Slavia B – Rakovník 4:2 (kon.) | Sparta B – Vltavín 4:1 (kon.) | Karlovy Vary – Plzeň B 2:3 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
4:1 (1:1)
Loko Vltavín
Neděle 17.11.2019, 10:15 • Velký strahovský stadion, Praha • Česká fotbalová liga (A) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Krásné dopoledne všem fotbalovým fanouškům! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání ČFL mezi AC Sparta Praha B a Loko Vltavín. Zápas začíná v 10:15 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Sparta slaví 126 let od svého založení, letenští fanoušci tento víkend svůj A-tým hrát neuvidí, přesto můžou oslavit narozeniny svého milovaného klubu zápasem sparťanské rezervy, která se v rámci lokálního derby utká s holešovickým Vltavínem.

    Do posledního mistrovského zápasu v letošní sezóně vstoupí svěřenci Václava Kotala vstoupí jako favoriti. Spartě se v poslední době herně daří a vypadá to, že ještě zamíchá s postupovými kartami. Tabulkou se dere i Vltavín, který po bídném začátku najel na vítěznou vlnu.

    Poslední vzájemné utkání, které se odehrálo před šesti lety, dopadlo lépe pro holešovické fotbalisty. Zeleno-bílý celek, který tehdy mimochodem postoupil do druhé ligy, šel po třech minutách hry do vedení. Hosté z Letné sice dokázali po půlhodině hry ještě vyrovnat, všechny tři body ale nakonec brali domácí, rozhodující branku vstřelil dvanáct minut před koncem Lukáš Pečeňa.

    Nedělní utkání odřídí kladenský rozhodčí Tomáš Švagr, po lajnách mu budou asistovat Josef Krejsa a Daniel Vokoun.

    VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    18.11.2012 Sparta B – Vltavín 0:1
    15.06.2013 Vltavín – Sparta B 2:1
     
    AC SPARTA PRAHA B – 2. místo, 33 bodů, skóre 31:11

    Luboš Loučka (Sparta): "Není jednoduché odhadnout s čím na nás „Lokáda“ nastoupí, protože trenér Frýdek hodně míchá sestavou, takže je to méně čitelné. Jde však o technický tým, který svou kvalitu potvrzuje pátým místem v tabulce a na hřišti vyváženou kombinací fotbalovosti a agresivity. Hodně bude záležet na našem přístupu. Když budeme hrát disciplinovaně a koncentrovaně, tak můžeme pomýšlet na úspěch. Pokud ne, tak to budeme mít proti Vltavínu velmi složité. Jedno je však jisté – chceme vyhrát za tři body."

    ---------------------------------------------------

    Svěřence Václava Kotala nečeká v posledním letošním kole vůbec nic lehkého. Sparťanská rezerva se sice oklepala z proher s Pískem a Táborskem a navázala opět na vítěznou šňůru, kterou momentálně drží na čtyřech zápasech, v nedělním utkání se ale bude muset obejít bez několika hráčů, kteří se vydali reprezentovat.

    Sparta tak i v zápase s Vltavínem bude spoléhat na dobře fungující obranu, která v průměru obdrží pouze 0,79 branky na zápas a produktivního útočníka Lukáše Juliše, který je s devíti přesnými zásahy druhý v tabulce střelců.

    Do zápasu proti holešovickému celku nezasáhnou Václav Dudl, Adam Gabriel, Youssouf Dao, Lamine Traore a Adam Karabec. Všichni plní své reprezentační povinnosti. Zranění nepustí do zápasu ani Kristiána Flaka, Zbyňka Konopáska, Ahmeda Radwana a Vojtěcha Patráka. Poslední jmenovaný si ze zápasu s pražskou Admirou odnesl nepříjemné zranění nohy.

    Svou šanci v seniorském zápase byl měl dostat talentovaný Václav Bláha a Tomáš Schánělec. Oba se blýskli ve středečním zápase proti výběru německého Lipska do devatenácti let.

    POSLEDNÍCH 5 ZÁPASŮ:

    20.10.2019 Sparta B – Písek 1:2
    27.10.2019 Slavia B – Sparta B 1:2
    03.11.2019 Sparta B – Rakovník 3:0
    06.11.2019 Plzeň B – Sparta B 0:2
    10.11.2019 Admira – Sparta B 1:2
    Sparta slaví své 126 narozeniny.

