Mountfield HK – Třinec 1:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:7 (kon.) | Litvínov – Sparta 3:4 (po pr.)
Zlín – Liberec 3:4 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:2 (3:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Plzeň 4:3 (po pr.)
Olomouc – Kladno 1:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 17.11.2019, 14:20 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:08 Michal KOVAŘČÍK - 1:4
     
    55:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po předchozí nadějné příležitosti hosté už tu další využívají a dostávají se do třígólového trháku. Martin Gernát šikovně posunul kotouč na Arona Chmielewského, který už mohl sám vystřelit, ale raději hrací předmět ještě posunul MICHALU KOVAŘČÍKOVI. Jeho zakončení se ještě otřelo o levou tyč, než zapadlo do branky. Asistence: Aron Chmielewski, Martin Gernát.
    32:12 Patrik HREHORČÁK - 1:3
     
    32:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po dvou velkých šancích Hradeckých se ale paradoxně potřetí v zápase prosazují Oceláři! PATRIK HREHORČÁK vybojoval kotouč na modré čáře a ujel soupeři do samostatného úniku. Marek Mazanec s jeho střelou mohl těžko něco dělat, ta totiž zapadla přesně k pravé tyči – 1:3. Bez asistence.
    30:29 Petr KOUKAL - 1:2
     
    30:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí Lvi se vrací zpět do hry! Aleš Jergl šikovně vyvezl puk až od vlastní branky, v útočném pásmu si ho na levé straně chytře převzal Rudolf Červený, který skvělým pasem našel před brankou nikým nehlídaného PETRA KOUKALA, který už neměl problém se zakončením z bezprostřední blízkosti. Asistence: Rudolf Červený.
    19:46 Ondřej KOVAŘČÍK - 0:2
     
    19:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přežili vlastní oslabení a o chvíli později už navyšují svůj náskok na 2:0. Michal Kovařčík šikovně zajel k levé tyči Mazancovy branky, rychle se rozhlédl a skvěle načasovaným pasem našel na okraji brankoviště dobře postaveného ONDŘEJE KOVAŘČÍKA. Bratrská spolupráce tak těsně před první sirénou dodává hostům větší klid. Asistence: Michal Kovařčík.
    05:25 Michal KOVAŘČÍK - 0:1
     
    05:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá hned svoji první přesilovou hru dnešního duelu. Oceláři se dostali k závaru před Mazancovou brankou, hradecký gólman proti první střele ještě stihl zasáhnout, proti následné dorážce MICHALA KOVŘČÍKA už ale ne – 0:1. Asistence: Erik Hrňa.
    Marken.cz

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 31. Koukal (Červený) – 6. M. Kovařčík (Hrňa), 20. O. Kovařčík (M. Kovařčík), 33. Hrehorčák, 56. M. Kovařčík (Chmielewski, Gernát)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Zámorský, Linhart, Nedomlel, Cibulskis, F. Pavlík, Rosandić, Šalda – Jergl, Koukal, Červený (A) – Smoleňák (C), Kubík, M. Chalupa – Paulovič, Rákos (A), Perret – Vopelka, Cingel, Klíma.
    HC Oceláři Třinec: Kváča (Malík) – Kundrátek, Gernát, M. Doudera, D. Musil, Galvinš, Zahradníček – Chmielewski, P. Vrána, M. Stránský – Hrňa, Novotný, Dravecký (A) – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hrehorčák – Kofroň, Polanský, Adamský (C) – Hladonik.

    Rozhodčí: Jeřábek, Horák – Lučan, Kis

    Diváci: 4219
    thejrc.org