Poruba 2011 – Chomutov 4:5 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 2:6 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Sokolov – Slavia 3:5 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 2:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:2 (0:2 po s.n.)
Třebíč – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC Hvězda Praha
Sobota 30.11.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - play-down • 2. kolo
Partner:
     
    Utkání končí zaslouženým vítězstvím domácího Vsetína. Valaši sice nejprve připustili drama, když Pražany na dostřel jediné branky vrátil Vojtěch Srb. Převaha Vsetína se však postupně začala ve skóre projevovat. Čtvrtou branku do sítě Hvězdy obstaral Dominik Kuchařík a své střelecké trápení vzápětí zlomil i Adam Turek. Vsetín tak slaví tříbodový zisk do tabulky skupiny O udržení, po včerejším skalpu pražské Kobry čítá po prvních dvou kolech pět bodů. Hvězda se do hlavního města vrací se dvěma body, které včera vybojovala na ledě ostravské Poruby. Momentálně je to ze Vsetína vše, ale již v 17:00 se mohou příznivci valašského hokeje těšit na utkání Chance ligy, ve kterém domácí vyzvou celek Přerova. Ke sledování přenosu vás tímto zvu. (14:06:06)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Kuchařík si narazil ve středním pásmu s Tobolou a postupoval zcela osamocen na Sluku, v klíčové chvíli se však vsetínskému útočníkovi zamotal kotouč mezi bruslemi.
     
    59:10
    Valaši se snaží dohrát utkání v obranném pásmu Hvězdy.
     
    58:12
    Mezi kruhy si nyní najel vsetínský obránce Kunst, Sluka jeho pokus vyrazil.
     
    57:50
    Valaši kontrolují závěr třetí třetiny a nepouštějí Pražany do obranného pásma.
     
    56:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín střílí pátou branku dnešního utkání a nyní už jsou Valaši tříbodovému zisku hodně blízko! Obrana Hvězdy nechala zcela bez povšimnutí ADAMA TURKA, jenž po samostatném úniku prolomil své střelecké trápení v dnešním utkání. Asistence: Tadeáš Hrnčíř.
     
    55:44
    Pražané se nyní snaží zformovat k závěrečnému náporu, ovšem vsetínská obrana nepovolila hvězdářům dlouhodobější pobyt před Nešpůrkem.
     
    55:05
    Vsetínský nápor ukončilo nahození Velikovského na branku Hvězdy, kde si kotouč pohlídal pozorný Sluka, vhazuje se po pravici brankáře hostí.
     
    54:09
    Na druhé straně si sáhl na kotouč i vsetínský brankář Nešpůrek, když mu lapačku provětral prudkou ránou Kubas.
     
    53:04
    Turek opět aktivní před brankou Hvězdy, nyní se k zakončení propracoval z rohu útočného pásma, avšak znovu marně hledal skulinu ve výstroji pražského brankáře.
     
    52:20
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    52:11
    Pokus Štefko dokázal Nešpůrek vyrazit a Velikovský mohl znovu vyhodit.
     
    51:45
    A kotouč znovu míří až ke Slukovi.
     
    51:16
    Valaši jsou nyní na kotouči v útočném pásmu a šetří cenné vteřinky.
     
    50:47
    Vsetín se zásluhou Kunsta osvobozuje.
     
    50:20
    Přesilová hra pro pražskou Hvězdu, dvě minuty za hákování nafasoval Filip Krajčík.
     
    49:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši odskakují zpět do dvoubrankového vedení! Nejprve postupoval na Sluku Dědek, jeho pokus ještě pražský brankář vyrazil. Následně akce domácích pokračovala a ke střele z mezikruží se znovu dostal Dědek, Sluka však jeho střelu neudržel ve své moci a k dorážce přispěchal DOMINIK KUCHAŘÍK. Asistence: Matyáš Dědek.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Krajčík (Kočí), 22. Bednařík (Hrnčíř, Turek), 40. Rybár (Kunst), 50. Kuchařík (Dědek), 57. Turek (Hrnčíř) – 18. Helikar (Potůček), 45. Srb (Černý)


    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Janura) – Velikovský, Kočí, Mikula, Krajčík, Kunst – Bednařík, Rybár, Kopřiva, Babeliak, Tobola, Juráň, Adámek, Kuchařík, Hrnčíř, Dědek, Turek, Čajanová, Jurek.
    HC Hvězda Praha: Sluka (Grmela) – Šercl, Procházka, Adam, Vojta, Kubas L., Hron, Kubas M. – Helikar, Potůček, Zajíc, Pírs, Jurak, Borodenko, Srb, Černý, Jelínek, Náhončík, Štefko.

    Rozhodčí: Goňa – Poláček, Pospíšil
    thejrc.org