     
    LOKO VLTAVÍN – 5. místo, 26 bodů, skóre 23:21

    Hráčům Vltavínu se po nezdařeném začátku sezóny blýská na lepší časy. Uzdravený Martin Frýdek, který kvůli zdravotním problémům na začátku sezóny musel přenechat trenérské kormidlo svým asistentům, se opět vrátil a s ním přišel i návrat na vítěznou vlnu. Postupně se hráči Lokády probojovali až na páté místo s pouhou tříbodovou ztrátou na třetí Písek.

    Nejproduktivnějším hráčem Vltavínu je s pěti přesnými zásahy Brazilec Filipe Vieira, sparťanští obránci ale nesmí zapomenout ani na Josefa Čtvrtníčka se čtyřmi zápisy do listiny střelců.

    POSLEDNÍCH 5 ZÁPASŮ:

    12.10.2019 Vltavín – Karlovy Vary 3:0
    19.10.2019 Příbram B – Vltavín 0:1
    26.10.2019 Vltavín – Motorlet 2:1
    03.11.2019 Táborsko – Vltavín 6:1
    09.11.2019 Vltavín – Štěchovice 1:0
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z pražského Strahova, kde zanedlouho odstartuje zápas mezi sparťanskou rezervou a Vltavínem. Přejeme příjemnou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha B: Čtvrtečka – Bláha, Piško, Talovierov, Ambler, Vácha (C), Prokopec, Šimáček, Mareček, Juliš, Horák
    Náhradníci: Sláma, Tasič, Burda, Hucek, Schánělec, Dudl, Kotek

    Loko Vltavín: Štorc – Valíček, Podzimek, Abena, Hovorka, Uvíra (C), Kuchař, Šafařík, Maione, Vieira, Tichý
    Náhradníci: Koblenc, Šmalcl, Pouzar, Mysliveček, Čtvrtníček, Šípek, Špaček

    Rozhodčí: Švagr – Krejsa, Vokoun.
     
    Hráči už přicházejí na hrací plochu, sparťané nastoupí v bílých dresech, hosté z nedalekých Holešovic přijeli v klasické zelené.
     
    Setkání dvou bývalých ligových hráčů. Lukáš Vácha si potřásá rukou s kapitánem Vltavínu Martinem Uvírou, při úvodním losu byl úspěšnější hostující hráč, který pro svůj tým vybral výhodu úvodního výkopu.
     
    Na Strahově nepanují zrovna podmínky pro fotbal, je zima a zataženo. Naštěstí neprší.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Ihned po úvodním výkopu se míč dostává až k holešovickému gólmanovi Patriku Štorcovi, dnešní zápas může začít!
     
    2
    Přihrávka za obranu se štěstím našla hostujícího Dana Šafaříka, který se se štěstím procpal přes svého obránce a pokusil se z první nacentrovat na zadní tyč. Balón ale letěl moc vysoko a žádného z hráčů v zeleném tak nenašel, do útoku půjde SParta.
     
    3
    Přihrávka Milana Piška po pravé lajně nebyla nejpřesnější a skončila u jednoho z hostujících hráčů.
     
    3
    A máme tu první střelu zápasu! Po pasu za obranu to zkusil z první Radim Prokopec, střela domácího záložníka ale letěla vysoko nad branku holešovického celku.
     
    4
    Trochu paradoxní situace. Hostující kapitán Martin Uvíra si musí zavázat rozvázanou kopačku, je proto rozhodčím poslán mimo hřiště.
     
    5
    Do velké šance se po přihrávce ze strany dostal Lukáš Juliš, z nadějné střelecké pozice vně holešovické šestnáctky se ale ještě rozhodl poslat míč pod sebe. Přihrávku nedokázal nasměrovat správně, míč tak skončil u obránce, který ihned odkopl balón daleko od vlastní branky.
     
    6
    Z dálky to teď zkusil po jednoduché kličce do strany hostující Vladimír Valíček, jeho trefa zpoza vápna ale neměla gólové parametry a letěla vedle pravé tyče strahovské branky.
     
