Nižněkamsk – Dynamo Moskva 4:6 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 1:2 (po pr.) | Omsk – Ufa 4:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pondělí 18.11.2019, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:59 Jegor MARTYNOV - 4:1
     
    51:59
    Avangard právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a domácí se výrazně přiblížili výhře v dnešním utkání. JEGOR MARTYNOV napřáhl na levém kruhu a jeho dělovkou pak propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 4:1. Asistence: Vjačeslav Vojnov.
    39:58 Taylor BECK - 3:1
     
    39:58
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se ještě domácí dostali do přečíslení po chybě obrany Ufy a TAYLOR BECK pak z pravé strany propálil Metsolu a puk umístil pod víko jeho branky – 3:1. Asistence: Rob Klinkhammer a Semjon Košelev.
    37:20 Linus OMARK - 2:1
     
    37:20
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky. Od modré čáry napřáhl ke střele LINUS OMARK, prosvištěl kolem několika hráčů a odrazem od pravé Bobkovovy tyče pak skončil za jeho zády – 2:1. Asistence: Grigorij Panin.
    27:08 Sergej ŠIROKOV - 2:0
     
    27:08
    Avangard právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Hned po této akci Larsena dostal přihrávku do jízdy SERGEJ ŠIROKOV a hnal se úplně sám před Metsolu. Před ním naznačil střelu a poté pohodlně zakončil mezi jeho betony – 2:0. Omsk tak má už dvoubrankový náskok. Bez asistence.
    10:18 Alexej POTAPOV - 1:0
     
    10:18
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení a otevírají účet tohoto zápasu. ALEXEJ POTAPOV dostal přihrávku od Vojnova a poté z bekhendu umístil puk pod horní tyč Metsolovy branky – 1:0. Asistence: Vjačeslav Vojnov a Sergej Širokov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. A. Potapov (Vojnov, Širokov), 28. Širokov, 40. Beck (Klinkhammer, Košelev), 52. Martynov (Vojnov) – 38. Omark (Panin)


    Avangard Omsk: Bobkov (D. Kostin) – Bondarev, Pokka, Martynov, Vojnov, Spicenko, Ščekin – Širokov (A), K. Semjonov, Andrighetto – Šumakov, Klinkhammer, Beck (A) – Dědunov, Stas (C), A. Potapov – I. Makarov, Gračjov, Košelev – Mizjurin.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Ar. Sergejev, Lisovec, Koledov, Panin (C), Pašnin, A. Semjonov, Muchamadullin – Omark (A), Burmistrov (A), Hartikainen – Sošnikov, Manninen, Amirov – Kugryšev, Kadějkin, V. Žarkov – Soloduchin, Chochrjakov, M. Majorov.

    Rozhodčí: Naumov, Ovčinnikov – Berseňjov, Judin

    Diváci: 4 987
    ocianews.com