Poruba 2011 – Motor ČB 1:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:3 (kon.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Vsetín – Jihlava 3:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
AZ Havířov
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 23.11.2019, 17:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Alex Rašner zavezl kotouč do pásma. Objel bránu a vrátil se s pukem až na modrou. Tam z otočky vystřelil projektil, který šel vedle, ale od zadního mantinelu se kotouč odrazil zpět před bránu, kde na něj čekal ONDŘEJ PROCHÁZKA. Ten jej dopravil do brány mezi nohama Žajdlíka. Asistence: Alex Rašner a Filip Seman.
    44:23 Ondřej PROCHÁZKA - 3:1
    36:22 Radek VESELÝ - 2:1
     
    36:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se ujímá vedení po krásném rychlém útoku. Z obrany vyslal Petr Fridrich žabičkou Lukáše Bednáře, který si na levém mantinelu obhodil obránce a rázem z toho byla situace 2 na 1. Lukáš Bednář přenesl hru na druhou stranu na hokejku RADKA VESELÉHO. Jeho střela z první končí v poloodkryté bráně Žajdlíka. Asistence: Lukáš Bednář a Petr Fridrich.
    33:17 Jakub KOTALA - 1:1
     
    33:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Filip Seman našel z rohu hřiště přihrávkou JAKUBA KOTALU stojícího před bránou. Ten si otočkou zpracoval puk a položil gólmana. Havířov srovnává stav na 1:1. Asistence: Filip Seman a Alex Rašner.
    03:43 Jakub RYCHLOVSKÝ - 0:1
     
    03:43
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté využívají úvodní tlak přesilové hry. Jiří Průžek krásně natáhl gólmana, který poté vyjel úplně mimo bránu. Zpoza brány poslal puk přesně na hůl ADAMA NAJMANA. Ten neměl jediný problém zasunout kotouč do prázdné brány. Asistence: Jiří Průžek a Jan Šír.
    Marken.cz

    Daniel Wróbel

    Branky a nahrávky: 34. Kotala (F. Seman, Rašner), 37. R. Veselý (L. Bednář, Fridrich), 45. O. Procházka (Rašner, F. Seman) – 4. Najman (Průžek, Šír)


    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Rašner, L. Rutar, Malina, Matai, Chroboček, Kachyňa – Kotala, F. Seman (A), O. Procházka – L. Bednář (A), R. Veselý, Fridrich – Maruna (C), Starý, Baláž – Danielčák, Bernovský, Dvořák.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Schwarz) – Kunst, Bukač, Havlín, Buchtela, Charvát, Niko, Had – Průžek (A), Chrtek, Rychlovský – A. Dlouhý, Najman, R. Duda – D. Špaček (C), Šír (A), Jiruš – Klapka, Wiencek, Šeliga.

    Rozhodčí: Barek, Koziol – Měkýš, Otáhal

    Diváci: 1311
    ocianews.com