    6
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! LUKÁŠ JULIŠ se během rychlého sparťanského brejku zbavil svého obránce pohlednou zasekávačkou a parádním technickým zakončením přes brankáře vstřelil první sparťanskou branku v dnešním zápase.
    6. Lukáš JULIŠ - 1:0
     
    7
    Nadějně vypadající hostující akci ukončuje ofsajd.
     
    8
    Nepřesný centr hostujícího Maria Maioneho po dobrém obranném zákroku jednoho ze sparťanů nastartoval rychlý letenský brejk, ten ale ztroskotal záhy po nepřesné přihrávce na pravé křídlo.
     
    9
    Bývalý sparťanský hráč Martin Abena, který momentálně působí ve službách Vltavínu, byl poblíž domácího rohového praporku zfaulován, hosté teď tak budou zahrávat nadějně vypadající standardní situaci.
     
    10
    Sparťanská obrana nepříjemný nízký centr do prostoru penaltového puntíku ustála, Vltavín se dostal pouze ke střele zpoza vápna, ta navíc skončila sražená.
     
    11
    Daniel Horák stáhl k zemi unikajícího Tomáše Kuchaře, další volný kop pro Vltavín. K míči se už staví Vladimír Valíček a vypadá to, že bude centrovat do vápna.
     
    12
    Vladimír Valíček chtěl na hranici šestnáctky zatočit nízký centr na urostlého Martina Abenu, kamerunský fotbalista se k míči ale nakonec nedostal. Sparta navíc může jít do útoku.
     
    13
    Nepřesný nízký centr Martina Amblera z levé strany končí v rukavicích Patrika Štorce.
     
    13
    Nadějně vypadající sparťanskou akci ukončuje ofsajd, ve kterém se po přihrávce na pravé křídlo nacházel Radim Prokopec.
     
    14
    Tak tohle byla zbytečná žlutá! Sparťanský kapitán Lukáš Vácha (Sparta) si po odpískání ofsajdu, ve kterém se nacházel, neodpustil vyslání dalekonosné střely na holešovickou branku. Hlavní rozhodčí mu za toto nesportovní chování bez debat udělil žlutou kartu.
     
    15
    Po dlouhém autu hostujícího kapitána Martina Uvíry se do zakončení z voleje z otočky dostal Marek Hovorka, jeho střela placírkou ale nebyla nejrazantnější, navíc letěla přímo doprostřed branky, kde ji Jan Čtvrtečka schoval du rukavic.
     
    16
    Sparta kombinuje na vlastní polovině hřiště, hosté se snaží agresivně napadat, zatím ale bez výsledku.
     
    17
    Po velké hrubce Maksyma Talovierova, který se nechal jako poslední sparťanský obránce odtlačit od míče, se do zajímavého úniku dostal hostující Dan Šafařík. Letenský mladík nakonec svou chybu napravil, holešovického útočníka vytlačil do strany, kde mu znemožnil vystřelit a sebral mu míč.
     
    18
    Lukáš Vácha se pokusil na hranici šestnáctky popostrčit míč na volného Daniela Marečka, ten ale myšlenku svého kapitána nepochopil a na míč nedosáhl.
     
    19
    Hostující hráči si u středového kruhu v souboji s Danielem Marečkem pomohl nedovoleným způsobem.
     
    20
    Nepřesná přihrávka na pravé křídlo na volného Radima Prokopce skončila u hostujícího gólmana Patrika Štorce, který sebejistě míč schoval do náruče.
     
    21
    Další obrovská hrubka ve sparťanské defenzivě! Vysoký balón Vladimíra Valíčka za sparťanskou obranu Milan Piško pouze popostrčil k nabíhajícímu Danu Šafaříkovi, ten naštěstí pro sparťanské fanoušky míč už ani nečekal, balón tak trefil pouze temenem hlavy doprostřed branky, kde si s míčem poradil zatím bezchybný Jan Čtvrtečka.
     
    22
    A chybuje se i na druhé straně! Po nepřesném výkopu Patrika Štorce se do zakončení z voleje dostal Lukáš Juliš, svou razantní trefou k pravé tyči holešovického brankáře nepřekonal, ten totiž ještě dokázal napravit svou chybu a míč konečky prstů vytáhl na roh.
     
