New Jersey – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Washington – Montreal 2:5 (kon.) | Columbus – St. Louis 3:2 (po pr.)
Toronto – Boston 2:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 2:1 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:4 (po pr.)
Edmonton – Dallas 4:5 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 3:4 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:3 (kon.)
Arizona – Calgary 3:0 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:4 (0:1, 1:0, 1:3)
Boston Bruins
Sobota 16.11.2019, 01:18 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:30 Zdeno CHÁRA - 2:4
     
    58:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston zřejmě pečetí své dnešní vítězství. Toronto se pořádně neusadilo v útočném pásmu a gól do prázdné klece střílí ZDENO CHÁRA. U mantinelu dokázal zastavit vyhození a tvrdou střelou umístil touš do sítě. 2:4. Bez asistence.
    45:08 Brad MARCHAND - 2:3
     
    45:08
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se potřetí v zápase ujímá vedení. BRAD MARCHAND si najel do mezikruží na přesnou přihrávku Coyla. Nejprve vystřelil do připraveného Andersena, ovšem dorážka už nedělala bostonské třiašedesátce žádný problém. Marchand se trefuje podruhé v utkání. 2:3. Asistence: Charlie Coyle a David Krejčí.
    43:56 Kasperi KAPANEN - 2:2
     
    43:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí po krásné akci vyrovnávají. Hyman zabojoval za bránou, přistrčil puk Tavaresovi, a ten naprosto parádní přihrávkou z otočky vybídl KASPERIHO KAPANENA. Finský mladík měl před sebou už poloprázdnou bránu a šancí nepohrdl. 2:2. Asistence: John Tavares a Zach Hyman.
    40:11 Brad MARCHAND - 1:2
     
    40:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle bylo rychlé! Boston po jedenácti sekundách ve třetí třetině jde do vedení. Carlo našel rozjetého BRADA MARCHANDA, který se natlačil před bránu a na druhý pokus dostal touš před Andersenův beton. 1:2. Asistence: Brandon Carlo a Patrice Bergeron.
    29:20 Auston MATTHEWS - 1:1
     
    29:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Nylander vybídl na modré čáře Muzzina, jehož střelu dokázal AUSTON MATTHEWS naprosto parádně tečovat přímo pod Raska. Americký centr opět ukázal, jak to se svou holí umí. 1:1. Asistence: Jake Muzzin a William Nylander.
    13:48 Charlie COYLE - 0:1
     
    13:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš. Jason Spezza před malým okamžikem netrefil prázdnou bránu a vzápětí dopředu vyrazil Boston. Grzelcyk se dostal k odraženému kotouči za bránou a všiml si dobře postaveného CHARLIEHO COYLA. Coyle v ideální pozici zamířil pod břevno a nedal Andersenovi šanci. 0:1. Asistence: Matt Grzelcyk a Anders Bjork.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 30. Matthews (Muzzin, W. Nylander), 44. Kapanen (Tavares, Hyman) – 14. Coyle (Grzelcyk, Bjork), 41. Marchand (Carlo, Bergeron), 46. Marchand (Coyle, Krejčí), 59. Chára


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Kaskisuo) – Ceci, Rielly (A), Barrie, Muzzin, Holl, Dermott – Kapanen, Tavares (C), Hyman – W. Nylander, Matthews (A), A. Johnsson – Moore, Spezza, I. Michejev – F. Gauthier, N. Shore, Petan.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Grzelcyk, Vaakanainen, Clifton – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Coyle, Krejčí (A), Bjork – Wagner, Kuraly, Nordström – Heinen, P. Lindholm, Frederic.

    Rozhodčí: Brenk, Hebert – Cherrey, Brisebois

    Diváci: 19 434
    ocianews.com