MAC Budapešť – Michalovce 1:3 (kon.)
konec
MAC Budapešť
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pondělí 18.11.2019, 19:00Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa najprv podarilo v 43. minúte znížiť Stretchovi a zápas ešte nabral správne grády, no Michalovce potom potvrdili miernu úlohu favorita a o celkovom triumfe Dukly rozhodol v 60. minúte Mesikämmen. (21:39:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Snaha domácich ešte pokračuje, no zrejme je to už márne.
     
    59:06
    Dukla Michalovce dala gól!
    O víťazovi tohto zápasu je zrejme definitívne rozhodnuté. Za bránkou zachytil puk KONSTA MESIKAMMEN a poslal ho preč z pásma. Puk napokon zapadol do odkrytej bránky.
     
    58:41
    Sledujeme vhadzovanie pred Trenčanom a domáci začínajú svoju powerplay v šestici.
     
    58:41
    Safaralejev vyhadzoval puk von z obranného pásma iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Tréner MAC Majoross si berie oddychový čas.
     
    58:14
    Michalovčania zodpovedne bránili vlastnú modrú čiaru a nepustili domácich do pásma na prvýkrát po prestriedaní.
     
    57:40
    Hostia posúvajú puk preč z obranného pásma iba žabkou, ktorá dopadla v obrannom pásme domácich. Michalovce rozhodne potrebujú každú sekundu.
     
    57:05
    Mašlonka delovkou spoza pravého kruhu vyskúšal pozornosť Bálizsa, ktorý vyrážal pred seba, kde ešte prišiel Ventelä, no trafil to iba mimo bránky.
     
    56:26
    Langkow vystihol puk v strednom pásme a ihneď zamieril dopredu. Potom sa mu ukazoval Bodó na pravom kruhu, no už mu puk neprepasíroval.
     
    55:54
    Michalovčania iba nahodili puk do útočného pásma a prenechávajú iniciatívu na hokejistoch MAC Budapešť.
     
    55:25
    Už sa začala posledná päťminútovka tretej tretiny. Sledujeme aj naďalej veľmi vyrovnaný zápas, v ktorom sa zatiaľ najviac vyznamenal brankár Trenčan.
     
    55:00
    Juusela odzbrojil na ľavom krídle Pitta a pokračoval s pukom na bránku. Dostal sa do tesnej blízkosti, potom jeho zakončenie bolo obrancom zblokované.
     
    54:11
    Stretch z pravého kruhu nachádzal ešte pred bránkoviskom Istvána Sofrona, ktorý pálil zblízka a už aj mierne dvíhal ruky nad hlavu, no Trenčan bol opäť bravúrny.
     
    53:40
    Po zakázanom uvoľnení v podaní hráčov Michaloviec sa hra presúva pred pravicu gólmana Adama Trenčana, kde uvidíme vhadzovanie.
     
    53:23
    Pri mantineli v obrannom pásme sa už nedokázal presadiť Hvila, ktorý prišiel o hokejku a musel si ju zodvihnúť z ľadu späť.
     
    52:40
    Prihrávka Dalhuisena do druhej vlny adresáta nenašla, Michalovce však prišli o puk v útočnom pásme iba nakrátko a čoskoro ho získali späť na svoje hokejky.
     
    52:17
    Dalhuisen zo stredného pásma iba vrátil puk späť dozadu na svojho kolegu z defenzívy. Michalovčania teda rozohrajú z vlastného pásma.
     
    51:48
    Safaralejev vyštartoval po pravom krídle a na bránku to nastreľoval spoza kruhu. Giľák smeroval pred bránku, no nedokázal už dorážať.
     
    51:22
    Do útočného pásma sa s pukom presúval Stretch, no počas prechodu cez modrú čiaru si so spoluhráčmi nerozumel a je z toho ofsajd.
     
    50:41
    Hvila v obrannom pásme dobre zapracoval a vyhodil puk preč. Toma následne ponaháňal rozohrávku súpera a nazbieral ďalšie sekundy.
     
    49:54
    Domáci museli začať svoju presilovku spoza Bálizsa, keďže hostia vyhodili puk preč cez všetky čiary. Pri moci je druhá útočná formácia Budapešti na čele s Langkowom.
     
    49:30
    Presilovku si zahrá Budapešť. Na trestnú lavicu odchádza Matej Giľák, ktorý dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    48:58
    K puku medzi kruhmi sa dostal Charles Stretch, ktorý bol vo vynikajúcej príležitosti, ale opäť fantasticky gólu zabránil betónom Adam Trenčan.
     