    23
    Sparta si po centru od rohového praporku žádnou další střeleckou příležitost nevytvořila.
     
    24
    Tak tohle přečíslení 3 na 2 nevyřešili hostující hráči ideálně. Přihrávka Dana Šafaříka na pravé křídlo na nabíhajícího Mara Maioneho skončila na noze jednoho z vracejících se obránců, který ihned Spartu vysvobodil z nebezpečného holešovické tlaku.
     
    25
    Radim Prokopec byl při svém průniku na pravé křídle stažen k zemi, rozhodčí to ale tentokrát jako faul neposoudil.
     
    26
    Hlavou teď musel hrát sparťanský gólman Jan Čtvrtečka, který dobrým vyběhnutím zasáhl proti dlouhé přihrávce za domácí obranu.
     
    27
    Nadějný centr Daniela Horáka odhlavičkoval hostující kapitán Martin Uvíra na roh.
     
    27
    Po krátké domácí kombinaci se k centru z hloubi pole dostal Václav Bláha. Nikoho ze svých spoluhráčů ale před brankou Patrika Štorce nenašel.
     
    28
    Radim Prokopec si v silovém souboji od míče odtlačil jednoho z hostujících obránců a dostal se tak do samostatného úniku na holešovickou branku. Celou akci chtěl zakončit střelou pod hostujícím gólmanem, Patrik Štorc se ale dokázal rychle dostat na zem a nebezpečnou sparťanskou akci zneškodnil.
     
    29
    Po faulu ve středu hřiště bude Vltavín zahrávat nadějně vypadající standardní situaci.
     
    30
    Tak to byla šance! Po centru Vladimíra Valíčka se do zakončení na zadní tyči dostal hostující kapitán Martin Uvíra, jehož sražená střela se mu vrátila zpět na nohu. Patičkou pak šikovně našel za sebou volného Marka Hovorku, který balón ještě prodloužil na v malém vápně úplně volného Filipeho Vieiru. Brazilský střelec nakonec ze stoprocentní příležitosti poslal míč placírkou nad břevno.
     
    31
    Centr z hloubi pole na zadní tyč nenašel v holešovické šestnáctce nikoho ze sparťanů, míč končí v zámezí.
     
    32
    Martin Abena u lajny povalil jednoho z domácích obránců na zem, Sparta tak bude mít možnost si po hostujícím nátlaku v klidu vytvořit prostor pro útočnou akci.
     
    33
    Centr Radima Prokopce z pravé strany skončil sražený v zámezí. Sparťanská rezerva bude kopat roh.
     
    34
    Sparťanskou akci ukončuje útočný faul, který způsobil Milan Piško stažením jednoho z obránců k zemi.
     
    35
    Dan Šafařík se šikovně podél zadní lajny procpal přes svého obránce, jeho přízemní centr ale skončil pouze u jednoho z obránců.
     
    36
    Sparťanské napadání plodí ovoce, Dominik Tichý teď musel odkopnout míč do zámezí.
     
    37
    Daniel Mareček chtěl po pohledné patičce od Maksyma Talovierova míč posunout mezi dvojicí holešovických obránců na jednoho z nabíhajících útočníků. To se mu ale nakonec nepovedlo.
     
    38
    Po přízemním centru Daniela Horáka do středu holešovického vápna poslal zády k brance stojící Václav Bláha míč pod sebe na úplně volného Daniela Marečka, který z hranice šestnáctky vystřelil. Zakončení mladšího bratra bývalého ligového hráče letělo vysoko nad břevnem holešovické branky.
     
    39
    Přihrávka do běhu Lukáše Váchy na pravé křídlo nebyla přesná a skončila na noze holešovického gólmana Patrika Štorce.
     
    40
    Radim Prokopec na pravé straně hřiště nedokázal přejít jednoho z hostujících záložníků, o míč ale nepřišel.
     
    41
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je velká rána pro Spartu! Těsně před koncem prvního poločasu se do samostatného úniku na strahovskou branku dostává DAN ŠAFAŘÍK, který razantním k zakončením k tyči vyrovnává stav dnešního zápasu.
    41. Dan ŠAFAŘÍK - 1:1
     
    42
    Lukáš Juliš z pravé strany v holešovické šestnáctce šikovně našel volného Daniela Marečka, ten se ale špatným zpracováním vyhnal z pozice vhodné pro střelu a o míč nakonec přišel.
     
