Kopřivnice – SHK Hodonín 2:3 (po pr.) | Příbram – David Servis 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.)
Šumperk – Mor. Budějovice 3:1 (kon.) | Nový Jičín – Opava 4:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 6:2 (kon.)
Písek – Tábor 2:9 (kon.) | Kobra – China Golden Dragon 14:0 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 1:10 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 2:5 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 10:6 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
14:0 (6:0, 3:0, 5:0)
China Golden Dragon
Sobota 23.11.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • 2. liga skupina Střed (ČR) • 19. kolo
Partner:
     
    To je z naší strany pro dnešek vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (20:11:25)
     
    Zápas je u konce. Kobra si splnila povinnost a vítězí vysoko 14:0.

    Pět minut trvalo domácím hráčům, než se mohli radovat z první branky. Jako první se na listinu střelců zapsal po povedené branické kombinaci Dominik Šteiner, o necelou minutu později přidal další branku Jan Smejkal. Během tří minut se pak ze dvou tref mohl těšit bývalý slávista Michal Hotěk, Ke konci první dvacetiminutovky se ještě gólově prosadil Filip Hlinka a Tomáš Šťastný.

    Už v 27. minutě přidal sedmou branku Kobry Denis Heldák. O dvě minuty později se po přihrávce od Kamila Bříšky prosadil Lukáš Tondr, pár minut před koncem se tato dvojice obrátila, ze vstřelené branky se radoval asistent kapitána.

    V závěrečném dějství dnešního zápasu Kobra vstřelila dalších pět branek, nejdříve se dvakrát trefil Kamil Bříška, o něco později se prosadil i Matyáš Hrubý.Později pak dvě branky přidal Denis Heldák a jednu Daniil Petrov.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Pět sekund před koncem zápasu se v rohu kluziště semlela menší rvačka, jejímž výsledkem je vyloučení Tomáše Mrkvičky (Kobra) a Mingjue Lia (China Golden Dragon).
     
    59:39
    Do konce utkání si na trestné lavici posedí Kamil Bříška (Kobra), který se dopustil hákování.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    58:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    A na závěr zápasu tu máme ještě čtrnáctou domácí branku. Při hře 4 na 4 našel Lukáš Popela volného DENISE HELDÁKA, který sebejistým zakončením k tyči překonal čínského gólmana. Asistence: Lukáš Popela, Filip Hlinka.
     
    58:44
    Výsledkem strkanice před čínskou brankou je vyloučení dvou hráčů. Na dvě minuty si teď odpočine Michal Hotěk (Kobra) a Hanwen Si (China Golden Dragon).
     
    56:45
    Ani jedna z branických střel nedokázal ohrozit čínskou branku. Utkání se dohrává ve velmi pohodovém tempu.
     
    55:43
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (Hanwen Si – 2 min., hákování).
     
    55:24
    Hosté v plném počtu.
     
    54:35
    Střela Daniila Petrova ze strany rozezněla bližší tyč čínské branky. Gól z toho ale nebude.
     
    53:24
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (Zhiao Jin – 2 min., faul kolenem).
     
    53:20
    Souboj dvou hráčů u mantinelu teď tvrdě odnesl pomezní rozhodčí, který skončil zavalen hráči na zemi. Vypadá to, že by měl ale dnešní utkání bez problémů dopískat do zdárného konce.
     
    52:54
    Po střele z levé strany si pohledný zákrok lapačkou připisuje Shengrong Xia.
     
    51:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po necelé minutě se braničtí hokejisté opět radují! Michal Hotěk do nadějné střelecké pozice z pravé strany hřiště vyslal DANIILA PETROVA, který přesným zakončením pod víko přidává třináctou branickou branku. Asistence: Michal Hotěk, Šimon Antončík.
     
    50:25
    Kobra právě vstřelila branku!
    Všech dvacet skalních branických příznivců euforicky slaví, Kobra přidává dvanáctou branku! Po přihrávce od Dominika Nováka se ukázkovým angličákem prosadil DENIS HELDÁK. Asistence: Dominik Novák.
     
