Poruba 2011 – Motor ČB 1:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:3 (kon.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Vsetín – Jihlava 3:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
Berani Zlín
3:5 (1:0, 2:3, 0:2)
Mountfield HK
Sobota 23.11.2019, 12:00 • PSG aréna • turnaj O Pohár DHL • 21. kolo
Partner:
     
    51:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec odskakuje do dvoubrankového vedení. MATĚJ MORONG vybruslil s pukem zpoza branky a rychle jej zasunul mezi betony brankáře Šarmana. Asistence: Marco Lukačka a Martin Pěnčík.
     
    43:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí skóre. Šarman se blýskl dvěma výbornými zákroky na brankové čáře, ovšem hosté pokračovali v tlaku do brankoviště, což jim nakonec přineslo úspěch. VOJTĚCH SÍLA protlačil mezerou mezi tyčí a gólmanem puk za čáru a dovršuje hattrick. Asistence: Marek Tecl a Tadeáš Pinkas.
     
    37:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! VOJTĚCH SÍLA si šikovně obhodil obránce na modré čáře a díky tomu se dostal do samostatného úniku, který zakončil povedenou kličkou do strany a střelou pod horní tyč. Asistence: Marek Tecl.
     
    35:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned další šance hostů však končí gólem – Hradec snižuje na 2:3. PETR POPPEL si nabruslil s pukem do střelecké pozice a z levé strany překonal Šarmana. Bez asistence.
     
    33:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se po buly ve vlastním pásmu dostali do přečíslení dva na jednoho. Dominik Luža našel přihrávkou VOJTĚCHA DOBIÁŠE, který si připravil puk na čepel a střelou na lapačku překonal Tichého. Asistence: Dominik Luža.
     
    28:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací v oslabení do vedení. VOJTĚCH DOBIÁŠ využil drobného zaváhání hradeckého gólmana, sjel si před branku pro volný puk a zasunul ho za čáru mezi beton a tyč. Asistence: Karel Holík.
     
    25:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté na nic nečekali a okamžitě po vhazování rozehráli rychlou akci, na jejímž konci stál VOJTĚCH SÍLA. Je vyrovnáno. Asistence: Petr Poppel a Matěj Morong.
     
    18:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a ujímají se vedení. Zlínští hráči se nasáčkovali před branku a s pomocí vytrvalého důrazu v brankovišti nakonec dotlačili puk až za čáru. Autorem gólu je KAREL HOLÍK. Bez asistence.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 19. Holík, 29. Dobiáš (Holík), 34. Dobiáš (Luža) – 26. Síla (Poppel, Morong), 36. Poppel, 38. Síla (Tecl), 44. Síla (Tecl, Pinkas), 52. Morong (Lukačka, Pěnčík)


    Berani Zlín: Šarman (Hamrla) – Janošek, Holík, Jaroněk, Bednařík, Mikulík, Riedl – Chludil, Sebera, Weintritt, Frömel, Podešva, Kozubík, Luža, Hrazdira, Dobiáš, Fajkus, Baďura, Apolenář.
    Mountfield HK: Tichý (Sajdl) – Váchal, M. Pinkas, Voňka, Naar, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, T. Pinkas, Moravec, Síla, Pajer, Lang, Janda, Šedivý, Morong, Tecl, Poppel.

    Rozhodčí: Maršálek – Bryška, Kleprlík
    thejrc.org