HC Slovan – Detva 11:0 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
11:0 (1:0, 5:0, 5:0)
HK Detva
sk Úterý 26.11.2019, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované. Slovan dnes rozobral Detvu na súčiastky a chlapci si pod Poľanu privezú veru pekný náklad. Detva podala sympatický výkon len v prvej tretine duelu a to bolo dnes na rozbehnutý Slovan veľmi málo. Belasí mali v bránke spoľahlivého Brusta, ktorému právom patrí gratulácia k shut-outu. Pomer striel medzi žrde v tretej tretine 19:2, celkom 49:24, pekný večer a dobrú noc z Bratislavy všetkým želá Vladimír Korduliak. (21:03:24)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Slovan opäť s pukom na hokejkách v zóne hostí, Detva sa len a len bráni, blíži sa záver zápasu.
     
    58:10
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zamkol hostí v pásme a vyrobil krásnu hokejovú akciu ako z učebnice. Meszároš od modrej z jej stredu poslal puk na ľavý kruh, Štajnoch ho naservíroval pred bránkovisko a TOMÁŠ MATOUŠEK efektne zakončil. Asistencie: Martin Štajnoch a Andrej Meszároš.
     
    57:19
    Čenka dostal dve minúty za seknutie a Slovan si zahrá ďalšiu presilovku.
     
    57:18
    Viedenský zavelil do útoku, poslal puk vľavo Bondrovi, ten mu ho vrátil do bránkoviska, Viedenský vystrelil, Šimko puk vyrazil späť do hry, no Marek bol faulovaný a budeme vylučovať.
     
    56:06
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan dostal hostí pod tlak, Hudec najskôr neuspel, no spoza bránky poslal puk medzi kruhy, odtiaľ vystrelil Zigo, Šimko puk vyrazil pred seba, Sloboda ho dostal do bránkoviska a MAREK HUDEC zakončil. Asistencie: Marek Sloboda a Tomáš Zigo.
     
    55:23
    Skrumáž pred bránkou hostí vyriešil Šimko, ktorý puk v bránkovisku schoval pod svoj výstroj.
     
    55:16
    Urbánek potiahol puk vpred po ľavej strane a nakorčuľoval s ním až k bránkovisku, efektne vystreliť nedokázal, Šimko puk schoval pod rukavice, Slovan má pásmo na vhadzovanie.
     
    54:16
    Gachulinec vystrelil z pravej strany od kruhu, cez hokejku Štajnocha puk končí na ochrannej sieti.
     
    52:28
    Slovan Bratislava dal gól!
    Štajnoch od modrej puk nahodil pred bránku a od hokejky TOMÁŠA ZIGA z medzikružia puk oblúčikom končí v sieti hostí. Asistencie: Martin Štajnoch a Tomáš Matoušek.
     
    51:55
    Viedenského puk z pravého kruhu nemal patričnú razanciu, Šimko ho poslal pred seba a defenzíva hostí von cez všetky čiary.
     
    50:41
    Puliš preveril pozornosť Šimka, ktorý schoval puk pod rukavice a zožal potlesk publika.
     
    50:28
    Hákovanie v podaní Čacha a presilovka pre Slovan. Pri signalizovanom vylúčení sme videli puk z hokejky Podlipnika, ktorý Šimko usmernil cez vyrážačku do rohu klziska.
     
    48:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    RADOVAN BONDRA dostal puk do dráhy za chrbát defenzívy hostí, premiešal ho pred bránkoviskom a pomedzi betóny Šimka po ľade zasunul. Asistencie: Matic Podlipnik a Patrik Bačik.
     
    47:39
    Hostia v plnom počte, Slovan presilovú hru využiť nedokázal.
     
    47:20
    Puk za bránkou Brusta, oba tímy posielajú na ľad čerstvých mužov.
     
    46:22
    Detva poslala druhý puk von z pásma, zbiera sekundy zo svojho oslabenia, Slovan zakladá svoju útočnú akciu.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 5. Viedenský (Matoušek, Podlipnik), 22. Štajnoch (Petráš, Kytnár), 23. Pance (Sloboda), 35. Abdul (Zigo, Puliš), 35. Jendek (Šedivý), 40. Kytnár (Šedivý, Podlipnik), 44. Abdul (Meszároš), 48. Bondra (Podlipnik, Bačik), 53. Zigo (Štajnoch, Matoušek), 57. Hudec (Sloboda, Zigo), 59. Matoušek (Štajnoch, Meszároš)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Habal) – Bačik, Sersen (C), Štajnoch, Meszároš (A), Šedivý, Podlipnik, Hudec – Puliš, Zigo, Abdul – Žitný, Viedenský, Matoušek – Jendek, Kytnár (A), Petráš – Pance, Urbánek, Sloboda – Bondra
    HK Detva: Petrík (35. Šimko) – Gachulinec, Chovan (C), Kuklev (A), Golian, Jendroľ, Fekiač, Turan – Sýkora (A), Zuzin, Šišovský – Žilka, Podešva, Gašpar – Surový, Král, Čenka – Ľupták, Valent, Čacho

    Rozhodčí: Novák, D. Konc st. – Krajčík, Jedlička

    Diváci: 3657
    thejrc.org