Slavia – Mountfield HK 6:0 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:5 (kon.) | Technika Brno – Jihlava 2:3 (kon.)
Hvězda Praha – Třemošná 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:1 (3:2 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 2:7 (kon.)
K. Vary – Chomutov 4:5 (kon.) | Havířov – Přerov 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:1 (kon.)
Kladno – Kobra 4:1 (kon.) | Poruba – Olomouc 4:3 (po pr.) | PZ Kladno – Plzeň 0:1 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:3 (kon.) | Liberec – Tábor 5:1 (kon.)
po prodl.
HC RT TORAX Poruba
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 1:0)
HC Olomouc
Sobota 16.11.2019, 15:15 • RT TORAX ARENA • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    62:45
    Poruba právě vstřelila branku!
    FILIP HLAVÁČ ukončuje utkání střelou pod horní tyč. Počkal si na kleknutí gólmana a jízdou po brankovišti zakončil. Asistence: Jakub Ślusarczyk a Kacper Macias.
     
    52:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dvě vteřiny chyběly do vypršení trestu, když ANDREJ PRÍSAŽNÝ střelou nad ledem srovnává na 3:3. Asistence: Adam Drábek a Šimon Nesvadba.
     
    34:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Prudkou střelu, jakou umí Hlaváč vystřelit, před brankou tečoval PAVEL CHOVANEC a otáčí stav utkání. Hořejší nemohl na změnu směru kotouče adekvátně reagovat. Asistence: Filip Hlaváč a Krzysztof Macias.
     
    31:27
    Poruba právě vstřelila branku!
    Snad poprvé v druhé třetině se domácí dostávají do pásma a byť se jim nezdařilo, díky blokací hokejek soupeřem, pořádně vystřelit, srovnává stav KRZYSZTOF MACIAS. Odražený puk si mezi kruhy zpracoval a vystřelil po ledě ke klečícímu brankáři, který nevěděl, kde kotouč má a při obratu na kolenou si puk postrčil za brankovou čáru.
     
    25:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po dalším buly před Drabčíkem volili domácí hru dozadu, což se nepotvrdilo, jako dobrý nápad. O kotouč na kruzích přišli a po střelách si k odraženému kotouči dojel mezi hráči LUKÁŠ PŘIDAL a zakončil do poloprázdné brány. Všichni Porubští sledovali hru vpravo a na najíždějícího hráče za sebou zapomněli. Asistence: Ladislav Zelinka.
     
    18:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    I hosté využívají svou druhou početní převahu a minutu před přestávkou srovnává stav střelou k tyči MATYÁŠ FASNER. Asistence: Adam Havel a Stanislav Ruda.
     
    12:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    36 vteřin před ukončením trestu využívá přesilovku střelou z první JAKUB ŚLUSARCZYK. Hořejší se sice stačil přesunout k levé tyči, ale puk mu prošel svou rychlostí mezi loktem a betonem. Asistence: Vojtěch Černý.
    Marken.cz

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 13. Ślusarczyk (Černý), 32. Krz. Macias, 35. Chovanec (Hlaváč, Krz. Macias), 63. Hlaváč (Ślusarczyk, Kac. Macias) – 19. Fasner (Havel, Ruda), 26. L. Přidal (Zelinka), 53. Prísažný (Drábek, Nesvadba)


    HC RT TORAX Poruba: Drabčík (Slíž) – Kac. Macias, Križ, Kosina, Michalčík, Gelnar, Pasek – Krz. Macias, Hlaváč, Koudelný – Ślusarczyk, Černý, Lambert – Stodůlka, Kovalčík, Chovanec – Hradil
    HC Olomouc: Hořejší (Špunar) – Nesvadba, Holcman, Drábek, Přecechtěl, Mudrák, Pekr, Radová, Š. Přidal – Havel, Zelinka, L. Přidal, Lajoš, Macháč, Masare, Fasner, Ševčík, Prísažný, Ruda

    Rozhodčí: Novák – Klimek, Kořistka
    ocianews.com