    48:19
    Po ľavom krídle šikovne prenikal Marek Mašlonka. Nabral rýchlosť na ľavom kruhu, prenikol pred bránku a zblízka ohrozil Bálizsa. Aj gólman MAC sa v tejto chvíli vyznamenal.
     
    47:25
    Priestor na modrej čiare sa znovu otvoril pred Macaulayom, ktorý vypálil po Terbócsovej prihrávke, no brankár Trenčan bol znovu pripravený.
     
    46:51
    Strela od modrej čiary z hokejky Scotta Macaulaya smerovala priamo na betóny brankára Trenčana, ktorý iba vyrážal do bezpečného priestoru.
     
    46:12
    Safaralejev hľadal prihrávkou Lineta, ktorý sa ukázal medzi kruhmi, no napokon si ťažkú prihrávku spracovať nedokázal a dopredu sa snažia ísť domáci.
     
    45:53
    Stretch po ľavom krídle neprešiel cez Kolbu, ktorý prenikal dopredu, ale nepodarilo sa mu presadiť sa cez michalovského obrancu.
     
    45:09
    Krížnu prihrávku Lalancetta zachytil medzi kruhmi Juusela, ktorý zakončoval švihom, no mieril iba mimo priestoru bránky.
     
    44:40
    Plexisklo je opravené a zápas teda môže pokračovať.
     
    44:30
    Chris Langkow inkasoval náraz v rohu klziska a napokon sa plexisklo rozbilo. Zápas teda bude prerušený a plexisklo bude musieť byť vymenené.
     
    44:24
    S pukom za bránkou je Carlisle, ktorý bezpečne rozohrá spoza Bálizsa vo chvíli, keď oba tímy striedajú.
     
    43:18
    Galambošova strela spoza pravého kruhu bola veľmi nepríjemná, pred Bálizsom však nikto neclonil, a tak sa gólman Budapešti nemusel obávať dorážky.
     
    42:53
    Budapešť dáva gól!
    MAC bleskurýchlo využíva presilovú hru a znižuje stav stretnutia. CHARLES STRETCH vzal všetkú zodpovednosť na seba, z ľavého kruhu sa pretlačil pred bránku a zblízka trafil dieru medzi Trenčanovými betónmi.
    Asistencie: Patrik McNally, István Sofron.
     
    42:33
    MAC má príležitosť na strelenie kontaktného gólu a na návrat do zápasu. Na trestnú lavicu odchádza Tomáš Hričina za seknutie.
     
    41:38
    Langkow zachytil puk medzi kruhmi a pokúšal sa o strelu. Trenčan opäť zasiahol výborne a svojím betónom zlikvidoval túto strelu.
     
    40:26
    Giľákovi nevyšla prihrávka v útočnom pásme na hokejku Spilara a dopredu sa dostali domáci. Zakončenie Klempu však Trenčan bezpečne zachytil.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná časť hry mala podobný scenár ako tá úvodná. Hostia zvýšili svoje vedenie v priebehu 37. minúty, kedy sa presadil Giľák a po 40 minútach Michalovce nad Budapešťou vedú 0:2.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:37
    Langkow takmer našiel krížnou prihrávkou Orbana. Jednalo sa však o prihrávku naslepo, ktorá koniec koncov adresáta nenašla.
     
    39:13
    Domáci sa opäť snažia niečo vymyslieť v útočnom pásme, no Orban posunul puk iba po mantineli a jeho spoluhráči musia opäť oň bojovať.
     
    38:54
    Hostia jednoznačne potrebovali striedať a aj preto Novický iba nahadzoval puk dopredu zo stredného pásma.
     
    38:25
    Terbócs síce mal puk na hokejke v rohu klziska, ale nikomu ho posunúť nedokázal. Domáci sa teda dlho v pásme neudržali.
     
    37:51
    Po ľavom krídle prenikal dopredu Mesaroš, ktorý si spracoval Tomovu prihrávku a z kruhu ohrozil Bálizsa. Gólman MAC mal svoju lapačku veľmi pohotovú.
     