    49:41
    Po obrovské šanci domácího Kamila Bříšky, který svůj samostatný únik ale nedokázal gólově zakončit, bude hrát Kobra další přesilovou hru. Na dvě minuty se na trestnou lavici podívá za sekání Hanwen Si (China Golden Dragon)
     
    48:35
    Kobra se teď trápí v přechodu do útoku, čínským hokejistům se tak daří aspoň na chvíli ubránit nepříjemnému domácímu tlaku.
     
    46:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po trefě Tomáše Šťastného z prostoru mezikruží se do gólové dorážky dostal KAMIL BŘÍŠKA, který sebejistě bekhendem poslal puk za záda trápícího se čínského gólmana. Asistence: Tomáš Šťastný, Lukáš Tondr.
     
    45:28
    Domácí v plném počtu.
     
    44:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Vytoužená branická "desítka" je tady! V početní nevýhodě dokázal rychlý branický brejk pohlednou trefou přetavit ve střelený gól junior MATYÁŠ HRUBÝ. Asistence: Šimon Antončík, Karel Šefl.
     
    44:31
    Ani nadvakrát nedokázal Filip Hlinka překonat čínského gólmana. Poprvé pálil vedle levé tyče, napodruhé přesně do míst, kde už Shengrong Xia klečel připravený.
     
    44:14
    Hosté v plném počtu.
     
    43:28
    Dominik Šteiner (Kobra) nešikovně zajel hokejkou do obličeje jednoho z čínských reprezentantů. Za svůj zákrok musí pykat, příští dvě minut tak stráví na trestné lavici.
     
    42:53
    Proti střele z levé strany dokázal Shnegrong Xia zasáhnout dobrým zákrokem lapačkou. Hra bude pokračovat vhazováním po jeho pravici.
     
    42:14
    Jakub Kučera (China Golden Dragon) podrazil unikajícího Jana Smejkala po pravé straně kluziště. Rozhodčí ho za to poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    42:06
    Jan Smejkal byl během svého průniku po pravé straně hřiště podražen, Kobra bude hrát přesilovku!
     
    40:24
    Na čtyři minuty se za strkanici podívají na trestnou lavici Tomáš Mrkvička (Kobra) a Mingjue Li (China Golden Dragon). Hrát se ale bude v plném počtu hráčů.
     
    40:24
    Už se to pere! Tomáš Mrkvička se zapletl do strkanice s Mingjuem Li. Vše ukončuje brzo hlavní rozhodčí, který ale bude rozdávat přísné tresty.
     
    40:03
    Na úvodním buly závěrečné třetiny byl úspěšnější domácí Kamil Bříška.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Kobra Praha: ze hřiště odchází Lukáš Sochůrek, přichází Lukáš Langer.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:34.
     
    Už i druhá dvacetiminutovka je minulostí. V té byli domácí hokejisté měně úspěšní a čínským reprezentantům nadělili pouze tři fíky.

    Už v 27. minutě přidal sedmou branku Kobry Denis Heldák. O dvě minuty později se po přihrávce od Kamila Bříšky prosadil Lukáš Tondr, pár minut před koncem se tato dvojice obrátila, ze vstřelené branky se radoval asistent kapitána.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Trefa Hanwena Sina o modré letí vysoko nad branickou brankou. V druhém dějství dnešního zápasu toho už zřejmě víc neuvidíme.
     
    39:32
    Závar před hostující brankou, žádný z domácích hráčů ale nedokázal z bezprostřední blízkosti klece procpat puk za záda Shengronga Xia.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    38:00
    Trefa Pavla Husarika z prostoru mezikruží končí sražená v rohu kluziště. Čínský tým dneska branku Lukáše Sochůrka ještě pořádně neohrozil.
     
