak Samonovovi.
     
    57:30
    Tkačjov vyslal nebezpečnou střelu z levého kruhu, s ní si Alikin poradil a dostal kotouč pod kontrolu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:17
    Zemčonok poslal pozdrav před domácí branku, kde puk zneškodnila obrana Chabarovsku a dostala ho pod kontrolu.
     
    58:59
    Hosté drží puk co nejdále od své branky a nepouštějí domácí k powerplay. Navíc se Amur dopustil zakázaného uvolnění a vhazovat se bude před domácí klecí.
     
    59:22
    Stále svírají hosté domácí celek v jeho pásmu a drží tam puk. Až nyní se dostali hráči Amuru ke kotouči a míří před hostující branku.
     
    59:55
    Tam se drželi dlouho, nakonec ale byli obráni o puk a ten končí ve středním pásmu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí drželi až do závěru druhé třetiny těsný náskok. Hosté však v hodině dvanácté vyrovnali a poté ve třetí třetině strhli vedení na svou stranu. Poté přidali další přesnou trefu a svůj dvoubrankový náskok si už vzít nenechali. Amur předvedl velmi dobrý výkon, ale nakonec nedosáhl ani na jeden bod.
     
    Střely na branku: 33 – 33
     
    Dnešní utkání sledovalo 6 147 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Hynek Zohorna (Chabarovsk) 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:16
    Ondřej Vitásek (Chabarovsk) 0+0, 1 střela, čas na ledě 21:00
    Michal Jordán (Chabarovsk) 0+0, 5 střel, čas na ledě 22:34
    Tomáš Zohorna (Chabarovsk) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:38
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (12:20:27)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Gorškov (Vj. Ušenin, Kamalov) – 40. Galeňuk, 45. Zub, 50. Marčenko (Kemppainen, Zubarev)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Jordán, Vitásek, Korjagin, Ignatovič, Turbin, Kamalov, Alexandrov – Golubev, T. Zohorna (C), H. Zohorna – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – Jazkov, Rasskazov, Ruděnkov (A) – Veličkin, Kacuba, A. Lazarev.
    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – A. Bělov, Zub, Galeňuk, Zemčonok, Zubarev, Ožiganov, Chafizullin – Karpov, Kemppainen, S. Plotnikov (C) – Tkačjov, Koskiranta, Barabanov – Kuzmenko, Švec-Rogovoj, Burdasov – Jakupov, Kablukov (A), Ketov (A) – Marčenko.

    Rozhodčí: Gofman, Soin – Kučava, Lazarev

    Diváci: 6 147
    ocianews.com