    37:13
    Rozohrávka hráčov Michaloviec v týchto chvíľach vôbec presná nebola. Puk z obranného pásma smeroval cez celé klzisko a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    36:02
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia začínajú viesť o dva góly! Na modrej čiare napriahol hokejku KONSTA MESIKAMMEN, ktorého delovka bola zrejme zrazená hráčom Budapešti do bránky a Bálizs ostal výrazne prekvapený.
    Asistencia: Marek Kolba, Matej Giľák.
     
    35:27
    Po predchádzajúcom zákroku Bálizsa sa do menšej potýčky pustili Scott Macaulay a Mike Dalhuisen. Obaja dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    35:27
    Juusela to napokon vyskúšal strelou tesne spoza pravého kruhu. Mašlonka sa pokúšal o teč, ale Bence Bálizs si dokázal bezpečne postrážiť bránku.
     
    35:01
    Josh Pitt takmer vyštartoval do úniku, keďže Michalovčania prišli o puk pri mantineli. Puku sa však v obrannom pásme hostí stihol ako prvý dotknúť obranca Dukly.
     
    34:34
    Sledujeme však veľmi zbytočné vylúčenie v útočnom pásme. István Sofron spáchal útočný faul a dostáva dve minúty za seknutie.
     
    34:22
    Michalovčania už ťahajú iba nohy za sebou a už dlho nevystriedali. Domáci rozprúdili poriadny kolotoč a pokračujú v ofenzívnej hre.
     
    33:47
    Domáci teraz poriadne zavreli hostí v obrannom pásme. McNally od modrej posúval puk Sofronovi na pravý kruh. Ihneď sme videli strelu a aj okamžitý zákrok Trenčana, ktorý je poriadne zamestnávaný.
     
    33:07
    Stretch sa na ľavom kruhu zbavil protihráča a korčuľoval bližšie k bránke. Hľadal Klempu pri žrdi, od neho napokon strela smerovala do rýchleho Trenčana!
     
    32:53
    Ventelä dokázal vypáliť od modrej čiary. Jeho delovku Bálizs pred Mašlonkom okamžite chytil do výstroje a nedovolil, aby mu puk vypadol.
     
    32:14
    Michalovčania teraz šikovne zakombinovali a spred bránky zakončoval Dalhuisen. Jeho nepríjemná strela letela tesne vedľa brány.
     
    31:58
    Hostia pokračujú s pukom v útočnom pásme aj keď polovica presilovej hry je už preč.
     
    31:13
    Ventelä vypálil od modrej čiary. Puk sa od zadného mantinelu odrazil na hokejku Juuselu na pravý kruh. Bálizs dokázal zakročiť a potom si musel dať pozor aj na ďalšiu dorážku od Dalhuisena!
     
    30:34
    Sledujeme len druhé vylúčenie v tomto zápase a prvé na strane domácich. István Sofron dostáva 2 minúty za podrazenie.
     
    30:17
    V trojici zaútočili domáci hráči. K strele sa nakoniec dostal István Sofron z pravého kruhu a mieril to na Trenčanovu vyrážačku.
     
    29:39
    Terbócs pomáhal Sofronovi v útočnom pásme. Na pomoc však do defenzívy prišiel Galamboš, ktorému sa podarilo dostať puk na svoju hokejku.
     
    28:56
    Novický nahadzoval puk od modrej čiary. Juusela bol postavený pred bránkou a predsa len dokázal tečovať jeho strelu. Bálizs bol v pohotovosti.
     
    28:24
    Mašlonka bol pri zadnom mantineli tiesnený a nedokázal sa vymaniť z tejto situácie. Budapešť sa potom s pukom dostala iba do stredného pásma.
     
    27:55
    Až v týchto chvíľach prichádza prvá strela v druhej tretine na Bálizsa. Postaral sa o to Vorobjev, ktorý nahadzoval od modrej čiary. Gólman MAC puk zastavil betónmi a potom prikryl.
     
    27:10
    Domáci v posledných minútach zatiaľ poriadne tlačia, Michalovčania využívajú skôr rýchle protiútoky. Ich zárukou je zatiaľ gólman Trenčan, ktorý predvádza dobré zákroky.
     
    26:12
    Spilar vyrazil dopredu spoločne s obrancom Dalhuisen. Posúval mu puk popred bránku, obranca Michaloviec sa však už nedokázal natiahnuť za prihrávkou a zakončiť.
     
    25:33
    Domáci to opäť zaujímavo vymýšľali. Prihrávka Orbana z rohu klziska mala nájsť Bodóa, ktorý bol v predbránkovom priestore, no puk spracovať nedokázal.
     
