Slavia – Mountfield HK 6:0 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:5 (kon.) | Technika Brno – Jihlava 2:3 (kon.)
Hvězda Praha – Třemošná 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:1 (3:2 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 2:7 (kon.)
K. Vary – Chomutov 4:5 (kon.) | Havířov – Přerov 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:1 (kon.)
Kladno – Kobra 4:1 (kon.) | Poruba – Olomouc 4:3 (po pr.) | PZ Kladno – Plzeň 0:1 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:3 (kon.) | Liberec – Tábor 5:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:1 (4:0, 0:0, 1:1)
HC Tábor
Sobota 16.11.2019, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    59:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    Kohouti se ze severu Čech bez vstřeleného gólu vracet nebudou! Domácí totiž znovu zaspali v defenzivě, Filip Bečvařík výtečnou přihrávkou z hloubi vlastního obranného pásma vysunul vpřed JAKUBA EREMIÁŠE a ten v poslední vteřině zápasu uspěl bekhendovou kličkou, po které stihl zasunout puk za Francův beton! Asistence: Filip Bečvařík.
     
    57:45
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Kofroň – 2 min., držení).
     
    56:46
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Matašovský – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Suchan – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Masař – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Rossmy – 2 min., hrubost).
     
    55:48
    Vypadá to, že Tygři chtějí nechat France, aby si taky zachytal. Úplně totiž zapomněli na zadní vrátka a Cháb najížděl zleva sám na bránu, mezi betony se však netrefil!
     
    52:21
    Na druhé straně mířil zcela sám proti brankáři Adam Eremiáš, Franc ovšem jeho rychlou kličku zlikvidoval a Václav Rybář pak odpálil poskakující puk pryč z brankoviště!
     
    51:58
    Jakub Korytar vytáhl ze svého repertoáru další výborný zákrok. Tentokrát si poradil s Matějem Lednem, který měl uvnitř kruhu spoustu času, leč gólmana neprostřelil!
     
    45:32
    Lukáši Plosovi dnes zatím není střelecky přáno. Nyní projel až za posledního obránce Tábora, před Jakubem Korytarem ale zamířil mimo.
     
    43:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se konečně znovu prosazují, a to dokonce při vlastním oslabení! Jakub Masař zastavil mizernou přihrávku jednoho z Táborských a vyslal vpřed RICHARDA PATZELTA, který svou střelu výborně schoval za obránce a vyhnal pavouky z horního rohu branky! Asistence: Jakub Masař.
     
    42:54
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Culek – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    42:26
    Senzační Korytar! Bekhendovou kličku Matěje Ledna táborský gólman vyrazil betonem před sebe, kde byl u kotouče první Lukáš Plos. Přes nohu ležícího Korytara ho však do sítě nedopravil!
     
    38:36
    Richard Patzelt poslal odražený touš z mezikruží na branku a Korytarovi pomohlo břevno! Brankář Tábora tak ve druhé části stále drží neprůstřelnost.
     
    37:19
    Kohouti jeli ve dvou proti jednomu, Ondřej Culek ale skvěle zastavil přihrávku Marka Matašovského na Jaroslava Suchana, který by to měl víceméně do prázdné branky!
     
    34:01
    A obrovská příležitost rovněž na druhé straně! Martin Kundrát obdržel přihrávku do předbrankového prostoru. Měl už před sebou pouze France, avšak šancí byl tak zaskočen, že vůbec nezakončil a dojíždějící obránci mu kotouč odebrali!
     
    33:34
    Filip Kříž projel jako nůž máslem po levém křídle. Šanci poté nabídl Masařovi, jehož střelu z mezikruží vykopl Korytar.
     
    33:14
    Hned po buly v útočném pásmu se Lukáš Plos mohl zapsat do listiny střelců. Jakub Korytar ho ovšem nenechal dostrkat puk u tyčky za čáru!
     
    30:16
    Střídání v týmu Bílí Tygři Liberec: ze hřiště odchází Krátký, přichází Franc.
     
    26:35
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Matašovský – 2 min., krosček).
     
