Kopřivnice – SHK Hodonín 2:3 (po pr.) | Příbram – David Servis 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.)
Šumperk – Mor. Budějovice 3:1 (kon.) | Nový Jičín – Opava 4:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 6:2 (kon.)
Písek – Tábor 2:9 (kon.) | Kobra – China Golden Dragon 14:0 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 1:10 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 2:5 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 10:6 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
14:0 (6:0, 3:0, 5:0)
China Golden Dragon
Sobota 23.11.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • 2. liga skupina Střed (ČR) • 19. kolo
Partner:
     
    To je z naší strany pro dnešek vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (20:11:25)
     
    Zápas je u konce. Kobra si splnila povinnost a vítězí vysoko 14:0.

    Pět minut trvalo domácím hráčům, než se mohli radovat z první branky. Jako první se na listinu střelců zapsal po povedené branické kombinaci Dominik Šteiner, o necelou minutu později přidal další branku Jan Smejkal. Během tří minut se pak ze dvou tref mohl těšit bývalý slávista Michal Hotěk, Ke konci první dvacetiminutovky se ještě gólově prosadil Filip Hlinka a Tomáš Šťastný.

    Už v 27. minutě přidal sedmou branku Kobry Denis Heldák. O dvě minuty později se po přihrávce od Kamila Bříšky prosadil Lukáš Tondr, pár minut před koncem se tato dvojice obrátila, ze vstřelené branky se radoval asistent kapitána.

    V závěrečném dějství dnešního zápasu Kobra vstřelila dalších pět branek, nejdříve se dvakrát trefil Kamil Bříška, o něco později se prosadil i Matyáš Hrubý.Později pak dvě branky přidal Denis Heldák a jednu Daniil Petrov.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Pět sekund před koncem zápasu se v rohu kluziště semlela menší rvačka, jejímž výsledkem je vyloučení Tomáše Mrkvičky (Kobra) a Mingjue Lia (China Golden Dragon).
     
    59:39
    Do konce utkání si na trestné lavici posedí Kamil Bříška (Kobra), který se dopustil hákování.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    58:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    A na závěr zápasu tu máme ještě čtrnáctou domácí branku. Při hře 4 na 4 našel Lukáš Popela volného DENISE HELDÁKA, který sebejistým zakončením k tyči překonal čínského gólmana. Asistence: Lukáš Popela, Filip Hlinka.
     
    58:44
    Výsledkem strkanice před čínskou brankou je vyloučení dvou hráčů. Na dvě minuty si teď odpočine Michal Hotěk (Kobra) a Hanwen Si (China Golden Dragon).
     
    56:45
    Ani jedna z branických střel nedokázal ohrozit čínskou branku. Utkání se dohrává ve velmi pohodovém tempu.
     
    55:43
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (Hanwen Si – 2 min., hákování).
     
    55:24
    Hosté v plném počtu.
     
    54:35
    Střela Daniila Petrova ze strany rozezněla bližší tyč čínské branky. Gól z toho ale nebude.
     
    53:24
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (Zhiao Jin – 2 min., faul kolenem).
     
    53:20
    Souboj dvou hráčů u mantinelu teď tvrdě odnesl pomezní rozhodčí, který skončil zavalen hráči na zemi. Vypadá to, že by měl ale dnešní utkání bez problémů dopískat do zdárného konce.
     
    52:54
    Po střele z levé strany si pohledný zákrok lapačkou připisuje Shengrong Xia.
     
    51:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po necelé minutě se braničtí hokejisté opět radují! Michal Hotěk do nadějné střelecké pozice z pravé strany hřiště vyslal DANIILA PETROVA, který přesným zakončením pod víko přidává třináctou branickou branku. Asistence: Michal Hotěk, Šimon Antončík.
     
    50:25
    Kobra právě vstřelila branku!
    Všech dvacet skalních branických příznivců euforicky slaví, Kobra přidává dvanáctou branku! Po přihrávce od Dominika Nováka se ukázkovým angličákem prosadil DENIS HELDÁK. Asistence: Dominik Novák.
     
    49:41
    Po obrovské šanci domácího Kamila Bříšky, který svůj samostatný únik ale nedokázal gólově zakončit, bude hrát Kobra další přesilovou hru. Na dvě minuty se na trestnou lavici podívá za sekání Hanwen Si (China Golden Dragon)
     
    48:35
    Kobra se teď trápí v přechodu do útoku, čínským hokejistům se tak daří aspoň na chvíli ubránit nepříjemnému domácímu tlaku.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 5. Šteiner (Šťastný, Tondr), 6. Smejkal (Petrov, Antončík), 10. Hotěk (Smejkal, Mrkvička), 13. Hotěk (Petrov, Smejkal), 14. Hlinka (Heldák), 16. Šťastný, 27. Heldák (Popela, Hlinka), 29. Tondr (Bříška, Valík), 37. Bříška (Tondr, Šťastný), 45. Hrubý (Antončík, Šefl), 47. Bříška (Šťastný, Tondr), 51. Heldák (Novák), 52. Petrov (Hotěk, Antončík), 59. Heldák (Popela, Hlinka)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (41. Langer) – Pelant, Valík, Šteiner (A), Mrkvička, Šefl, Popela – Petrov, Heldák, Antončík (C), Šťastný, Hotěk, Tondr, Hrubý, Bříška (A), Novák, Hlinka, Smejkal
    China Golden Dragon: Xia (P. Han) – Y. Han (A), Zich, Si, Jin, X. Wang, J. Kučera – Yao, Chu, Y. Wang, Xiang (C), Husarik (A), M. Kučera, Bláha, Nagy, Song, Li, Zheng, Ma

    Rozhodčí: Šmika – Kučera, Schopf
    thejrc.org