New Jersey – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Washington – Montreal 2:5 (kon.) | Columbus – St. Louis 3:2 (po pr.)
Toronto – Boston 2:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 2:1 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:4 (po pr.)
Edmonton – Dallas 4:5 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 3:4 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:3 (kon.)
Arizona – Calgary 3:0 (kon.)
konec
Washington Capitals
2:5 (0:0, 0:4, 2:1)
Montreal Canadiens
Sobota 16.11.2019, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:21 Tomáš TATAR - 2:5
     
    57:21
    Montreal právě vstřelil branku!
    Veškerá naděje Washingtonu na bodový zisk je fuč! Thompson vyhrál buly po domácím ofsajdu. Chiarotův pokus o trefení prázdné branky ve středním pásmu nevědomky zastavil TOMÁŠ TATAR, který si ale dokázal puk rychle nachystat na střelu a od modré jednoduše zvýšil na 5:2. Asistence: Ben Chiarot, Shea Weber.
    55:38 Jevgenij KUZNĚCOV - 2:4
     
    55:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Úplně jasno ještě není! Victor Meze lacino ztratil puk na útočné modré čáře. Tom Wilson pohotovou nahrávkou vyslal do úniku JEVGENIJE KUZNĚCOVA a ten forhendem zvedl puk za pravý beton roztaženého Price. Asistence: Tom Wilson.
    45:34 Alexandr OVEČKIN - 1:4
     
    45:34
    Washington právě vstřelil branku!
    Je sníženo a rázem tu ještě je jistá naděje pro Capitals! Stalo se tak po naprosto očekávané souhře, když Carlson od modré čáry přihrál na levou stranu ALEXANDRU OVEČKINOVI. Ten nestřílel golfákem, ale o to přesněji zamířil švihem k vzdálenější tyči. Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
     
    44:13
    Do této chvíle hráli Canadiens bez jediného menšího trestu. Provinil se až Petry, který před brankovištěm zbytečně strčil do Oshieho a vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
    34:42 Nick SUZUKI - 0:4
     
    34:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens přesilovku nevyužili, ovšem pár vteřin po jejím skončení se čtvrtého gólu přesto dočkali. NICK SUZUKI dostal křižný pas Danaulta do těžkého střeleckého úhlu. Zleva tak ještě nabídl puk do brankoviště a tam si ho Jonas Siegenthaler před Gallagherem hokejkou srazil za bezmocného gólmana. Asistence. Phillip Danault, Tomáš Tatar.
     
    33:07
    Weber dostal nabito na svou obávanou střelu od modré, která proletěla za Samsonova, ale ve finále se odrazila od neprostupné tyče.
     
    32:36
    Až nyní se poprvé vylučuje! Hathaway se prodral před branku, kde si vylámal zuby na Priceovi a zároveň podrazil Webera, což znamená přesilovku pro Canadiens.
    31:41 Jordan WEAL - 0:3
     
    31:41
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nejlepší tým ligy pomalu začíná přicházet o svou bodovou sérii! Thompson přihrál po prknech za branku na JORDANA WEALA, který si nejprve vybruslil do mezikruží a pak se s posunul až do levého kruhu. Bekhendem sice trefil tyč, ale kotouč se pak přeci jen od výstroje nic netušícího Samsonova za brankovou čáru. Asistence: Nate Thompson, Tomáš Tatar.
    29:16 Shea WEBER - 0:2
     
    29:16
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí jsou trochu v útlumu a v polovině základní hrací doby kvůli tomu podruhé inkasují! Danault vrátil puk z krátkého mantinelu až na modrou čáru. Chiarot si tam rozmyslel střelu a ještě přihrál doleva na SHEA WEBERA, jehož rána z úhlu prosvištěla nad Samsonovým ramenem až do sítě. Asistence: Ben Chiarot, Phillip Danault.
    26:22 Phillip DANAULT - 0:1
     
    26:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs se v sedmadvacáté minutě dostávají do vedení! Oshie nedostal puk přes obrannou modrou čáru a jeho tým na to tvrdě doplatil. Tatar totiž přihrál za obranu na PHILIPA DANAULTA a ten po rychlém zamíchání bekhendem prostřelil Samsonova. Asistence: Tomáš Tatar, Brendan Gallagher.
     
    18:29
    Chiarotova střela ze středu modré čáry byla nepřesná, ale i tak dost nebezpečná. Puk se totiž odrazil od zadního mantinelu rovnou do brankoviště a Samsonov si jej lýtkem srazil do pravé tyče!
     
    01:30
    Domi z levého kruhu přestřelil a pak z dálky sledoval pro změnu kontr Washingtonu, na jehož konci byla Vránova střela do břevna!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 46. Ovečkin (Carlson, Bäckström), 56. Kuzněcov (T. Wilson) – 27. Danault (Tatar, Gallagher), 30. S. Weber (Chiarot, Danault), 32. Weal (N. Thompson, Tatar), 35. Suzuki (Danault, Tatar), 58. Tatar (Chiarot, S. Weber)


    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Carlson (A), Kempný, Gudas, Orlov, Jensen, Siegenthaler, Lewington – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – T. Wilson, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Eller, Stephenson – Hathaway, Leipsic.
    Montreal Canadiens: Price (Kinkaid) – S. Weber (C), Chiarot, Petry, Mete, C. Fleury, Kulak – Gallagher (A), Danault, Drouin – Armia, Domi, Byron (A) – Lehkonen, Suzuki, Tatar – Weal, N. Thompson, Cousins.

    Rozhodčí: Morton, Nicholson – MacPherson, Tobias

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri