Nové Zámky – Michalovce 5:6 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 2:3 (kon.)
Trenčín – MAC Budapešť 9:2 (kon.) | Miskolc – Košice 3:1 (kon.) | HC Slovan – Nitra 4:1 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
HK Nitra
sk Neděle 17.11.2019, 18:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Slovan Bratislava dal gól!
    RADOVAN PULIŠ sa s pukom pomedzi brániacich hráčov dostal až na pravý kruh a už to nebol problém poslať puk do opustenej bránky Nitry. Asistencia: Tomáš Zigo.
     
    54:59
    Slovan Bratislava dal gól!
    Meszároš poslal od modrej puk na pravý kruh a TOMÁŠ ZIGO preveril pozornosť Hanuljaka. Nuž a puk mu švihom poslal pod brvno jeho bránky. Asistencia: Andrej Meszároš.
     
    51:04
    Nitra dala gól!
    Aj gól Nitry bude hlavný konzultovať s videorozhodcom zápasu. Blackwater z kruhu poslal puk na modrú, odtiaľ vystrelil Morrison a pred Brustom puk ponad jeho rameno za jeho chrbát poslal LANE SCHEIDL. Videorozhodca hru so zdvihnutou hokejkou nevidel. Asistencie: Kenney Morrison a Judd Blackwater.
     
    40:43
    Slovan Bratislava dal gól!
    ROMAN ŽITNÝ vystrelil z pravého kruhu a okolo ľavého ramena Hanuljaka poslal puk pod brvno jeho bránky. Asistencie: Marek Viedenský a Michal Sersen.
     
    39:31
    Slovan Bratislava dal gól!
    Najskôr Zigo spálil tutovku, keď to pred bránkoviskom na ľavej strane ešte premiešal a Hanuljak puk vyrazil späť do hry. Ten putoval na modrú, kde sa do puku oprel Bačik a pred bránkou puk sklepol za chrbát Hanuljaka JINDŘICH ABDUL. Celú situáciu ešte hlavný konzultoval s videorozhodcom duelu. Asistencie: Patrik Bačík a Tomáš Zigo.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 40. Abdul (Bačik, Zigo), 41. Žitný (Viedenský, Sersen), 55. Zigo (Meszároš), 59. Puliš (Zigo) – 52. Scheidl (Morrison, Blackwater)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Habal) – Bačik, Sersen (C), Hudec, Meszároš (A), Šedivý, Podlipnik – Puliš, Zigo, Abdul – Jendek, Viedenský, Matoušek – Pance, Kukumberg (A), Bondra – Žitný, Urbánek, Petráš – Sloboda
    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – Morrison, Mezei (C), Versteeg (A), Olsen, Sloboda, Rais, Rácz – Scheidl, Kerbashian, Blackwater – Koyš, Kollár, Čaládi (A) – Csányi, Šimun, Fominych – Hvizdoš, Minárik, Hrušík

    Rozhodčí: Rencz (HUN), Slovák – Kis-Király (HUN), Kacej

    Diváci: 6.585
    thejrc.org