    25:14
    Prihrávka Carlisla na pravý kruh našla hokejku Josha Pitta, ktorý tvrdo z prvej zakončoval. Hosťujúci gólman Trenčan sa blysol ďalším výborným zákrokom a svojim spoluhráčom je od začiatku zápasu oporou.
     
    24:37
    Založenie útočnej akcie teraz hosťom príliš nevyšlo. Prihrávka Vorobjeva adresáta nenašla a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    24:20
    Šikovne to urobil Nagy, ktorý prihrávkou od zadného mantinelu našiel Klempu. Jeho pokus spred bránky Trenčan vynikajúco zlikvidoval.
     
    23:52
    V strednom pásme zachytil puk Klempa, ktorý chcel ihneď otočiť hru a pokračovať v útočnej akcii cez stred ihriska.
     
    23:17
    Sofron sa s pukom dostal pred bránku, no nepodarilo sa mu už zakončovať. Napokon prihrával do druhej vlny Bugárovi a jeho strela bola zrazená na ochrannú sieť.
     
    22:36
    Terbócs si to medzi kruhmi už chystal na strelu, ale výborne sa vrátil Safaralejev, ktorý mu nedovolil vystreliť.
     
    22:06
    Spilar chcel napraviť svoje menšie zlyhanie z predchádzajúcej situácie. Prekorčuľoval dopredu po pravom krídle a z kruhu strieľal, no mieril iba na zadný mantinel.
     
    21:33
    Gabriel Spilar miešal puk za súperovou bránkou, no potom mu unikol z čepele a ihneď si ho prevzali hokejisti MAC Budapešť.
     
    20:39
    Pitt vyrazil do útočného pásma spoločne s Klempom, ktorý sa ukazoval pred bránkoviskom. Klempa však nedokázal potom trafiť puk a Trenčan zasiahnuť nemusel.
     
    20:08
    Domáci zo stredného pásma nastrelili puk priamo na Trenčana, ktorý však pre istotu prikryl lapačkou a počkal do prerušenia hry.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej tretine nevyužili domáci obrovskú šancu a hneď nato odpovedali hostia. Gabriel Spilar v 15. minúte poslal do vedenia Michalovce, ktoré po 20 minútach vedú 0:1.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:24
    Domáci hokejisti veľmi dlho nepobudli v útočnom pásme. Opäť zo strednej tretiny nahadzoval puk dopredu Patrik McNally.
     
    18:46
    Obranca Ventelä pre istotu zacúval v obrannom pásme za bránku a počkal na čerstvých spoluhráčov zo striedačky.
     
    17:56
    Galamboš si šikovnou kľučkou v útočnom pásme dokázal obhodiť Garáta, preniknúť poza neho a zakončovať sám. Jeho blafák však Bálizs dokázal zneškodniť!
     
    17:12
    Lalancette predvádzal svoje kľučky na pravom kruhu a pomohol si Ventelom, ktorý nahadzoval na bránku, no Bálizs dokázal bezpečne vyraziť.
     
    16:44
    Fejesova delovka od modrej čiary bola naozaj veľmi tvrdá a Adam Trenčan ju vyrazil až na ochrannú sieť. Hra je teda prerušená.
     
    15:56
    Safaralejev si šikovnou kľučkou prehodil puk pomedzi svoje nohy a našiel pred bránkou Lineta. Jeho strela Bálizsa trafila do ramena.
     
    15:29
    Domáci si v útočnom pásme posúvali puk len popri mantineli a po viacerých nepresnostiach puk nechali tak a odišli striedať.
     
    14:33
    Dukla Michalovce dala gól!
    Nedáš, dostaneš! Dukla sa v zápase ujíma vedenia. Z ľavého kruhu Juusela perfektnou prihrávkou pred bránkovisko našiel GABRIELA SPILARA, ktorý strelou z prvej otvoril skóre!
    Asistencie: Aki Juusela, Christophe Lalancette.
     
    14:07
    Terbócs spoza pravého kruhu nahadzoval puk na bránu. Trenčan vyrazil pred seba a István Sofron mal naservírovaný puk pred prázdnou bránkou. Michalovský gólman fantasticky vytiahol svoj pravý betón a zlikvidoval dorážku!
     
