Havlíčkův Brod – Chrudim 4:1 (kon.) | Vsetín – Šumperk 6:5 (po pr.) | Žďár n/S – Kobra 0:4 (kon.)
Havířov – Přerov 2:0 (kon.) | Ústí n/L – Písek 7:4 (kon.) | Litomyšl – Poruba 1:2 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
6:5 (2:2, 2:1, 1:2 - 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Neděle 17.11.2019, 13:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    64:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Osmadvacet sekund před koncem nastaveného času se VOJTĚCHOVI PERNICKÉMU přece jen daří prosadit. Obránce domácího celku si nabruslil před branku, odkud tečoval střelu Borise Babeliaka. Asistence: Boris Babeliak, Jan Vašenka.
     
    61:44
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Drlík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Boris Babeliak našel přesnou přihrávkou DANIELA KLÍMKA, který ve středním pásmu obešel hostující obránce a byl tak proti Kašparovi úplně sám. Domácí kapitán zamíchal s pukem a poslal jej přesně mezi gólmanovy betony. Asistence: Boris Babeliak, Martin Kožený.
     
    47:45
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Plhal – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    47:19
    Hilšer byl u mantinelu útočného pásma zasažen do obličeje. Poledna dostává 2+2 minuty za vysokou hůl.
     
    47:01
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Kučera – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    41:47
    Draci právě vstřelili branku!
    A Draci se dostávají do vedení. Z levého křídla se k protější tyči za rozpohybovaného gólmana trefil nejproduktivnější hráč hostujícího celku RADEK VOGEL. Šumperk je tak rázem ve vedení a Vsetín musí opět dotahovat. Asistence: Aleš Poledna, David Haluza.
     
    41:30
    Draci právě vstřelili branku!
    Na začátku třetí třetiny je opět vyrovnáno, což slibuje ještě napínavý průběh zbytku zápasu. Z bezprostřední blízkosti prostřelil Málka po přihrávce Jana Kučery MICHAL ŠEMBERA.
     
    38:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se usadili v útoční třetině, kde jejich plány nejprve mařily nepřesné střely nebo Kašpar v šumperské brance. Pak však došlo na kombinaci v okolo brankoviště a DANIEL KLÍMEK poslal puk od levé tyčky do bližšího horního rohu. Asistence: Michael Vavřík, Tom Ondračka.
     
    36:24
    Šembera z levého kruhu prudce vypálil. Jeho rána trefila tyčku vsetínské branky a konči vedle Málkova levého betonu, kde domácí brankář přikrývá kotouč lapačkou.
     
    33:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kožený – 2 min., napadení).
     
    32:41
    Horký se dostával do individuální šance, v které ho zastavili Pernický s Holáněm. Prvně jmenovaný domácí obránce si však počínal nedovoleně a dostává dvouminutový trest za hákování.
     
    26:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Adam Hilšer a Tom Ondračka se dostali do přečíslení dva na jednoho. Po výměně kotouče trefil prvně jmenovaný gólmanovu výstroj a kotouč zůstal ležet v brankovišti, odkud jej nadvakrát dostal za Kašparova záda MICHAEL VAVŘÍK. Asistence: Adam Hilšer, Tom Ondračka.
     
    26:18
    Draci právě vstřelili branku!
    JANU KUČEROVI jeden gól ze včerejšího utkání na Lapači nestačí a právě teď přidává druhý. Dorostenec v šumperské juniorce za jízdy nasměroval v předbrankovém prostoru letící puk do pravého horního rohu. Asistence: David Haluza, Jakub Horký.
     
    23:07
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Kavan – 2 min., podrážení).
     
    18:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Teč z mezikruží trefila Kašparovy betony, od kterých se puk odrazil zpátky do hry. U branky jej zachytil Michael Vavřík, následně putoval na pravý kruh, odkud Daniel Klímek našel TOMA ONDRAČKU. Ten se už bez přípravy trefil do pravé části branky. Asistence: Daniel Klímek, Michael Vavřík.
     
    17:00
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Poledna – 2 min., krosček).
     
    15:15
    Sám na brankáře uháněl hostující Drlík. Málek se jeho střelu po ledě pohlídal a kotouč končí pod jeho betony.
     
    13:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté v počtení výhodě otáčí skóre ve svůj prospěch. TOMÁŠI KAVANOVI nyní výrazně pomohla tyčka, jelikož mířil z levého křídla na vzdálenější část brankové konstrukce, od níž se puk odrazil až za Málkova záda. Asistence: Matěj Drlík, Ondřej Holub.
     
    11:23
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vašenka – 2 min., hákování).
     
    07:16
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk velmi rychle odpovídá. TOMÁŠ KAVAN se napřáhl na pravém kruhu a pokusem bez přípravy propálil domácího brankáře. Asistence: Matěj Drlík.
     
    05:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo usadit v pásmu a v přesilové hře také otvírají skóre dnešního utkání. Kotouč se v kombinaci před brankou dostal až k PATRIKU ZEMANOVI u pravé tyčky, který poslal kotouč okolo Kašparova betonu až za brankovou čáru. Asistence: Daniel Klímek, Tom Ondračka.
     
    04:38
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Habrman – 2 min., faul kolenem).
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. Zeman (Klímek, Ondračka), 19. Ondračka (Klímek, Vavřík), 27. Vavřík (Hilšer, Ondračka), 39. Klímek (Vavřík, Ondračka), 57. Klímek (Babeliak, Kožený), 65. Pernický (Babeliak, Vašenka) – 8. Kavan (Drlík), 14. Kavan (Drlík, Holub), 27. Kučera (Haluza, Horký), 42. Šembera (Kučera), 42. Vogel (Poledna, Haluza)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Holáň, Ondračka, Kožený, Zeman, Pernický, Liss, Kunst – Hilšer, Vašenka, Hrnčíř, Pospíšil, Vavřík, Zemánek, Babeliak, Novosad, Klímek, Frimel
    DRACI PARS ŠUMPERK: Kašpar (Venouš) – Plhal, Holub, Štrbík, Blaháček – Šembera, Kavan, Horký, Haluza, Drlík, Habrman, Vogel, Kesler, Poledna, Scheuter, Kučera

    Rozhodčí: Held – Mikšík, Zapletal.
    ocianews.com