MAC Budapešť – Michalovce 1:3 (kon.)
konec
MAC Budapešť
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pondělí 18.11.2019, 19:00Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Dukla Michalovce dala gól!
    O víťazovi tohto zápasu je zrejme definitívne rozhodnuté. Za bránkou zachytil puk KONSTA MESIKAMMEN a poslal ho preč z pásma. Puk napokon zapadol do odkrytej bránky.
     
    58:41
    Sledujeme vhadzovanie pred Trenčanom a domáci začínajú svoju powerplay v šestici.
     
    58:41
    Safaralejev vyhadzoval puk von z obranného pásma iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Tréner MAC Majoross si berie oddychový čas.
     
    57:05
    Mašlonka delovkou spoza pravého kruhu vyskúšal pozornosť Bálizsa, ktorý vyrážal pred seba, kde ešte prišiel Ventelä, no trafil to iba mimo bránky.
     
    54:11
    Stretch z pravého kruhu nachádzal ešte pred bránkoviskom Istvána Sofrona, ktorý pálil zblízka a už aj mierne dvíhal ruky nad hlavu, no Trenčan bol opäť bravúrny.
     
    49:30
    Presilovku si zahrá Budapešť. Na trestnú lavicu odchádza Matej Giľák, ktorý dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    48:19
    Po ľavom krídle šikovne prenikal Marek Mašlonka. Nabral rýchlosť na ľavom kruhu, prenikol pred bránku a zblízka ohrozil Bálizsa. Aj gólman MAC sa v tejto chvíli vyznamenal.
     
    44:30
    Chris Langkow inkasoval náraz v rohu klziska a napokon sa plexisklo rozbilo. Zápas teda bude prerušený a plexisklo bude musieť byť vymenené.
     
    42:53
    Budapešť dáva gól!
    MAC bleskurýchlo využíva presilovú hru a znižuje stav stretnutia. CHARLES STRETCH vzal všetkú zodpovednosť na seba, z ľavého kruhu sa pretlačil pred bránku a zblízka trafil dieru medzi Trenčanovými betónmi.
    Asistencie: Patrik McNally, István Sofron.
     
    42:33
    MAC má príležitosť na strelenie kontaktného gólu a na návrat do zápasu. Na trestnú lavicu odchádza Tomáš Hričina za seknutie.
     
    36:02
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia začínajú viesť o dva góly! Na modrej čiare napriahol hokejku KONSTA MESIKAMMEN, ktorého delovka bola zrejme zrazená hráčom Budapešti do bránky a Bálizs ostal výrazne prekvapený.
    Asistencia: Marek Kolba, Matej Giľák.
     
    35:27
    Po predchádzajúcom zákroku Bálizsa sa do menšej potýčky pustili Scott Macaulay a Mike Dalhuisen. Obaja dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    34:34
    Sledujeme však veľmi zbytočné vylúčenie v útočnom pásme. István Sofron spáchal útočný faul a dostáva dve minúty za seknutie.
     
    33:07
    Stretch sa na ľavom kruhu zbavil protihráča a korčuľoval bližšie k bránke. Hľadal Klempu pri žrdi, od neho napokon strela smerovala do rýchleho Trenčana!
     
    31:13
    Ventelä vypálil od modrej čiary. Puk sa od zadného mantinelu odrazil na hokejku Juuselu na pravý kruh. Bálizs dokázal zakročiť a potom si musel dať pozor aj na ďalšiu dorážku od Dalhuisena!
     
    30:34
    Sledujeme len druhé vylúčenie v tomto zápase a prvé na strane domácich. István Sofron dostáva 2 minúty za podrazenie.
     
    24:20
    Šikovne to urobil Nagy, ktorý prihrávkou od zadného mantinelu našiel Klempu. Jeho pokus spred bránky Trenčan vynikajúco zlikvidoval.
     
    17:56
    Galamboš si šikovnou kľučkou v útočnom pásme dokázal obhodiť Garáta, preniknúť poza neho a zakončovať sám. Jeho blafák však Bálizs dokázal zneškodniť!
     
    14:33
    Dukla Michalovce dala gól!
    Nedáš, dostaneš! Dukla sa v zápase ujíma vedenia. Z ľavého kruhu Juusela perfektnou prihrávkou pred bránkovisko našiel GABRIELA SPILARA, ktorý strelou z prvej otvoril skóre!
    Asistencie: Aki Juusela, Christophe Lalancette.
     
    14:07
    Terbócs spoza pravého kruhu nahadzoval puk na bránu. Trenčan vyrazil pred seba a István Sofron mal naservírovaný puk pred prázdnou bránkou. Michalovský gólman fantasticky vytiahol svoj pravý betón a zlikvidoval dorážku!
     
    10:11
    Prvú presilovku v stretnutí si zahrajú domáci. Mike Dalhuisen dostáva dve minúty plus 10 minút za vrazenie, ktorým nepríjemne atakoval Garáta.
     
    08:44
    Spoza pravého kruhu nastreľoval puk dopredu Hričina. Bálizs vyrážal pred seba, kde bol Jakub Linet s dostatkom času, no zblízka už nedokázal prekonať gólmana Budapešti.
     
    00:47
    Hneď v úvodnej minúte sa do individuálneho prieniku vysunul Aki Juusela, ktorý prenikol po ľavom krídle a strieľal zblízka. Bálizs bol úspešný.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 43. Stretch (McNally, Sofron) – 15. Spilar (Juusela, Lalancette), 37. Mesikämmen (Kolba, Giľák), 60. Mesikämmen


    MAC Budapešť: Bálizs (Halász) – Garát, Macaulay, McNally, Carlisle, Bugár, Fejes, Dóczi, Pápa – Klempa, Pitt, Nagy – Orban Langkow, Bodó – Terbócs, Stretch, Sofron – Kreisz, Majoross, Szigeti
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Surák) – Dalhuisen, Ventelä, Mesikämmen, Kolba, Vorobjev, Novický, Zekucia – Juusela, Lalancette, Mašlonka – Giľák, Galamboš, Spilár – Safaralejev, Linet, Hričina, Mesaroš, Toma, Hvila

    Rozhodčí: Baluška, Tvrdoň – Vyšný, J. Konc ml.
    bahis siteleri