    25:47
    A další výborný zákrok! Po rychlé akci stanul před Korytarem Filip Kříž, jemuž se z bezprostřední blízkosti na táborského brankáře vyzrát nepodařilo.
     
    24:36
    Jakub Korytar nyní drží svůj tým! Bennet Rossmy na něj najížděl úplně sám, drzá bekhendová klička se snahou o zakončení mezi betony ovšem díky dobrému zákroku maskovaného muže úspěch neslavila.
     
    22:32
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Masař – 2 min., vysoká hůl).
     
    22:08
    Filip Kříž naskočil z trestné lavice a hned obdržel přihrávku do úniku! Zakončení mu zmařil Korytar dobrým zákrokem lapačkou.
     
    20:30
    Tygrům se moc nechtělo z kabiny a musejí se tak bránit v oslabení. Blízko ke snížení byl Marek Čančura, který si našel puk mezi kruhy, avšak Krátký se proti němu stihl přesunout!
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kříž – 2 min., zdržování hry / pozdní nástup).
     
    19:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři před odchodem do kabin ještě jednou mění skóre! A stálo to za to. JAKUB MASAŘ převzal přihrávku ve střední zóně, přejel modrou čáru a z pravé strany si puk navedl na osu kluziště, aby následně uspěl výbornou střelou pod lapačku bezmocného Jakuba Korytara! Asistence: Jakub Hladík, Lukáš Plos.
     
    14:27
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Masař – 2 min., hákování).
     
    12:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hned poté se ovšem Tygři usadili ve třetině a přidávají další gól! Richard Patzelt nic nevymýšlel a prudce vypálil od modré lajny. Před Korytarem stál zaparkovaný JAKUB HLADÍK, kterému se povedlo kotouč tečovat pod brankářovy betony! Asistence: Richard Patzelt, Lukáš Plos.
     
    11:45
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Vaněk – 2 min., podrážení).
     
    10:37
    Adam Eremiáš měl na hokejce snížení! Zčistajasna mířil úplně sám na branku, přímá střela se ovšem neosvědčila. Čeněk Krátký ji vyrazil betonem a první těžký zákrok zvládl na jedničku!
     
    06:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na ledě bylo při hře ve čtyřech více místa, čehož Tygři využili ke druhému gólu. Velkou šanci měl mezi kruhy už Jakub Hujer, jehož střelu Korytar zvládl vytěsnit. Při zákroku nicméně ztratil stabilitu a důrazný TOMÁŠ TRUNDA procedil kotouč do sítě! Asistence: Jakub Hujer, Richard Patzelt.
     
    04:44
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Leden – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    04:06
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Eremiáš – 2 min., vysoká hůl).
     
    03:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    V přesilovce to šelmám nevyšlo, hned po jejím konci však otevírají skóre! Bennet Rossmy prokázal velký přehled, když za bránou dlouho míchal s kotoučem. Poté jej nabídl před Korytarem číhajícímu MIKULÁŠI JENČOVSKÉMU, který z první mířil pod horní tyč! Asistence: Bennet Rossmy, Tadeáš Tůma.
     
    01:37
    Jakub Korytar musel předvést první výborný zákrok! Filip Kříž z pravé strany přihrál mezi kruhy, odkud Lukáš Plos při snaze trefit horní roh zamířil pouze do ramene brankáře.
     
    00:47
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Kofroň – 2 min., hákování).
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 4. Jenčovský (Rossmy, Tůma), 7. Trunda (Hujer, Patzelt), 13. Hladík (Patzelt, Plos), 20. Masař (Hladík, Plos), 44. Patzelt (Masař) – 60. Eremiáš (Bečvařík)


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (31. Franc) – Böhm, Rybář, Hladík, Patzelt, Culek, Tůma – Hujer (A), Vyhlídlo, Trunda (C), Jenčovský (A), Kříž, Leden, Plos, Masař, Rossmy.
    HC Tábor: Korytar (Prchlík) – Kofroň (C), Janda, Adamec, Herda, Bečvařík, Kohout – Eremiáš, Kundrát, Čančura, Bašta, Cháb (A), Matašovský, Souš, Suchan, Vaněk, Šimák.

    Rozhodčí: Folk – Sýkora, Kába.
    thejrc.org