    37:12
    Do obrovské šance po přečíslení 2 na 1 se teď dostal Michal Hotěk. Ze stoprocentní pozice před přesouvajícím se čínským gólmanem ale minul.
     
    36:03
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zmatek před čínskou končí vstřelenou brankou! Za záda Shengronga Xia z bezprostřední blízkosti brankoviště dokázal procpat extraproduktivní KAMIL BŘÍŠKA. Asistence: Lukáš Tondr, Tomáš Šťastný.
     
    35:46
    Po souboji za čínskou brankou končí puk sražený v ochranné síti nad plexisklem. Hra bude pokračovat vhazováním před hostujícím gólmanem.
     
    35:33
    Xiaoyu Ma to zkusil přízemní trefou z pravé strany. Lukáš Sochůrek dokázal štípavý čínský pokus dobrým zákrokem mantinelem vyrazit mimo vyhrazenou hrací plochu.
     
    34:12
    Hosté v plném počtu.
     
    33:32
    Do nadějné střely z pravé poloviny kluziště se teď dostal jeden z domácích útočníků, Shengrong Xia ale dokázal jeho razantní trefu k bližší tyči vyrazit výstrojí.
     
    32:12
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Zhiao Jin.
     
    31:06
    Kobra tlačí na čínskou branku, zatím ale bez žádného gólového výsledku.
     
    30:55
    Domácí v plném počtu.
     
    29:45
    Kobra zatím hru v početní nevýhodě zvládá skvěle, čínský drak se nedostal do jediné nebezpečnější střelecké pozice.
     
    29:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu osmou branku Kobry! Kamil Bříška poslal z levé strany hřiště bekhendem puk před čínské brankoviště, kde našel najíždějícího LUKÁŠE TONDRA, který zkušeně poslal kotouč za záda gólmana Shengronga Xia. Asistence: Kamil Bříška, Dominik Valík.
     
    27:26
    Nepříjemnou situaci v obraně, kdy se před Michalem Hotkěm zjevili dva obránci, vyřešil branický útočník jednoduchou kličkou do strany.
     
    26:55
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Karel Šefl – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    Tohle je první bod Lukáše Popely v dresu branické Kobry!
     
    26:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zakončení Lukáše Popely z příklepu od modré dokázal čínský gólman Shengrong Xia vyrazit pouze před sebe, kde se ke gólové dorážce dostal DENIS HELDÁK. Asistence: Lukáš Popela, Filip Hlinka.
     
    25:40
    Zakázané uvolnění čínské draka.
     
    25:23
    Hosté v plném počtu.
     
    24:47
    Tvrdou trefu Dominika Valíka z hranice levého kruhu k bližší tyči dokázal domácí gólman vyrazit ramenem. Kobra je ve druhé dvacetiminutovce zatím střelecky na suchu.
     
    24:26
    Zmatek před čínskou brankou, Shengrong Xia dlouho nevěděl, kde má puk, ten nakonec za jeho zády ale neskončil.
     
    24:00
    Kobře se zatím při přesilové hře nedaří, hráčům se zlatým drakem na hrudi se už povedlo dvakrát vyhodit až k brance Lukáše Sochůrka.
     
    23:23
    Lei Yao (China Golden Dragon) se kvůli hákování podívá na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    23:13
    Rozhodčí bude vylučovat v čínských řadách, Lukáš Sochůrek už pádí na střídačku.
     
    22:41
    Závar před čínskou brankou ukončuje Shengrong Xia přikrytím puku lapačkou.
     
    22:01
    Michal Hotěk v obklíčení dvou čínských hráčů přišel o puk a nechtěně tak ukončil už takřka minutu trvající domácí tlak.
     
    21:27
    Lukáš Sochůrek opět v akci. Tentokrát zlikvidoval lapačkou přihrávku mířící okolo branické branky.
     
    21:17
    Do zakončení nadějně vypadající čínského breku se dostal Mingju Zheng. Jeho trefu z hranice pravého kruhu pro vhazování ale dokázal Lukáš Sochůrek bez problémů zlikvidovat vlastní tělem.
     
