Omsk – Minsk 1:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Sobota 23.11.2019, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:17 Teemu PULKKINEN - 1:2
     
    37:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je to tu, co asi nikdo nečekal. Minsk se prosazuje a dostává se do vedení. Omsk byl potrestán za své zmařené šance. Pulkkinen napřáhl a z pravého kruhu trefil přesně nad beton a pod vyrážečku. Parádní gól. Autorem branky je TEEMU PULKKINEN. Asistence: Kirill Gotovec.
    05:43 Teemu PULKKINEN - 1:1
     
    05:43
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Využití přesilovky, ještě té ve které tým Minsku inkasoval. Přihrávka přes šíři pásma na druhou stranu a zasunutí kotouče do dolní poloviny branky. Bobkov se nedokázal tak rychle přesunout, aby zabránil gólu. Autorem branky je TEEMU PULKKINEN. Asistence: Alexandr Pavlovič, Andrej Kosticyn.
    04:33 Kirill SEMJONOV - 1:0
     
    04:33
    Avangard právě vstřelil branku!
    Gól v oslabení. Popotažení puku po pravém křídle, předložení před bránu a tam byl volný Semjonov, který puk dorazil do poloprázdné branky. Autorem branky je KIRILL SEMJONOV. Asistence: Vjačeslav Vojnov.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 5. K. Semjonov (Vojnov) – 6. Pulkkinen (Pavlovič, A. Kosticyn), 38. Pulkkinen (Gotovec)


    Avangard Omsk: Bobkov (D. Kostin) – Bondarev, Pokka, Franson, Vojnov, Spicenko, Martynov, Ščekin – Stas, Dědunov, A. Potapov – Beck, Šumakov, K. Semjonov – Jaremčuk, Andrighetto, Gračjov – Košelev, Mizjurin, I. Makarov.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Kryskin, Znacharenko, Jevenko, Denisov, Jerjomenko, Gotovec, Ďukov – Pulkkinen, Spooner, Pavlovič – Děmkov, A. Kosticyn, Kovyršin – Martynov, Paré, Prince – Kogaljov, Dadonov, Kitarov – Drozdov.

    Rozhodčí: Raming, Novák – Lazarev, Osipov
    thejrc.org