    43
    Po nedovoleném zákroku kousek za polovinou hřiště bude Vltavín rozehrávat další volný kop.
     
    44
    Vladimír Valíček svým nepřesným centrem našel Marka Hovorku, který ale po výměně balónu s Martinem Uvírou musel kvůli ofsajdu nedobrovolně míč odevzdat sparťanům.
     
    45
    Z první to po vysokém pasu za sparťanskou obranu zkusil hostující Marek Hovorka, nedokázal ale míč trefit ideálně. ten tak letěl vysoko nad branku Jana Čtvrtečky.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:20.
     
    Skóre je zatím po půlce hry vyrovnané 1:1, lehce navrch má Sparta, která ale nedokáže velké množství šancí zužitkovat v další vstřelenou branku.

    Do vedení šli sparťané už po šesti minutách hry, když po pohledné zasekávačce technickým zakončením překonal Lukáš Juliš holešovického brankáře. Domácí pak dlouho tlačili na pilu, leč bez gólového výsledku. Velká rána pro svěřence Václava Kotala přišla čtyři minuty před koncem prvního poločasu, když samostatný únik na branku přetavil ve střelenou branku Dan Šafařík.
     
    Výhodu úvodního výkopu ve druhém dějství zápasu budou mít domácí sparťané.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Sparťané se ihned po úvodním výkopu přesouvají před vlastní branku, kde kombinují.
     
    47
    Sparťané si teď v útoku moc nerozuměli, Lukáš Vácha nečekal zpětnou přihrávku z levého křídla a nešel proti míči, o který tak nakonec přišel.
     
    48
    Centr hostujícího Dana Šafaříka skončil na hlavě jednoho z obránců, Sparta se ale z hostujícího tlaku nevymaní.
     
    49
    Sporná situace ve sparťanské šestnáctce. Filipe Vieira se po souboji s Václavem Bláhou skácel na zem, rozhodčí ale zákrok sparťanské mladíka jako faul neposoudil.
     
    50
    Po sraženém centru z pravé strany budou sparťané kopat roh.
     
    50
    Centr Daniela Horáka skončil na hlavě jednoho z hostujících obránců. Teď do útoku navíc půjde holešovický Vltavín.
     
    51
    Obrovská sparťanská šance! Jednomu z domácích hráčů ser povedlo popostrčit míč holešovickou obranu až na volného Daniela Horáka, sparťanský útočník z gólové pozice nakonec poslal míč vysoko nad břevno branky Patrika Štorce.
     
    52
    I na druhé straně to jiskří. S dobrým zákrokem proti střele z bezprostřední blízkosti branky se teď musel vytasit Jan Čtvrtečka, Vltavín bude kopat roh.
     
    53
    Centr Vladimíra Valíčka sparťanskou branku už nijak neohrozil, do útoku teď navíc půjdou sparťané.
     
    54
    Nadějné zakončení Lukáše Váchy z hranice šestnáctky dokázal Patrik Štorc jen se štěstím konečky prstů vytáhnout nad břevno vlastní branky. Sparta bude kopat roh, předtím si ale ještě domácí kapitán popovídá s hlavním rozhodčím o zákrocích předcházejících této akci.
     
    55
    Střela Maria Maioneho zpoza vápna skončila sražená, Vltavín přesto bude ve své útočné akci pokračovat.
     
    55
    Akci Vltavínu ukončuje ofsajd, ve kterém se jeden z hostujících hráčů nacházel.
     
    56
    Velká šance pro Vltavín! Tomáš Kuchař se šikovně uvolnil od svého obránce a uvnitř vápna se napřáhl ke střele k pravé tyči. Jan Čtvrtečka pohlednou robinzonádou nakonec ještě vytáhnout míč mimo tři tyče sparťanské branky.
     