    21:01
    Po zmatku na modré se braničtí hokejisté dopustili ofsajdu.
     
    20:31
    Zakázané uvolnění čínského draka.
     
    20:16
    Po sražené přihrávce od jednoho z čínských hráčů končí puk v zámezí na tribuně vedle ledové plochy. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    20:01
    Na úvodním buly druhé třetiny je úspěšnější čínský reprezentant!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči už se vrací na ledovou plochu, druhá třetina začne za necelou minutu.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:46.
     
    První třetina je u konce. Kobra zatím podle očekávání čínské draka drtí a vede zaslouženě 6:0.

    Pět minut trvalo domácím hráčům, než se mohli radovat z první branky. Jako první se na listinu střelců zapsal po povedené branické kombinaci Dominik Šteiner, o necelou minutu později přidal další branku Jan Smejkal. Během tří minut se pak ze dvou tref mohl těšit bývalý slávista Michal Hotěk, Ke konci první dvacetiminutovky se ještě gólově prosadil Filip Hlinka a Tomáš Šťastný.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Dominik Novák to zkusil z levé strany, jeho trefu ale na poslední chvíli srazil jeden z hostujících obránců čepelí nad vlastní branku.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    18:59
    I hosté umí zahrozit. Do nebezpečné střelecké pozice z prostoru mezikruží se teď dostal Pavel Husarik. Český střelec ve službách čínského draka ale svou trefou doprostřed branky Lukáše Sochůrka nepřekvapil.
     
    18:18
    Už to vypadalo, že se bude Tomáš Šťastný radovat z další branky, Po dobré přihrávce před čínskou branku ale škvíru mezi bližší tyčí a Shengrongem Xiaem nenašel.
     
    17:51
    Proti střele z levé strany teď musel zasahovat Lukáš Sochůrek. Puk letící doprostřed branky ale za svá záda nepustil.
     
    17:18
    Daniil Petrov pálí z bezprostřední blízkosti čínské branky do pravé šibenice. Brankáře ale tentokrát svou technickou trefou překonat nedokázal.
     
    16:43
    Do nadějného brejku se po chybě v branického rozehrávce dostal Mingju Zheng. Díky dobrému obranému zákroku jednoho z domácích hokejistů se ale nakonec nedostal ani ke střele.
     
    16:10
    Domácí v plném počtu.
     
    15:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ŠŤASTNÝ dokázal přetavit samostatný únik na čínskou branku jednoduchou kličkou do strany v gól. Ani tentokrát nedokázal Shengrong Xia včas zareagovat. Bez asistence.
     
    14:10
    Michal Hotěk (Kobra) se potřetí v dnešním zápase zapisuje do statistik. Tentokrát už ne gólové, nýbrž jako potrestaný hráč dvouminutovým trestem za sekání jednoho z čínských hokejistů.
     
    13:44
    Kobra právě vstřelila branku!
    A další chyba hostujícího gólmana! Denis Heldák našel během rychlého branického brejku volného FILIPA HLINKU, který svým zakončením k tyči překonal Shengronga Xia. Ten zřejmě trošku zaspal a po střele zápěstím se ohnal příliš pozdě. Asistence: Denis Heldák.
     
    13:36
    Zakončení Pavla Husarika z osy hřiště letělo hodně vedle pravé tyče branické branky. Lukáš Sochůrek dnes moc práce doopravdy nemá.
     
    12:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Destrukce čínské reprezentace pokračuje! MICHAL HOTĚK se dostal po přihrávce ze strany od Daniila Petrova ke střele z prostoru mezikruží, jeho nepříliš razantní trefu k levé tyči smolně pustil do té doby dobře chytající Shengrong Xia za svá záda. Asistence: Daniil Petrov, Jan Smejkal.
     
