Sevilla – Leganés 1:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Granada 2:0 (kon.) | Espanyol – Osasuna 2:4 (kon.)
Getafe – Levante 4:0 (kon.) | Atlético – Barcelona 0:1 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
2:0 (1:0)
Granada CF
Neděle 01.12.2019, 14:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:52:02)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:15.
     
    Je konec! Domácí Bilbao zvládlo další domácí duel a poráží Granadu 2:0. Hosté sice vlétli do utkání aktivně a vypracovali si několik zakončení, ale nenašli recept na domácí obranu. Bilbao se poté zvedlo a uzamklo soupeře před jeho brankou. Ve 37. minutě přišel zbytečný zkrat Duarteho, který mimo hru poslal k zemi domácího hráče a sudí nařídil penaltu. Raúů García sice penaltu neproměnil, ale Rui Silva nestál na čáře, a proto se penalta opakovala. García si její rozehrávku vyzkoušel ještě jednou a nechytatelnou střelou stanovil poločasový stav 1:0. Po změně stran připomínalo dění na hřišti spíše zápasení a rozhodčí musel několikrát sáhnout do kapsičky pro kartu. Granada si však další šance nepřipravilo a v závěru pojistil vítězství domácího celku Yuri Berchiche.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ještě jedna žlutá karta pro hosty! Za nesportovní chování ji dostává Antonio Marín.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Unai Simón se také ještě jednou zapojil do rozehrávky. Domácí brankář zvolil nákop na levé křídlo, kde našel Mikela San José.
     
    89
    Bilbao dokázalo svého soupeře vytlačit za polovinu hrací plochy. Domácí fotbalisté už s rozehrávkou přímého kopu rozhodně spěchat nebudou.
     
    88
    Granada se ještě snaží alespoň snížit, jenže další centr z pravé strany skončil u prvního obránce v dresu domácího Bilbaa.
     
    87
    Iñaki Williams se probil k odraženému míči, utekl po levém křídle, ale na hranici pokutového území si míč raději zasekl. Bilbao už se nikam hnát nebude.
     
    86
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Angel Montoro, přichází Yan Eteki.
     
    84
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Domácí celek přidává druhou branku a podle všeho rozhoduje o svém dnešním triumfu! YURI BERCHICHE podpořil útok Bilbaa, vydal se do pokutového území a ve skluzu uklidil do sítě centr z pravé strany!
     
    83
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Raúl García, přichází Mikel San José.
     
    82
    Raúl García si faulem vysloužil žlutou kartu a zmešká příští duel.
     
    81
    Bilbao zahrávalo další rohový kop. Centrovaný míč opět přiletěl na malé vápno, odkud míč vyboxoval skvěle hrající Rui Silva.
     
    80
    Iba Goméz se hostujícímu gólmanovi omluvil a už se znovu zapojil do hry. Granada mezitím vyprodukovala nepřesnou rozehrávku a darovala míč domácím.
     
    79
    Rui Silva vystartoval ven z branky za odraženým míčem a hodně tvrdě se srazil s domácím Gomézem. Sudí nechává střet bez karetního trestu.
     
    78
    Střídající Iñigo Lekue si při zpracování míče na polovině soupeře pomohl rukou, což neuniklo zraku hlavního arbitra. Rozehrávat tak bude Granada.
     
    77
    Raúl García se hnal za vysokou přihrávkou na polovinu soupeře, jenže neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi. Hlavní rozhodčí nechává pokračovat ve hře.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 41. Raúl García (pen.), 84. Berchiche (Unai López)

    Karty:   8. Dani García (ATB), 49. I. Córdoba (ATB), 51. Capa (ATB), 54. Sancet (ATB), 82. Raúl García (ATB) – 38. D. Duarte (GRN), 40. Rui Silva (GRN), 42. Montoro (GRN), 90+2. Marín (GRN)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:15.
    Athletic Bilbao: Simón – Capa, Yeray, I. Martínez, Berchiche – Dani García, Unai López – Sancet (73. Lekue), Raúl García (83. San José), I. Córdoba (65. I. Gómez) – I. Williams.
    Náhradníci: Herrerín – Núñez, San José, Lekue, I. Gómez, Kodro, Larrazabal.

    Granada CF: Rui Silva – Díaz, D. Duarte, J. A. Martínez, Marín – Y. Herrera (58. C. Fernández), Montoro (86. Eteki), Gonalons – Puertas, Soldado (68. Vadillo), Machís.
    Náhradníci: A. Escandell – Á. Martínez, C. Fernández, Azeez, Neva, Eteki, Vadillo.
    bahis siteleri