Chabarovsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Kunlun – Jokerit 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Soči 5:1 (kon.)
Minsk – Viťaz 4:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
4:3 (2:2, 2:1, 0:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Středa 13.11.2019, 17:30 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:37 Ryan SPOONER - 4:3
     
    33:37
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Velká přetahovaná pokračuje pro změnu vedoucím gólem Minsku! Ville Lajunen nevyhodil přes RYANA SPOONERA, který se v pravém kruhu vymanil z obležení tří protihráčů a z nenápadné situace vypálil k pravé tyči hostující branky. Bez asistence.
    30:53 Nikita KRYSKIN - 3:3
     
    30:53
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Na začátku druhé poloviny základní hrací doby znovu začínáme de facto od nuly! Alexandr Jevsejenkov nedůrazně bránil Pulkkinena a nechal ho z mantinelu přihrát do levého kruhu na NIKITU KRYSKINA, jenž propálil Ježova a zaznamenal první gól v sezóně. Asistence: Teemu Pulkkinen.
    28:02 Alexandr SJOMIN - 2:3
     
    28:02
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Bíločervení podruhé v utkání skórují v přesilovce! Ville Lajunen přihrál ze středu modré čáry doleva na svého kapitána ALEXANDRA SJOMINA, který napřáhl z levého kruhu a trefil prostor u odkryté bližší tyče. Asistence: Ville Lajunen.
    19:42 Ryan SPOONER - 2:2
     
    19:42
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský tým těsně před odchodem do šaten srovnává krok! Jevsejenkov se vydal na útočný výlet, jenže Enroth jeho přihrávku vypíchl do rychlého protiútoku Minsku. Děmkov ve středním pásmu posunul puk rozjetému RYANU SPOONEROVI a ten bekhendovým zakončením vstřelil svůj první gól v KHL. Asistence: Arťom Děmkov, Jhonas Enroth.
    12:03 Ville LAJUNEN - 1:2
     
    12:03
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Celek z Moskevské oblasti využívá přesilovou hru a otáčí skóre! Aaltonen si třikrát vyměnil přihrávky se svým krajenem VILLE LAJUNENEM, který se nakonec rozhodl pro střelu od modré čáry a ta po teči Kitarova zapadla až za Enrotha. Asistence: Miro Aaltonen.
    10:25 Svjatoslav GREBENŠČIKOV - 1:1
     
    10:25
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté minutu po inkasovaném gólu vyrovnávají na 1:1! Z brejku tři na dva se stala situace dva na jednoho, o což se svou přihrávkou postaral Aaltonen. Jormakka poté přihrál přes posledního beka na SVJATOSLAVA GREBENŠČIKOVA a ten zprava uklízel puk za bezmocného Enrotha. Asistence: Pekka Jormakka, Miro Aaltonen.
    09:23 Arťom DĚMKOV - 1:0
     
    09:23
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zubři se v desáté minutě radují z vedoucího gólu! Nikita Kryskin dostal od Kosticyna přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil golfákem a letící projektil před brankou protečoval za Ježovova záda ARŤOM DĚMKOV. Asistence: Nikita Kryskin, Andrej Kosticyn.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 10. Děmkov (Kryskin, A. Kosticyn), 20. Spooner (Děmkov, Enroth), 31. Kryskin (Pulkkinen), 34. Spooner – 11. Grebenščikov (Jormakka, M. Aaltonen), 13. V. Lajunen (M. Aaltonen), 29. A. Sjomin (V. Lajunen)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Jerjomenko, Kryskin, Gotovec (A), Denisov, Znacharenko, Dostanko, Ďukov – Prince, Paré, Martynov – Děmkov, Kovyršin, A. Kosticyn (C) – Pulkkinen, Spooner, Pavlovič (A) – Kogaljov, Kitarov, Dadonov – Pavlenko.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kočetkov) – Jeřábek, Jevsejenkov (A), V. Lajunen, Pautov, Šinkevič, Golovkov, Voronkov (C) – A. Sjomin, Byvalcev, Makejev – Jormakka (A), M. Aaltonen, Grebenščikov – Laričev, P. Černov, Varfolomejev – A. Ševčenko, D. Kvartalnov, Mons.

    Rozhodčí: Gusev, Naumov – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 8 837
    thejrc.org