    13:46
    Lalancette zrejme po Mašlonkovi takisto inkasoval puk do tváre a bolo to naozaj nepríjemné. Po prerušení hry však bezpečne opustil klzisko.
     
    13:27
    Na modrej čiare zachytil puk Macaulay, ktorý pokračoval s pukom na kruh a preveril pozornosť brankára Trenčana. Michalovský gólman rýchle použil svoju lapačku.
     
    12:58
    Po jednom zo zásahov v rohu klziska ostal ležať na ľade Mašlonka a nevyzeralo to s ním dobre. Potrebuje rýchle ošetrenie, ale odchádza z ľadu po vlastných.
     
    12:39
    Po dlhšej dobe mohli zaútočiť hostia. Toma potiahol puk po ľavom krídle a nahadzoval z ťažkého uhla. Puk bol zrazený a skončil na ochrannej sieti.
     
    12:11
    Sofronova prihrávka na Klempu neprešla. Takmer celú početnú výhodu strávili domáci v útočnom pásme. Michalovce sa ani raz nedokázali oslobodiť vyhodením puku.
     
    11:30
    Na forhendovú stranu hokejku to mal k dispozícii István Sofron, ktorý vystrelil z pravého kruhu. Trenčan jeho pokus zrazil na mantinel.
     
    11:05
    Langkow čakal na prihrávku od Bodóa. Prekorčuľoval pred bránku, hráči Michaloviec však dokázali prečísliť priestor a nedovoliť preniknúť puku.
     
    10:37
    Domáci sú od začiatku presilovky v útočnom pásme s pukom. Zatiaľ sa im darí držať útočné pásmo.
     
    10:11
    Prvú presilovku v stretnutí si zahrajú domáci. Mike Dalhuisen dostáva dve minúty plus 10 minút za vrazenie, ktorým nepríjemne atakoval Garáta.
     
    09:25
    Sofron so Stretchom bojovali o puk pri mantineli. Do tretice im prišiel na pomoc Terbócs, ktorý zachytil puk, pokračoval k bránke, kde to však bolo prehustené.
     
    08:44
    Spoza pravého kruhu nastreľoval puk dopredu Hričina. Bálizs vyrážal pred seba, kde bol Jakub Linet s dostatkom času, no zblízka už nedokázal prekonať gólmana Budapešti.
     
    08:14
    Domáci sa nedokázali dostať postupne von z obranného pásma. Nepresná prihrávka znamená vyhodený puk a za týchto okolností je to zakázané uvoľnenie
     
    07:39
    Šikovne to vymyslel Gabriel Spilar, ktorý strieľal od modrej čiary švihom. Gólman MAC veľa toho v tejto chvíli nevidel, ale dokázal betónom vyrážať.
     
    07:25
    Sám na seba sa znovu spoliehal krídelník prvej formácie Michaloviec Juusela, ktorý strieľal z kruhu a preveril opäť lapačku Benceho Bálizsa.
     
    06:55
    Juusela vymanévroval z postavenia pri mantineli a napokon aj zakončoval švihom z ľavého kruhu. Bálizs všetko videl a bezpečne zasiahol.
     
    06:43
    Michalovce v týchto chvíľach rozohrávajú z hĺbky obranného pásma a musia si dávať pozor na napádajúcich hráčov.
     
    05:47
    Terbócs napokon získal puk v strednom pásme. Otvoril sa priestor pre Stretcha medzi kruhmi, odkiaľ však prišla iba nevydarená strela, ktorú Trenčan zachytiť nemusel.
     
    05:00
    Celkom zaujímavú prihrávku chcel vymyslieť Bodó, ktorému sa už medzi kruhmi ukazoval Langkow, napokon však puk presne na hokejku nedostal.
     
    04:32
    V trojici vykorčuľovali dopredu hosťujúci hokejisti. Mike Dalhuisen spoza ľavého kruhu nastrelil puk na Bálizsa, ktorý zachytával do lapačky a pre istotu počkal na prerušenie hry.
     
    04:14
    Z oboch strán zatiaľ sledujeme výborné ofenzívne snahy. Obaja brankári sú v permanencii a rozhodne sa nemusia sťažovať na nedostatok zákrokov. Trenčan musel teraz chytať puk po prieniku Nagya.
     
    03:55
    Spilár zabojoval v útočnom pásme a do zakončenia vyzval Dmitrija Vorobjeva, ktorý strieľal od modrej, ale mieril nepresne.
     