    57
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Sparta jde opět do vedení! Daniel Horák dobře mířeným centrem našel ve vápně úplně volného LUKÁŠE JULIŠE, kterém už jen stačilo doťuknout balón za záda přesouvajícího se Patrika Štorce.
    57. Lukáš JULIŠ - 2:1
     
    57
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Filipe Vieira, přichází Ondřej Šípek.
     
    58
    A mohlo být vyrovnáno! Do velmi dobré střelecké pozice na hranici šestnáctky se teď po parádní přihrávce ze středu hřiště dostal Ondřej Šípek, jeho první dotyk s balónem po vystřídání skončil rozezněním břevna.
     
    59
    David Podzimek si v souboji s Radimem Prokopcem pomohl držením, Sparta bude rozehrávat míč z poloviny hřiště.
     
    60
    Holešovický útok končí nepřesnou přihrávkou na pravé křídlo, ke které se jako první dostává sparťanský obránce Maksym Talovierov.
     
    61
    Po tvrdém hlavičkovém souboji zůstává na zemi ležet hostující Tomáš Kuchař, tohle byl faul.
     
    62
    Nadějnou sparťanskou akci ukončuje ofsajd, ve kterém se nacházel rychlonohý Radim Prokopec.
     
    63
    Do zakončení se po centru z pravé strany dostal hostující David Podzimek. Hlavou ale dokázal míč namířit pouze do míst, kde už stál připravený Jan Čtvrtečka.
     
    64
    Sparťanská ofenzíva teď trochu skřípe, pas Radima Prokopce za holešovickou obranu nebyl nejpřesnější a skončil v rukavicích Patrika Štorce.
     
    65
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Maksym Talovierov, přichází Marian Burda.
     
    66
    Pas po pravé lajně za holešovickou obranu dokázal dnes velmi dobře hrající Radim Prokopec přetavit v přesný centr na hlavu Martina Amblera. Domácí obránce z nadějné pozice nakonec poslal míč těsně nad břevno hostující branky.
     
    67
    Další velká šance pro Spartu! K míči se v holešovické šestnáctce dostal Daniel Mareček, jeho razantní trefu k pravé tyči dokázal Patrik Štorc pohledným zákrokem vyrazit na roh.
     
    68
    Sparťanský roh už nijak branku Vltavínu neohrozil. Do útoku teď navíc půjdou fotbalisté v zelených dresech .
     
    69
    Do zakončení zpoza šestnáctky se dostal David Podzimek, jeho střea ale skončila sražená. Útok Vltavínu přesto bude pokračovat.
     
    69
    Další střela Ondřeje Šípka. Ani tentokrát z hranice šestnáctky nedokázal sparťanského gólmana překonat, tenhle jeho přízemní pokus letěl těsně vedle levé tyče.
     
    70
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Radim Prokopec, přichází Jakub Sláma.
     
    71
    Při Spartě se teď drží štěstěna! Zakončení Dana Šafaříka z bezprostřední blízkosti domácí branky dokázal Jan Čtvrtečka vyrazit pouze k Davidu Podzimkovi, který ze stoprocentní střelecké pozice před poloprázdnou sparťanskou klecí trefil pouze levou tyč.
     
    72
    Daniel Mareček parádně prostrčil míč na nabíhajícího Lukáše Juliše, který z nadějné střelecké pozice poslal dělovou ránu k pravé tyči. Patrik Štorc měl co dělat, aby razantní pokus sparťanského střelce dokázal vytáhnout mimo tři tyče vlastní branky.
     
    74
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Centr od rohového praporku propadl až k DANIELU MAREČKOVI, který ve skluzu z bezprostřední blízkosti holešovické branky poslal balón za záda Patrika Štorce.
    74. Daniel MAREČEK - 3:1
     
    75
    Lukáš Juliš si v souboji s Martinem Abenou pomohl nedovoleným způsobem, tenhle zákrok posoudil hlavní rozhodčí jako faul.
     
    77
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Dan Šafařík, přichází Josef Čtvrtníček.
     
    78
    Vladimír Valíček parádním způsobem poslal míč za sparťanským obranu na nabíhajícího Marka Hovorku, tomu nakonec chyběli jen centimetry, aby na míč, který nakonec skončil v zámezí, dosáhl.
     
    79
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Lukáš Vácha, přichází Zdeněk Hucek.
     
