Slavia – Chomutov 1:4 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 2:3 (po pr.) | Litoměřice – Motor ČB 5:8 (kon.)
Benátky n/J – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 2:7 (kon.) | Prostějov – Sokolov 4:2 (kon.)
Jihlava – Přerov 0:1 (po pr.) | Třebíč – Havířov 4:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 16.11.2019, 12:30 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 19. kolo
Partner:
     
    59:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Máme rozhodnuto! JAKUB ŠURÁŇ vystihl rozehrávku, ze středního pásma trefil opuštěnou klec a definitivně rozhoduje. Piráti tak mají na kontě i branku ve vlastním oslabení. Asistence: Miroslav Dani a Luboš Dospěl.
     
    52:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme zaděláno na drama, Jihlava ve čtyřech proti čtyřem snižuje z nepřehledné situace. Kardoš dostal puk před branku, kde neuspěl proti Malantovi stejně jako Doležal. Kotouč ale zůstal ležet brankovišti, odkud snížil ADAM DVOŘÁK. Asistence: Jiří Doležel a Jindřich Kardoš.
     
    23:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Šuráň posunul na levém křídle dopředu MIROSLAVA DANIHO, jenž z pokleku našel protější horní roh jihlavské branky. Asistence: Jakub Šuráň a Luboš Dospěl.
     
    00:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je velká minela v jihlavské rozehrávce. PATRICK PECH zasatvil kotouč v pravé rohu útočného pásma a spíše jenom pro zisk pásma nahodil na branku. Krejčí chtěl puk sevřít na hrudi, ale ten mu vypadl a dokutálel se do branky. Asistence: Jakub Šuráň a Miroslav Dani.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 1. Pech (Šuráň, Dani), 24. Dani (Šuráň, Dospěl), 60. Šuráň (Dani, Dospěl) – 53. Dvořák (Doležel, Kardoš)


    Piráti Chomutov: Malant (Petržílka) – M. Pöschl, Šuráň, Ludvík, Ferbas, D. Vaněk, Jungvirt – Švec, Dospěl, Dani, Popelka, Prokop, Berčík, Janeček, Koláček, T. Svoboda, Lobodowski, Jiří Kulich, Pech.
    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pulda) – Piskač, Veleba, Dvořák, Grauer, Křišta, Smolko, Trávník – Brož, Pětník, Krajíček, Kardoš, Gergel, Fiala, Čermák, Doležal, Barák, Vyvial.

    Rozhodčí: Čáp – Svoboda, Svobodová
    thejrc.org