Montreal – Boston 1:8 (kon.) | New Jersey – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Dallas 3:0 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Minnesota Wild
Středa 27.11.2019, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:47:11)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 34 – 29
    Přesilové hry: 1/2 – 1/4
    Vhazování: 44% – 56%
    Zblokované střely: 11 – 11
    Hity: 14 – 6
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nenastoupil ani jeden český či slovenský hokejový hráč.
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Ryan Suter (MIN) 1+1
    2. Kyle Palmieri (NJD) 1+0
    3. Jordan Greenway (MIN) 1+0
     
    Je konec! New Jersey bylo znovu jasně aktivnějším týmem na začátku poslední periody, jenže znovu inkasovalo. Po vyhraném vhazování se kotouč dostal na hokejku Ryana Sutera, jehož rána mířila přesně pod horní tyčku. Domácí se sice snažili ještě něco udělat s výsledkem, času na to měli dostatek. Dostatek měli i šancí, ale ani jednu z nich využít nedokázali. Plný počet bodů si tak připisuje Minnesota, která vylepšuje svou venkovní bilanci na 5-10-2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Tak to byla parádní střela v podání Jacka Hughese! Ten se do toho opřel vší silou, ale branku o kousek minul! Poté kotouč navíc vylétl podél mantinelu ze třetiny, takže Minnesota zde zapíše dva body za výhru v základní hrací době!
     
    59:31
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:14
    Už ale mohlo být definitivně rozhodnuto! Nejprve Jordan Greenway trefil ze středního pásma tyčku! Načež P. K. Subban zachytil střelu, jež už mířila do opuštěné branky.
     
    58:47
    Domácí hrají v šesti!
     
    58:29
    Jenže takhle to nepůjde! Wilds dobře napadají v útočné třetině a nepouštějí svého soupeře ani k útočné modré! S New Jersey to vůbec nevypadá dobře.
     
    57:52
    Což jim zatím vychází. Dostali se totiž ke kotouči, který poslali do středního pásma. Devils tak pro něj musí dojet, zatímco Minnesota stihla vystřídat.
     
    57:28
    Domácí hokejisté vyhráli vhazování v útočné třetině, kde se rovnou snaží kombinovat. Na druhou stranu to vypadá, že hosté už budou jen bránit.
     
    57:06
    Minnesota poté získala odražený kotouč po střele, ovšem dlouho v útoku nepobyla. New Jersey už ale nemá moc času a dá se brzy čekat hra bez gólmana.
     
    56:34
    Jack Hughes byl napadán, a tak posílal kotouč jen za branku. Hosté toho ale zatím nijak nevyužili a domácí hráči mohou pokračovat s kotoučem na holi.
     
    56:00
    Nico Hischier se dostal k odraženému kotouči, který poslal rovnou silnou ranou na bránu. Hostující gólman jeho střelu bez problému vyrazil betonem.
     
    55:15
    Hra se během několika vteřin přesunula ze strany na stranu a oba týmy měly velmi dobré šance! Kaapo Kähkönen však podržel hosty, zatímco na druhé straně šel pokus vedle branky.
     
    54:53
    Nyní už to bylo ale daleké odpálení. Minnesota tak zahrála jen na zakázané uvolnění, a tak se hra přesouvá před jejích gólmana, konkrétně k levé ruce.
     
    54:26
    Hra se koro nepřerušuje v posledních minutách, což více vyhovuje možná celkem překvapivě hostům. Ti zatím v pohodě sbírají kotouče a odpalují je.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 13. J. Boqvist (Simmonds, J. Hughes), 34. Palmieri (Hall, Hischier) – 6. Parise (Suter, Fiala), 31. Greenway (J. Eriksson Ek), 43. Suter (Donato, Hartman)


    New Jersey Devils: Domingue (Blackwood) – Severson, A. Greene, P. K. Subban, Vatanen, Tennyson, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall – Simmonds, J. Hughes, J. Boqvist – N. Gusev, Zajac, Seney – Wood, Hayden, Coleman.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – E. Staal, Zuccarello, Zucker – Fiala, M. Koivu, Parise – Kunin, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, V. Rask, Donato.

    Rozhodčí: Brad Meier, Mitch Dunning – Darren Gibbs, Shandor Alphonso
    thejrc.org