    80
    Nadějně vypadající holešovický útok ukončuje ofsajd, ve kterém se nachází David Podzimek.
     
    81
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Vladimír Valíček, přichází František Mysliveček.
     
    82
    Napadání holešovické rozehrávky sparťanům vychází, ti se teď dostali po nepřesném výkopu Patrika Štorce k míči.
     
    83
    Ke střele z první zpoza šestnáctky se dostala Dominik Šimáček, svým razantním zakončením ale trefil pouze před sebou stojícího Martina Abenu.
     
    85
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Hrubka v obraně znamená, že Vltavín v dnešním zápase prohraje poměrně nespravedlivým způsobem. Lukáš Juliš v přečíslení 3 na 1 poslal míč na pravou stranu na DANIELA MAREČKA, který pohledným lobem překonal vybíhajícího Patrika Štorce. Na brankové čáře si na míč ještě sáhl Martin Abena, nedokázal už ale nijak výrazně změnit jeho směr.
    85. Daniel MAREČEK - 4:1
     
    86
    Už to vypadalo, že se Lukáš Juliš dostane na hranici šestnáctky do další střelecké pozice. Nakonec ho od míče jeden z obránců odtlačil a on tak přišel o balón.
     
    87
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Václav Bláha, přichází Aleksandar Tasič.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Lukáš Juliš, přichází Tomáš Schánělec.
     
    88
    Sparta bude kopat rohový kop.
     
    88
    Centr mířený na přední tyč na nabíhajícího Milana Piška nakonec ke sparťanskému mladíkovi neprošel. Do útoku teď navíc půjdou hostující fotbalisté.
     
    89
    Aleksandar Tasič si v souboji s Tomáše Kuchařem pomohl nedovoleným způsobem. Vltavín bude rozehrávat volný kop z poloviny hřiště.
     
    90
    Bude se hrát o dvě minuty déle.
     
    90+1
    Sparťanskou útočnou akci ukončuje ofsajd, ve kterém se zapomněl Tomáš Schánělec.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce. Sparta dokázala zlomit Vltavín až v druhé polovině, a poslední podzimní utkání tak vyhrává s přehledem 4:1.

    Do vedení šli sparťané už po šesti minutách hry, když po pohledné zasekávačce technickým zakončením překonal Lukáš Juliš holešovického brankáře. Domácí pak dlouho tlačili na pilu, leč bez gólového výsledku. Velká rána pro svěřence Václava Kotala přišla čtyři minuty před koncem prvního poločasu, když samostatný únik na branku přetavil ve střelenou branku Dan Šafařík.

    Spartu do vedení opět poslal v 57. minutě Lukáše Juliš, kterému po parádním centru od Daniela Horáka stačilo už jen doťuknout balón za záda holešovického gólmana. Sparťanské vítězství pojistil o necelých dvacet minut později Daniel Mareček, který centr od rohového praporku rohu dokázal přetavit v gólové zakončení. Poslední, už pouze kosmetický, sparťanský gól přišel pět minut před koncem. Když v přečíslení 3 na 1 dokázal úspěšně skórovat podruhé v zápase Daniel Mareček.
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a na jaře zase na viděnou. (12:13:03)

    Libor Kokoška

    Branky: 6. Juliš, 57. Juliš, 74. Mareček, 85. Mareček – 41. Šafařík

    Karty:   14. Vácha (SPB)


    AC Sparta Praha B: Čtvrtečka – Bláha (87. Tasič), Piško, Talovierov (65. Burda), Ambler, Vácha (C) (79. Hucek), Prokopec (70. Sláma), Šimáček, Mareček, Juliš (87. Schánělec), Horák
    Náhradníci: Sláma, Tasič, Burda, Hucek, Schánělec, Dudl, Kotek

    Loko Vltavín: Štorc – Valíček (81. Mysliveček), Podzimek, Abena, Hovorka, Uvíra (C), Kuchař, Šafařík (77. Čtvrtníček), Maione, Vieira (57. Šípek), Tichý
    Náhradníci: Koblenc, Šmalcl, Pouzar, Mysliveček, Čtvrtníček, Šípek, Špaček

    Rozhodčí: Švagr – Krejsa, Vokoun

    Diváci: 350
    thejrc.org