    03:11
    Napokon to zakázané uvoľnenie po vyhodení puku od domácich nebude, Carlisle stihol zahrať hybridný icing a ako prvý sa dotkol puku.
     
    02:46
    Šikovný moment prekvapenia chcel vystihnúť Sofron, ktorého vynikajúco našiel Stretch v predbránkovom priestore. Trenčan bol pripravený a puk do výstroje zachytil.
     
    02:27
    Do útočného pásma sa individuálne vysunul Toma, ktorý však ponúkol nepresnú prihrávku na Mesaroša. Michalovce teda nezaútočili.
     
    01:37
    Nebezpečnou strelou sa prezentoval Safaralejev, ktorého delovku dokázal tečovať Linet. Bálizs bol pripravený a aj s trochou šťastia strelu zastavil.
     
    01:24
    S pukom pri zadnom mantineli manévroval Marek Kolba, ktorý však nedokázal nikoho nájsť. Následne sa MAC dopustilo icingu a vhadzovať sa bude opäť pred Bálizsom.
     
    00:47
    Hneď v úvodnej minúte sa do individuálneho prieniku vysunul Aki Juusela, ktorý prenikol po ľavom krídle a strieľal zblízka. Bálizs bol úspešný.
     
    00:35
    Domáci hokejisti sa dostali s pukom do útočného pásma, no v rohu klziska oň prišli.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MAC Budapešť: Bálizs (Halász) – Garát, Macaulay, McNally, Carlisle, Bugár, Fejes, Dóczi, Pápa – Klempa, Pitt, Nagy – Orban Langkow, Bodó – Terbócs, Stretch, Sofron – Kreisz, Majoross, Szigeti

    HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan (Surák) – Dalhuisen, Ventelä, Mesikämmen, Kolba, Vorobjev, Novický, Zekucia – Juusela, Lalancette, Mašlonka – Giľák, Galamboš, Spilár – Safaralejev, Linet, Hričina, Mesaroš, Toma, Hvila

    Rozhodca: Baluška, Tvrdoň – Vyšný, J. Konc ml..
     
    Prajem vám príjemný pondelkový večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z predohrávky 26. kola Tipsport ligy, v ktorom MAC Budapešť na domácom štadióne privíta HK Dukla Ingema Michalovce. Stretnutie sa začne o 19:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Budapešti nevyšli posledné dva zápasy. MAC najprv v domácom prostredí podľahla v derby tímov z dvoch hlavných miest so Slovanom Bratislava 1:5 a včera vysoko podľahla na ľade Trenčína tamojšej Dukle 9:2 a rozhodne si teda náladu pred ďalším zápasom nevylepšila. Ujbude teda v tabuľke patrí 11. miesto so ziskom 24 bodov a záporným skóre 61:77.

    Michalovce sa takisto nachádzajú v dolnej šestke tabuľky, no aktuálne sú lídrom dolnej šestky. Východniarom v tabuľke patrí 7. pozícia so ziskom 30 bodov a skóre 48:53. Rovnaký počet bodov má aj šiesty Miškovec, no ten má o niečo lepšie skóre. Michalovčania sa v zápase s Košicami dve kolá dozadu natrápili a dokázali získať jeden bod po prehre 2:3 po nájazdoch. Dukla včera naopak v divokom zápase zdolala Nové Zámky tesne 5:6 a vybojovala tri body.

    Už jeden vzájomný duel sa medzi týmito celkami odohral. Stalo sa tak 18. októbra a vtedy Michalovce doma zdolali Budapešť jasne 4:1.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 43. Stretch (McNally, Sofron) – 15. Spilar (Juusela, Lalancette), 37. Mesikämmen (Kolba, Giľák), 60. Mesikämmen


    MAC Budapešť: Bálizs (Halász) – Garát, Macaulay, McNally, Carlisle, Bugár, Fejes, Dóczi, Pápa – Klempa, Pitt, Nagy – Orban Langkow, Bodó – Terbócs, Stretch, Sofron – Kreisz, Majoross, Szigeti
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Surák) – Dalhuisen, Ventelä, Mesikämmen, Kolba, Vorobjev, Novický, Zekucia – Juusela, Lalancette, Mašlonka – Giľák, Galamboš, Spilár – Safaralejev, Linet, Hričina, Mesaroš, Toma, Hvila

    Rozhodčí: Baluška, Tvrdoň – Vyšný, J. Konc ml.
    thejrc.org