New Jersey – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Washington – Montreal 2:5 (kon.) | Columbus – St. Louis 3:2 (po pr.)
Toronto – Boston 2:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 2:1 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:4 (po pr.)
Edmonton – Dallas 4:5 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 3:4 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:3 (kon.)
Arizona – Calgary 3:0 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:4 (1:1, 0:2, 2:1)
Winnipeg Jets
Sobota 16.11.2019, 22:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Anthony CIRELLI - 3:4
     
    59:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Už je to zase jen o gól, ale času už pro Tampu moc není! Nahození před branku trefilo Killorna. Nejlépe se poté zorientoval jeho spoluhráč ANTHONY CIRELLI a kotouč pohotově poslal do brány. Asistence: Alex Killorn.
    58:32 Kyle CONNOR - 2:4
     
    58:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg se dostává do vedení 4:2, opět má tak náskok dvou branek. KYLE CONNOR se dostal k puku a ani na okamžik nezaváhal a poslal ho do prázdné branky. Asistence: Blake Wheeler, Luca Sbisa.
    57:44 Steven STAMKOS - 2:3
     
    57:44
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je sníženo na 2:3, naděje Tampy ještě žije! Tvrdou a přesnou střelou z levého kruhu se prosazuje kapitán Lightning STEVEN STAMKOS a střílí svou jubilejní čtyřstou branku v NHL! Asistence: Victor Hedman, Anthony Cirelli.
    27:39 Nikolaj EHLERS - 1:3
     
    27:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg bleskově využívá přesilovku a jde do vedení 3:1! NIKOLAJ EHLERS si našel dobrou palebnou pozici na pravém kruhu, zamířil a trefil se přesně na bližší tyč nad levé rameno Vasilevského. Asistence: Kyle Connor, Josh Morrissey.
    27:18 Jack ROSLOVIC - 1:2
     
    27:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets jdou znovu do vedení! Vasilevskij si nejprve dobře pohlídal svou pravou tyčku při střele Coppa z ostrého úhlu. Puk se ale odrazil zpět k Coppovi, který ho vrátil okamžitě před branku, kde byl volný JACK ROSLOVIC a překonal Vasilevského. Asistence: Andrew Copp, Blake Wheeler.
    19:11 Victor HEDMAN - 1:1
     
    19:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Těsně před koncem první třetiny je vyrovnáno na 1:1! Rozehrávku Jets ještě v obranném pásmu hostů skvěle vystihl VICTOR HEDMAN a byl to nakonec právě švédský obránce Tampy, který dokázal dorazit puk z blízka do odkryté branky. Asistence: Steven Stamkos.
    01:59 Mathieu PERREAULT - 0:1
     
    01:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se i po nepřesné střele udrželi v útočném pásmu a i díky tomu jdou do vedení 1:0! Z levého kruhu vystřelil zápětím Morrissey a jeho ránu šikovně tečoval mimo dosah Vasilevského MATHIEU PERREAULT. Asistence: Josh Morrissey, Tucker Poolman.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 20. Hedman (Stamkos), 58. Stamkos (Hedman, Cirelli), 60. Cirelli (Killorn) – 2. Perreault (Morrissey, Poolman), 28. Roslovic (Copp, Wheeler), 28. Ehlers (Connor, Morrissey), 59. Connor (Wheeler, Sbisa)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Hedman (A), Shattenkirk, McDonagh (A), Černák, Sergačjov, L. Schenn – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Palát, Stamkos (C), Verhaeghe – Killorn, Cirelli, Joseph – Maroon, Paquette, Gourde.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Poolman, D. Kulikov, Pionk, Beaulieu, Sbisa – Connor, Scheifele, Laine – Ehlers, Wheeler, Roslovic – Copp, Lowry, Perreault – Luoto, Gustafsson, L. Shaw.
    bahis siteleri