    12:08
    Závar před čínskou brankou ukončil pokrytím puku lapačkou Shengrong Xia. Vhazovat se tak bude po jeho pravici.
     
    11:05
    Kobra zatím nedokázal svůj tlak na čínskou branku přetavit v jedinou nebezpečnější střelu. Do konce početní výhody ale stále zbývá více než minuta.
     
    10:10
    Mingju Zheng (China Golden Dragon) zahákoval jednoho z domácích hráčů, za co mu hlavní arbitr spravedlivě udělil dvouminutový trest. Uvidíme další domácí branku?
     
    09:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    Rychlý branický brejk končí brankou! Jan Smejkal obdržel přihrávku do přečíslení 2 na 1 a parádní žabičkou přes hůl posledního obránce ukuchtil MICHALU HOŤKOVI laskominu v podobě trefy do poloprázdné čínské branky. Bývalý slavistický střelec ze stoprocentní pozice neminul, Kobra tak vede už 3:0. Asistence: Jan Smejkal, Tomáš Mrkvička.
     
    08:57
    Kobra získala puk a i v početní nevýhodě v klidu kombinuje.
     
    08:31
    Do zakončení z hranice levého kruhu pro vhazování se dostal Yuhang Han, jeho trefa z pokleku ale letěla pouze do míst, kde už klečel připravený Lukáš Sochůrek.
     
    08:10
    Zlatý drak tlačí na branku Kobry, zatím ale bez výsledku. Branickým hokejistům se ale ještě ani jednou nepodařilo puk vyhodit z vlastní třetiny.
     
    07:29
    Dominik Valík (Kobra) nedovoleným bráněním zastavil unikajícího čínského útočníka po pravé straně hřiště. Rozhodčí ho za to na dvě minuty poslal na trestnou lavici.
     
    05:32
    Kobra právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a braničtí hokejisté se radují podruhé. Daniil Petrov našel volného JANA SMEJKALA, který nekompromisně poslal puk za záda Shengronga Xia. Asistence: Daniil Petrov, Šimon Antončík.
     
    04:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání, Kobra dokázal zužitkovat přesilovou hru, Yiaoyu Ma se tak může vrátit do hry. Přihrávkou z úrovně brankové lajny našel před čínskou klecí Tomáš Šťastný úplně volného DOMINIKA ŠTEINERA, tomu už jen stačilo parádní trefou z první poslat puk pod víko hostující brány. Asistence: Tomáš Šťastný, Lukáš Tondr.
     
    04:28
    Tomáš Mrkvička opět pálí, tentokrát z příklepu od modré. Jeho trefu k levé tyči ale i tentokrát dokázal hostující gólman vyrazit mimo tři tyče vlastní branky.
     
    04:01
    Ani jedno z nahození Tomáše Mrkvičky nepropadlo za záda čínského gólmana. Kobra ale zůstává v útoku.
     
    03:22
    A máme tu první vyloučení dnešního zápasu, za hákování si půjde na dvě minuty sednout na trestnou lavici Xiaoyu Ma (China Golden Dragon). Dopustil se podražení protihráče.
     
    03:05
    Závar před čínskou brankou gólem nekončí, jednomu z hostujících hráčů se opět povedlo vyhodit puk až k Lukášovi Sochůrkovi.
     
    02:15
    Důležitý obraný zákrok si teď připisuje Hanwen Si, když zastavil přihrávku směřující za čínskou obranu na unikajícího Dominika Nováka.
     
    01:44
    Denis Heldák zahrál před hostující brankou vysokou holí, vhazovat se te´d tak bude ve středním pásmu.
     
    01:15
    Do nadějní střelecké pozice se po přihrávce se ze strany od Filipa Hlinky dostal Kamil Bříška, skákavý puk ale na poslední chvíli netrefil.
     
    00:36
    Přihrávka na Pavla Husarika o mantinel byla nepřesná, puk skončil v lapačce gólmana Lukáše Sochůrka, který ihned rozehrál puk svým branickým spoluhráčům do rohu kluziště.
     
