Technika Brno – Pardubice 4:5 (po pr.) | Jihlava – Č. Budějovice 1:2 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Tábor 4:6 (kon.) | Hvězda Praha – Plzeň 1:4 (kon.) | Poruba – Vítkovice 3:7 (kon.)
HC Litvínov – Kobra 9:3 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 5:4 (kon.) | Havířov – HK MD Šumperk 3:0 (kon.)
Liberec – Slavia 4:3 (2:0 po s.n.) | Třemošná – Sparta 3:10 (kon.) | Zlín – Vsetín 0:5 (kon.)
PZ Kladno – Chomutov 2:1 (po pr.) | K. Vary – Kladno 5:4 (kon.) | Olomouc – Přerov 3:2 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (2:2, 0:0, 0:1)
Mountfield HK
Sobota 23.11.2019, 12:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    58:59
    Střela jednoho z domácího lízla pravý beton Žalčíka, který drží vítězství Lvů!
     
    58:49
    Hromadná schůze před Žalčíkem, který přestál vše bez úhony.
     
    58:39
    Zych napálil kotouč do pásma. Tuček na střídačce!
     
    58:36
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:14
    Matyáš Budina ukazuje své dovednosti v plné kráse, když si odmítl obránce a jel vstříc Tučkovi. Do zakončení se nedostal, jelikož byl v poslední chvíli připraven o kotouč. Hráč hostů následně sestřelil Tučka.
     
    53:58
    Filip Dymák mohl vyrovnat, ale jeho pokus jen těsně minul prostor pravého horního rohu!
     
    50:47
    Bruslaři mohli vyrovnat, ale puk si cestu do sítě nenašel, jelikož skončil těsně pravé tyče!
     
    48:00
    Číhalova střela byla zablokovaná, ale kotouč se dostal před Žalčíka, který nemusel zasahovat proti následné dorážce, neboť pokus šel těsně vedle levé tyče!
     
    47:32
    Mohlo být vyrovnáno, když se zřejmě do gólové situace dostal Filip Dymák. Zkušený hráč nedokázal prostřelit Maria Žalčíka!
     
    47:17
    Filip Tuček zachránil domácí od další pohromy. Lukáš Souček byl sám proti gólmanovi, ale ten dokázal zázračně zachránit celou situaci!
     
    46:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hráči zpod Bílé věže otáčejí vývoj utkání! MATYÁŠ BUDINA byl sám proti obránci, když přes něj vystřelil. Kotouč skončil přesně v levém horním rohu! Tuček si tento gól nedá za rámeček, neboť hrací předmět mu šel nad lapačku.
     
    43:50
    Hradec roztočil útočnou kombinaci v pásmu Havlíčkova Brodu. Vše vyřešila střela Jiřího Klímy, která skončila v lapačce Filipa Tučka.
     
    43:15
    Michal Beneš si sjel mezi kruhy, ale jeho pokus končí na zadním mantinelu.
     
    41:33
    David Krejčí mohl vrátit vedení na stranu Bruslařů! Stál sám mezi kruhy, když zkusil bekhendové zakončení, ale na poslední chvíli vše vyřešil Žalčík!
     
    36:58
    Východočeši nahazují kotouče na branku Filipa Tučka, který i přes zaváhání svého kolegy v obraně přerušuje hru!
     
    35:37
    Michael Bačkovský se dostal mezi čárkami k odraženému kotouči. Jeho pokus z jedničky se stal lehkou kořistí pro Maria Žalčíka!
     
    31:50
    David Brožek mohl přidat třetí gól svého týmu, když jeho pokus vyrazil Tuček na pravou tyč!
     
    30:11
    Bruslaři byli blízko třetí brance, když Žalčík vyrazil střelu od modré nad sebe. Kotouč se snášel za jeho záda, kde se strhla mela o kotouč. Vše nakonec končí dobře pro hosty, kteří odpálili kotouč do bezpečí!
     
    25:45
    Domácí si mohli vzít své vedení zpět. Jaroslav Prášek oslovil volného Matěje Kravce, který z první posílá kotouč mimo levou tyč!
     
