New Jersey – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Washington – Montreal 2:5 (kon.) | Columbus – St. Louis 3:2 (po pr.)
Toronto – Boston 2:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 2:1 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:4 (po pr.)
Edmonton – Dallas 4:5 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 3:4 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:3 (kon.)
Arizona – Calgary 3:0 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 16.11.2019, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Nahození z rohu se odrazilo od nohy Lindbloma na branku domácích, ale Nilsson stačil zareagovat pravým betonem! Tierney následně posouvá kotouč do středního pásma!
     
    57:28
    Carter Hart zůstává na střídačce. Hosté tak budou hrát v 6 proti 4!
     
    55:43
    Hosté dostávají velkou možnost na vyrovnání! Colin White zasáhl hokejkou do tváře Clauda Girouxe a dostává trest na 2+2 minuty!
     
    53:21
    Po nahrávce Connora Browna minul poloodkrytou branku Flyers Anthony Duclair! Pro domácí velká škoda.
    45:48 Coutirier dorážel těsně vedle odkryté domácí branky.
     
    45:48
    Hosté teď měli velkou smůlu! Střelu Travise Konecnyno z levého kruhu vyrazil domácí gólman na druhou stranu k Seanovi Couturierovi. Ten dorážel do odkryté klece, ale puk jen lízl tyčku!
    37:09 Filip CHLAPÍK - 2:1
     
    37:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre utkání! Chris Tierney vyhrál souboj u mantinelu a následně nahrál na levý kruh FILIPOVI CHLAPÍKOVI, který z první na lapačku překonal brankáře Harta – 2:1. Asistence: Chris Tierney a Mark Borowiecki.
     
    35:02
    Pokud se nepletu, tak domácí dnes již počtvrté nastřelili brankovou konstrukci! Tentokrát brankáři Hartovi zvoní v uších po dělovce Thomase Chabota!
    33:12 Tyler ENNIS - 1:1
     
    33:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku nakonec využívají a srovnávají! Erik Brännström se ocitl s pukem až v rohu kluziště. Odsud našel na levém kruhu najetého TYLERA ENNISE a puk po jeho střele propadl Hartovi mezi betony těsně za brankovou čáru – 1:1. Asistence: Erik Brännström.
     
    31:38
    Hosté chybovali za brankou, kde se k puku dostal Tierney. Philippe Myers ho raději zahákoval a je tu tedy přesilovka Ottawy.
     
    30:04
    Tečovanou střelu od modré čáry vykopl Hart pravým betonem. Následná rána Erika Brännströma z levého kruhu skončila na tyčce!
     
    26:48
    Tohle hosté sehráli velmi dobře. Voráček okamžitě dával puk před branku na volného Jamese van Riemsdyka, který zblízka nedostal puk za záda Nilssona, jenž se před ním dokázal roztáhnout a nenechal tak útočníkovi Flyers prostor pro skórování.
     
    26:31
    Filip Chlapík dohrál vysokou holí Gostisbehera. Po reklamní přestávce si hosté zahrají přesilovku.
    26:21 Bobby Ryan nedostal puk do odkryté hostující branky.
     
    26:21
    Nahrávka domácího hráče prošla brankovištěm na hokejku Bobbyho Ryana, který trefil tyčku volné klece. Sens dnes neproměnili už druhou takovouto příležitost!
     
    22:00
    Za sekání je vyloučen hostující Kevin Hayes. Přesilovku si zahrají Senators.
     
    19:32
    Hezká hostující sehrávka! Van Riemsdyk našel před brankou Joela Farabeeho, na jehož zakončení stačil reflexivně zareagovat Nilsson, který zasáhl vyrážečkou!
     
    18:39
    Thomas Chabot podrazil Travise Konecnyho a oslabuje domácí tým. Přesilová hra pro Philadelphii.
     
    14:20
    Domácí zcela rozebrali obranu soupeře! Puk šel po ose Duclair – Tkachuk – Logan Brown a posledně jmenovaný měl před sebou zcela odkrytou branku. Přesto trefil jen tyčku! O pár sekund později měl další dobrou možnost Anthony Duclair, který z mezikruží nepropálil brankáře Harta.
     
    12:40
    Hosté málem navýšili svůj náskok a to v oslabení! Lindblom našel v přečíslení Seana Couturiera, který se snažil zakončit do protipohybu přesouvajícího se Nilssona, ale ten ještě stačil vytrčit proti puku levý beton.
     
    10:51
    Domácí vyrazili i v oslabení do útoku. Connor Brown se zbavil chytrou zasekávačkou Jakuba Voráčka, který ho musel faulovat a síly na ledě se tak vyrovnávají.
     
    10:18
    Poprvé v utkání se vylučuje. Za podražení je potrestán domácí Vladislav Naměstnikov.
    02:46 Tyler PITLICK - 0:1
     
    02:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle je drtivý nástup hostí, kteří zasypali Nilssona puky! Domácí brankář ještě vychytal v další velké šanci van Riemsdyka, ale tentokrát již kapituluje. TYLER PITLICK vystřelil z pravého kruhu a puk zapadl za záda domácího gólmana. Asistence: Andy Andreoff.
     
    01:34
    Obrovská šance Flyers! James van Riemsdyk byl sám před Nilssonem, zkusil kličku do forhendu a kotouč možná s přispěním zákroku gólmana Ottawy skončil na tyčce!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 34. Ennis (Brännström), 38. Chlapík (Tierney, Borowiecki) – 3. Pitlick (Andreoff)


    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – N. Zajcev, Chabot, Hainsey (A), Brännström, DeMelo, Borowiecki (A) – Duclair, Brown, B. Tkachuk – Ennis, White, Naměstnikov – Co. Brown, Pageau (A), N. Paul – B. Ryan, Tierney, Chlapík.
    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, Braun, Gostisbehere, P. Myers, Sanheim – Farabee, Giroux (C), J. van Riemsdyk – Konecny, Couturier (A), Lindblom – Voráček, K. Hayes (A), Twarynski – Pitlick, M. Raffl, Andreoff.

    Rozhodčí: Rooney, L'Ecuyer – Driscoll, Barton

    Diváci: 10 664
    ocianews.com