Kopřivnice – SHK Hodonín 2:3 (po pr.) | Příbram – David Servis 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.)
Šumperk – Mor. Budějovice 3:1 (kon.) | Nový Jičín – Opava 4:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 6:2 (kon.)
Písek – Tábor 2:9 (kon.) | Kobra – China Golden Dragon 14:0 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 1:10 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 2:5 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 10:6 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
14:0 (6:0, 3:0, 5:0)
China Golden Dragon
Sobota 23.11.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • 2. liga skupina Střed (ČR) • 19. kolo
Partner:
     
    59:55
    Pět sekund před koncem zápasu se v rohu kluziště semlela menší rvačka, jejímž výsledkem je vyloučení Tomáše Mrkvičky (Kobra) a Mingjue Lia (China Golden Dragon).
     
    59:39
    Do konce utkání si na trestné lavici posedí Kamil Bříška (Kobra), který se dopustil hákování.
     
    58:44
    Výsledkem strkanice před čínskou brankou je vyloučení dvou hráčů. Na dvě minuty si teď odpočine Michal Hotěk (Kobra) a Hanwen Si (China Golden Dragon).
     
    55:43
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (Hanwen Si – 2 min., hákování).
     
    53:24
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (Zhiao Jin – 2 min., faul kolenem).
     
    49:41
    Po obrovské šanci domácího Kamila Bříšky, který svůj samostatný únik ale nedokázal gólově zakončit, bude hrát Kobra další přesilovou hru. Na dvě minuty se na trestnou lavici podívá za sekání Hanwen Si (China Golden Dragon)
     
    43:28
    Dominik Šteiner (Kobra) nešikovně zajel hokejkou do obličeje jednoho z čínských reprezentantů. Za svůj zákrok musí pykat, příští dvě minut tak stráví na trestné lavici.
     
    42:14
    Jakub Kučera (China Golden Dragon) podrazil unikajícího Jana Smejkala po pravé straně kluziště. Rozhodčí ho za to poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    40:24
    Na čtyři minuty se za strkanici podívají na trestnou lavici Tomáš Mrkvička (Kobra) a Mingjue Li (China Golden Dragon). Hrát se ale bude v plném počtu hráčů.
     
    32:12
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Zhiao Jin.
     
    26:55
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Karel Šefl – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    23:23
    Lei Yao (China Golden Dragon) se kvůli hákování podívá na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    14:10
    Michal Hotěk (Kobra) se potřetí v dnešním zápase zapisuje do statistik. Tentokrát už ne gólové, nýbrž jako potrestaný hráč dvouminutovým trestem za sekání jednoho z čínských hokejistů.
     
    10:10
    Mingju Zheng (China Golden Dragon) zahákoval jednoho z domácích hráčů, za co mu hlavní arbitr spravedlivě udělil dvouminutový trest. Uvidíme další domácí branku?
     
    07:29
    Dominik Valík (Kobra) nedovoleným bráněním zastavil unikajícího čínského útočníka po pravé straně hřiště. Rozhodčí ho za to na dvě minuty poslal na trestnou lavici.
     
    03:22
    A máme tu první vyloučení dnešního zápasu, za hákování si půjde na dvě minuty sednout na trestnou lavici Xiaoyu Ma (China Golden Dragon). Dopustil se podražení protihráče.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 5. Šteiner (Šťastný, Tondr), 6. Smejkal (Petrov, Antončík), 10. Hotěk (Smejkal, Mrkvička), 13. Hotěk (Petrov, Smejkal), 14. Hlinka (Heldák), 16. Šťastný, 27. Heldák (Popela, Hlinka), 29. Tondr (Bříška, Valík), 37. Bříška (Tondr, Šťastný), 45. Hrubý (Antončík, Šefl), 47. Bříška (Šťastný, Tondr), 51. Heldák (Novák), 52. Petrov (Hotěk, Antončík), 59. Heldák (Popela, Hlinka)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (41. Langer) – Pelant, Valík, Šteiner (A), Mrkvička, Šefl, Popela – Petrov, Heldák, Antončík (C), Šťastný, Hotěk, Tondr, Hrubý, Bříška (A), Novák, Hlinka, Smejkal
    China Golden Dragon: Xia (P. Han) – Y. Han (A), Zich, Si, Jin, X. Wang, J. Kučera – Yao, Chu, Y. Wang, Xiang (C), Husarik (A), M. Kučera, Bláha, Nagy, Song, Li, Zheng, Ma

    Rozhodčí: Šmika – Kučera, Schopf
    ocianews.com