    23:00
    Na druhé straně se předvedl Mario Žalčík, který musel být pozorný ve svém království. Šance Havlíčkobrodských se roztříštily o jeho betony!
     
    19:48
    Jiří Klíma mohl otočit vývoj utkání na stranu Hradce Králové. Mladíček Lvů si odmítl obránce a stylem a lá Tomáš Hertl nepřekonal Tučka. Domácí gólman vytěsnil puk levým betonem!
     
    18:15
    Michal Beneš ujel do brejku, když zkusil zakončení mezi betony. Kotouč už už směřoval za brankovou čáru, když ho vytáhl jeden z obránců Bruslařů. Stav je stále 2:2!
     
    17:55
    Zychova střela byla sražena na poslední chvíli před Žalčíkem, jenž nemusel zasahovat!
     
    17:08
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pelda – 2 min., držení).
     
    15:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Útočná akce Východočechů pokračovala a v Kotlině máme vyrovnáno! David Brožek oslovil ŠIMONA TÁBORSKÉHO, který z pravé strany prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: David Brožek.
     
    14:12
    Tomáš Krejčí mohl zkompletovat hattrick, ale byl moc blízko Mariu Žalčíkovi, jenž vyhrál minisouboj s domácím útočníkem!
     
    13:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi snižují náskok svého soupeře a dostávají se na dostřel! Po vyhraném vhazování se dostal do střelecké pozice MICHAL BENEŠ, který propálil Filipa Tučka k pravé tyči! Asistence: Matyáš Budina a Matěj Beneš.
     
    11:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do dvoubrankového trháku! David Krejčí narýsoval překrásnou přihrávku na TOMÁŠE KREJČÍHO! Útočník Havlíčkova Brodu si sjel za obranu Hradce a svůj únik proměnil k levé tyči! Asistence: David Krejčí a Jan Jakubec.
     
    11:02
    Jiří Klíma dostal malý prostor mezi čárkami. Mladíček v dresu Hradce vypálil, ale do jeho rány si obětavě lehl jeden z obránců!
     
    07:58
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Dymák – 2 min., sekání).
     
    07:58
    Krásná kombinace Východočechů nekončí brankou! Král nahrál na najíždějícího se Jirků, který měl před sebou poloprázdnou klec. Puk už mířil za čáru, když ho na poslední chvíli zastavil špičkou betonu Filip Tuček!
     
    07:04
    Michal Beneš mohl vyrovnat, když byl tváří tvář proti Filipu Tučkovi. Útočník Mountfieldu nedokázal usměrnit touš k pravé tyči!
     
    05:47
    Havlíčkův Brod mohl jít do dvoubrankového vedení! Situace dva na jednoho, kterou vzal na svá bedra Filip Dymák. Ten nedokázal prostřelit gólmana Lvů!
     
    03:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři otevírají stav utkání krátce po skončení přesilové hry. Adam Rauš narýsoval ukázkový pas na volného TOMÁŠE KREJČÍ. Ten stál u pravé tyče a v pohodlně poslal puk do sítě! Asistence: Adam Rauš a Filip Dymák.
     
    01:29
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Klíma – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 4. T. Krejčí (Rauš, Dymák), 12. T. Krejčí (D. Krejčí, Jakubec) – 14. Michal Beneš (Budina, Matěj Beneš), 16. Táborský (Brožek), 47. Budina


    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Vaněček, Zych (C), Kuchta, Číhal, Kutlvašr, Doležal – Dymák (A), Juřica, Rauš (A), Holenda, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Hrdlička, Kravec, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    Mountfield HK: Žalčík (Kasal) – Fiala, Táborský, Beran, Boukal, Havlíček (C), Pelda – Klíma, Giesl, Budina (A), Král, Jirků, Matěj Beneš, Novotný, Souček, Brožek, Michal Beneš (A)
    Trenér: Jiří Janoušek

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Robin Horký, Tomáš Kotrba
    thejrc.org