    00:04
    Na úvodním buly by úspěšnější domácí střelec Kamil Bříška. Utkání může začít!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči už vjíždějí na hrací plochu, domácí hokejisté nastoupí v klasických modro-žlutých dresech, hosté ze Slaného přijeli v bílo-červené kombinaci.
     
    V sestavy Kobry se poprvé objevil Lukáš Popela, zkušený obránce, který v minulé sezóně dělal v prvoligové Kadani asistenta kapitána, před několika dny oznámil svůj přestup do branického celku, kde by měl setrvat až do konce letošní sezóny.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Pelant, Valík, Šteiner (A), Mrkvička, Šefl, Popela – Petrov, Heldák, Antončík (C), Šťastný, Hotěk, Tondr, Hrubý, Bříška (A), Novák, Hlinka, Smejkal

    China Golden Dragon: Xia (P. Han) – Y. Han (A), Zich, Si, Jin, X. Wang, J. Kučera – Yao, Chu, Y. Wang, Xiang (C), Husarik (A), M. Kučera, Bláha, Nagy, Song, Li, Zheng, Ma

    Rozhodčí: Šmika – Kučera, Schopf.
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z pražské Braníku, kde za nedlouho vypukne duel mezi domácí Kobrou a čínskou reprezentací. Přejeme příjemnou zábavu.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    2. liga pokračuje duelem pražské Kobry a trápící se čínské reprezentace. Zatímco Kobra byla ještě do středy na prvním místě skupiny Střed, čínský drak se nemohoucně topí na úplném dně třetí nejvyšší tuzemské soutěže s pouze jedním bodem za prohru po nájezdech s jihočeským Pískem.

    O favoritovi sobotního duelu není pochyb, Kobra už body nutně potřebuje. Z posledních pěti zápasů vyhrála pouze jednou, to navíc právě se svěřenci Jiřího Šejby. Z první příčky se tak propadla až na čtvrté místo.

    Poslední vzájemný duel dopadl lépe pro branické hokejisty. Kobře se povedla první a třetí třetina, nakonec tak brala tři body za povinnou výhru 9:2.

    Utkání odpíská Marek Šmika, po lajnách mu budou pomáhat Marek Kučera a Jan Schopf.

    POSLEDNÍ 3 VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    28.09.2019 Kobra – Golden Dragon 11:2
    26.10.2019 Golden Dragon – Kobra 3:17
    13.11.2019 Kobra – Golden Dragon 9:2
     
    Krásný podvečer všem hokejovým fanouškům! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání 2. ligy mezi HC Kobra Praha a celkem China Golden Dragon. Zápas začíná v 18:00 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 5. Šteiner (Šťastný, Tondr), 6. Smejkal (Petrov, Antončík), 10. Hotěk (Smejkal, Mrkvička), 13. Hotěk (Petrov, Smejkal), 14. Hlinka (Heldák), 16. Šťastný, 27. Heldák (Popela, Hlinka), 29. Tondr (Bříška, Valík), 37. Bříška (Tondr, Šťastný), 45. Hrubý (Antončík, Šefl), 47. Bříška (Šťastný, Tondr), 51. Heldák (Novák), 52. Petrov (Hotěk, Antončík), 59. Heldák (Popela, Hlinka)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (41. Langer) – Pelant, Valík, Šteiner (A), Mrkvička, Šefl, Popela – Petrov, Heldák, Antončík (C), Šťastný, Hotěk, Tondr, Hrubý, Bříška (A), Novák, Hlinka, Smejkal
    China Golden Dragon: Xia (P. Han) – Y. Han (A), Zich, Si, Jin, X. Wang, J. Kučera – Yao, Chu, Y. Wang, Xiang (C), Husarik (A), M. Kučera, Bláha, Nagy, Song, Li, Zheng, Ma

    Rozhodčí: Šmika – Kučera, Schopf
    ocianews.com