Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 1:2 (po pr.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – Riga 1:2 (po pr.) | Minsk – Vladivostok 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 4:1 (kon.)
Jokerit – Chabarovsk 4:1 (kon.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:1)
Barys Nur-Sultan
Úterý 26.11.2019, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:05 (17:20:55)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 33:35.
    Zblokované střely – 10:14.
    Vyloučení – 2:5.
    Využití přesilovek 0/5 – 0/2.
    Vhazování – 25:28.
     
    Je konec! Dnešní utkání nám nakonec nabídlo pouze tři branky, přičemž jedna z nich padla až v prodloužení. Barysu se totiž ve druhé periodě povedlo srovnat krok, navíc závěrečná třetina nám žádnou branku nepřinesla, logicky se tak šlo do prodloužení. To trvalo něco málo přes minutu, druhý bod vystřelil svému celku Videll, který zároveň rozhodl o vítězi tohoto zápasu.
     
    Konec zápasu.
    61:08 Linus VIDELL - 1:2
     
    61:08
    Barys právě vstřelil branku!
    O osudu tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! Ve vlastním pásmu dokázal nabrat slušnou rychlost LINUS VIDELL, který se dokonce natlačil až do palebné pozice, odkud nekompromisním způsobem zamířil ke vzdálenější konstrukci, na což byl Košečkin krátký.
    Asistence: Corban Knight.
     
    60:10
    Úvodní vhazování prodloužení dopadlo lépe pro hostující celek, který ihned zavezl puk za vlastní branku. Poté se směrem dopředu pomalu a jistě dostával Boyd.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani poslední perioda nerozhodla o vítězi tohoto zápasu, na řadu tak přijde prodloužení. Bude se hrát ve třech na obou stranách.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:59
    Oba celky se v závěru třetí třetiny snaží neudělat chybu, což se zatím daří. Tento zápas zřejmě půjde do prodloužení, v tuto chvíli jsou u touše domácí hráči.
     
    57:26
    Ránou bez větší přípravy se prezentoval Rasmussen, který nevyzrál na brankáře. Poté se do šance dostal také Dorofejev, jenž si počínal naprosto totožně.
     
    56:13
    Ani tentokráte se nehrálo zas tak dlouho, naopak se puk dostal na hostující střídačku. Sudí tedy musel přerušit hru, opět se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    55:02
    Mozjakin na nic nečekal a okamžitě se pokoušel vypálit z otočky. Jeho pokus trefil pouze brusli protihráče, nicméně nápor Magnitogorsku i nadále trvá.
     
    54:06
    Birjukov byl v rychlostním souboji jako první u puku, nicméně jeho formace se nedostala do útočného pásma. Naopak před její hranicí se povedlo zakročit Dietzovi.
     
    53:12
    Košečkin si opět vyzkoušel rozehrávku podél hrazení, přičemž se mu povedlo velice přesně najít volného kolegu Antipina, který ještě prodlužoval po mantinelu.
     
    52:04
    Přetahovaná u pravého hrazení nakonec dopadla lépe pro Metallurg, který nevyvezl puk do bezpečí. Naopak Košečkin zasahoval proti nahození od modré čáry.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 7. Mozjakin (O'Dell, Rasmussen) – 26. Akolzin, 62. Videll (Knight)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Nosov) – Běreglazov, Antipin, J. Jakovlev, J. Birjukov (A), Matuškin, Dronov, Babincev – O'Dell, Rasmussen, Mozjakin (C) – Dorofejev, A. Nestrašil, Potěchin – N. Kuljomin (A), Loktionov, Paršin – Timkin, Galuzin, Ljubimov – Bujnickij.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Dietz (C), Metalnikov, Makljukov, Ohtamaa, Šalapov, Kleščenko, Orechov – Ševčenko, Boyd (A), Akolzin – Valk, Knight, Videll – R. Starčenko (A), Šesťakov, Michajlis – Sagadejev, Paňukov, Gurkov.

    Rozhodčí: Olenin, Ravodin – Střelcov, Ponamarenko
    thejrc.org