Mountfield HK – Třinec 1:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:7 (kon.) | Litvínov – Sparta 3:4 (po pr.)
Zlín – Liberec 3:4 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:2 (3:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Plzeň 4:3 (po pr.)
Olomouc – Kladno 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 17.11.2019, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:57 Štěpán FRYŠARA - 3:4
     
    56:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani snižují na rozdíl jediného gólu tři minuty před koncem třetí třetiny! Ralfs Freibergs tvrdě vypálil, ale Dominik Hrachovina opět zasáhl. Kotouč však vyrazil jen před sebe, kde ho první našel ŠTĚPÁN FRYŠARA, který ho okamžitě poslal do odkryté klece. Asistence: Ralfs Freibergs a Jakub Šlahař.
    37:01 Zdeněk OKÁL - 2:4
     
    37:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se dostávají zpět do zápasu, i když stále ztrácí dva góly! Štěpán Fryšara přihrál z vlastní pásma až na útočnou modrou, kde se skvěle uvolnil ZDENĚK OKÁL, který následný únik využil střelou nad vyrážečku Dominika Hrachoviny. Asistence: Štěpán Fryšara.
    33:10 Adam MUSIL - 1:4
     
    33:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři vedou o tři góly, takže si kráčí pro snadnou výhru! Marek Čiliak trestuhodně neudržel kotouč pod svou lapačkou, kus gumy se tak dostal k ADAMU MUSILOVI, který ho okamžitě zametl pod horní tyč. Bez asistence.
    24:37 Libor HUDÁČEK - 1:3
     
    24:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hra čtyři na čtyři nakonec lépe vyšla hostům, kteří v ní navýšili vedení! Lukáš Derner chtěl od modré čáry nejprve zakončit, ale nakonec rozhodl k přihrávce na LIBORA HUDÁČKA, který byl před Markem Čiliakem úplně sám. Domácí gólmana si tak položil a zakončil do odkryté klece. Asistence: Lukáš Derner a Michal Bulíř.
    06:49 Rostislav MAROSZ - 1:2
     
    06:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    A opět jdou hosté ve vedení. ROSTISLAV MAROSZ se zmocnil puku, najel si až před branku a kličkou do bekhendu dal Liberci vedení. Asistence: Radan Lenc.
    06:26 Jakub FERENC - 1:1
     
    06:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno. Honejsek předal puk JAKUBU FERENCOVI, který si najel před branku a na dvakrát protlačil puk za záda Hrachoviny. Asistence: Antonín Honejsek, Jakub Herman.
    05:37 Marek ZACHAR - 0:1
     
    05:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zlínští zachybovali při rozehrávce ve vlastním pásmu. Puk získal Krenželok, předal ho na MARKA ZACHARA, který po jeho přihrávce vypálil z první a neměl problém poslat puk do sítě. Asistence: Lukáš Krenželok.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 7. Ferenc (Honejsek, Herman), 38. Okál (Fryšara), 57. Fryšara (Freibergs, Šlahař) – 6. M. Zachar (L. Krenželok), 7. Marosz (Lenc), 25. L. Hudáček (Derner, Bulíř), 34. A. Musil


    Berani Zlín: Čiliak (Huf) – Freibergs, Ferenc, Buchta, Nosek (A), M. Novotný, Gazda, Hamrlík – Köhler (A), Claireaux, Fořt – Kubiš (C), P. Sedláček, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Šlahař – Dufek, Fryšara, Okál.
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Peters) – T. Hanousek, Šmíd (A), Graborenko, Derner, Kolmann, Havlín, Bukač – Ordoš, Bulíř, L. Hudáček – Lenc, Filippi, Marosz – M. Zachar, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Šír, A. Musil, J. Vlach.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Gebauer, Rožánek

    Diváci: 4318
    thejrc.org