Slavia B – Rakovník 4:2 (kon.) | Sparta B – Vltavín 4:1 (kon.) | Karlovy Vary – Plzeň B 2:3 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
4:1 (1:1)
Loko Vltavín
Neděle 17.11.2019, 10:15 • Velký strahovský stadion, Praha • Česká fotbalová liga (A) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Václav Bláha, přichází Aleksandar Tasič.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Lukáš Juliš, přichází Tomáš Schánělec.
    85. Daniel MAREČEK - 4:1
     
    85
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Hrubka v obraně znamená, že Vltavín v dnešním zápase prohraje poměrně nespravedlivým způsobem. Lukáš Juliš v přečíslení 3 na 1 poslal míč na pravou stranu na DANIELA MAREČKA, který pohledným lobem překonal vybíhajícího Patrika Štorce. Na brankové čáře si na míč ještě sáhl Martin Abena, nedokázal už ale nijak výrazně změnit jeho směr.
     
    81
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Vladimír Valíček, přichází František Mysliveček.
     
    79
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Lukáš Vácha, přichází Zdeněk Hucek.
     
    77
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Dan Šafařík, přichází Josef Čtvrtníček.
    74. Daniel MAREČEK - 3:1
     
    74
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Centr od rohového praporku propadl až k DANIELU MAREČKOVI, který ve skluzu z bezprostřední blízkosti holešovické branky poslal balón za záda Patrika Štorce.
     
    72
    Daniel Mareček parádně prostrčil míč na nabíhajícího Lukáše Juliše, který z nadějné střelecké pozice poslal dělovou ránu k pravé tyči. Patrik Štorc měl co dělat, aby razantní pokus sparťanského střelce dokázal vytáhnout mimo tři tyče vlastní branky.
     
    71
    Při Spartě se teď drží štěstěna! Zakončení Dana Šafaříka z bezprostřední blízkosti domácí branky dokázal Jan Čtvrtečka vyrazit pouze k Davidu Podzimkovi, který ze stoprocentní střelecké pozice před poloprázdnou sparťanskou klecí trefil pouze levou tyč.
     
    70
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Radim Prokopec, přichází Jakub Sláma.
     
    65
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Maksym Talovierov, přichází Marian Burda.
     
    58
    A mohlo být vyrovnáno! Do velmi dobré střelecké pozice na hranici šestnáctky se teď po parádní přihrávce ze středu hřiště dostal Ondřej Šípek, jeho první dotyk s balónem po vystřídání skončil rozezněním břevna.
     
    57
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Filipe Vieira, přichází Ondřej Šípek.
    57. Lukáš JULIŠ - 2:1
     
    57
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Sparta jde opět do vedení! Daniel Horák dobře mířeným centrem našel ve vápně úplně volného LUKÁŠE JULIŠE, kterém už jen stačilo doťuknout balón za záda přesouvajícího se Patrika Štorce.
     
    56
    Velká šance pro Vltavín! Tomáš Kuchař se šikovně uvolnil od svého obránce a uvnitř vápna se napřáhl ke střele k pravé tyči. Jan Čtvrtečka pohlednou robinzonádou nakonec ještě vytáhnout míč mimo tři tyče sparťanské branky.
     
    51
    Obrovská sparťanská šance! Jednomu z domácích hráčů ser povedlo popostrčit míč holešovickou obranu až na volného Daniela Horáka, sparťanský útočník z gólové pozice nakonec poslal míč vysoko nad břevno branky Patrika Štorce.
    41. Dan ŠAFAŘÍK - 1:1
     
    41
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je velká rána pro Spartu! Těsně před koncem prvního poločasu se do samostatného úniku na strahovskou branku dostává DAN ŠAFAŘÍK, který razantním k zakončením k tyči vyrovnává stav dnešního zápasu.
     
    30
    Tak to byla šance! Po centru Vladimíra Valíčka se do zakončení na zadní tyči dostal hostující kapitán Martin Uvíra, jehož sražená střela se mu vrátila zpět na nohu. Patičkou pak šikovně našel za sebou volného Marka Hovorku, který balón ještě prodloužil na v malém vápně úplně volného Filipeho Vieiru. Brazilský střelec nakonec ze stoprocentní příležitosti poslal míč placírkou nad břevno.
     
    28
    Radim Prokopec si v silovém souboji od míče odtlačil jednoho z hostujících obránců a dostal se tak do samostatného úniku na holešovickou branku. Celou akci chtěl zakončit střelou pod hostujícím gólmanem, Patrik Štorc se ale dokázal rychle dostat na zem a nebezpečnou sparťanskou akci zneškodnil.
     
    22
    A chybuje se i na druhé straně! Po nepřesném výkopu Patrika Štorce se do zakončení z voleje dostal Lukáš Juliš, svou razantní trefou k pravé tyči holešovického brankáře nepřekonal, ten totiž ještě dokázal napravit svou chybu a míč konečky prstů vytáhl na roh.
     
    14
    Tak tohle byla zbytečná žlutá! Sparťanský kapitán Lukáš Vácha (Sparta) si po odpískání ofsajdu, ve kterém se nacházel, neodpustil vyslání dalekonosné střely na holešovickou branku. Hlavní rozhodčí mu za toto nesportovní chování bez debat udělil žlutou kartu.
    6. Lukáš JULIŠ - 1:0
     
    6
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! LUKÁŠ JULIŠ se během rychlého sparťanského brejku zbavil svého obránce pohlednou zasekávačkou a parádním technickým zakončením přes brankáře vstřelil první sparťanskou branku v dnešním zápase.

    Libor Kokoška

    Branky: 6. Juliš, 57. Juliš, 74. Mareček, 85. Mareček – 41. Šafařík

    Karty:   14. Vácha (SPB)


    AC Sparta Praha B: Čtvrtečka – Bláha (87. Tasič), Piško, Talovierov (65. Burda), Ambler, Vácha (C) (79. Hucek), Prokopec (70. Sláma), Šimáček, Mareček, Juliš (87. Schánělec), Horák
    Náhradníci: Sláma, Tasič, Burda, Hucek, Schánělec, Dudl, Kotek

    Loko Vltavín: Štorc – Valíček (81. Mysliveček), Podzimek, Abena, Hovorka, Uvíra (C), Kuchař, Šafařík (77. Čtvrtníček), Maione, Vieira (57. Šípek), Tichý
    Náhradníci: Koblenc, Šmalcl, Pouzar, Mysliveček, Čtvrtníček, Šípek, Špaček

    Rozhodčí: Švagr – Krejsa, Vokoun

    Diváci: 350
    thejrc.org