Crystal Palace – Bournemouth 1:0 (kon.) | Burnley – Manchester City 1:4 (kon.)
konec
Burnley FC
1:4 (0:1)
Manchester City
Úterý 03.12.2019, 21:15 • Turf Moor • Anglická Premier League • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 24 % : 76 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:6. (23:10:58)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas patnáctého kola končí. Manchester City si odváží z Burnley vítězství 4:1!

    Úvodní pětačtyřicetiminutovka příliš fotbalové krásy nepřinesla. Manchester City měl sice výraznou územní převahu, ale do slibnějších pozic se ne a ne dostat. Již v sedmé minutě sice dopravil Gabriel Jesus míč do sítě po střele Angeliňa, gól ale nemohl platit po jasném ofsajdu. Stále jen dvaadvacetiletý Brazilec se dočkal o něco později. Po přihrávce Davida Silvy měl Gabriel Jesus volný prostor na levé straně a parádní ránou umístil míč přesně k tyči.

    Po změně stran bylo Burnley zcela bezzubé. Svěřenci Pepa Guardioly zvyšovali nápor a byli odměněni dalšími góly. Nejprve se dnes podruhé radoval Gabriel Jesus, který zužitkoval přihrávku Bernarda Silvy. Po hodině hry vyslal pořádnou dělovku z hranice vápna Rodri a bylo to o tři góly. V samém závěru poté ještě umístil balon do sítě střídající Rijád Mahríz, poslední slovo však měl Robbie Brady, který využil nepozornosti hostující obrany a překonal Edersona.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Otamendi nechtěl způsobit podobné potíže jako u dnešního pátého zásahu a tak raději pod tlakem napadajícího Rodrigueze odpálil balon daleko od Edersonovy branky.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Burnley je najednou aktivnější na balonu. Na pravé straně si však vůbec nerozuměl s Lennonem Bardsley a balon skončil mimo hrací plochu.
    89. Robbie BRADY - 1:4
     
    89
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Ederson nulu neudrží! Po zmatcích v pokutovém území City se balon odrazil proti noze ROBBIEHO BRADYHO. Střídající záložník byl u míče jako první i přes rychlé vyběhnutí Edersona a pod rukou brazilského gólmana umístil střelu do sítě.
    87. Rijád MAHRÍZ - 0:4
     
    87
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester City v závěru navyšuje své vedení na čtyři branky! Gabriel Jesus sice prohrál hlavičkový souboj, poté se ale míč odrazil přesně do pohybu Bernarda Silvy. Portugalec následně oslovil přihrávkou osamoceného RIJÁDA MAHRÍZE, který si připravil pozici a povedenou ránou překonal Popea.
     
    86
    David Silva musel skousnout další tvrdý souboj. Zezadu sestřelil kapitána City Jeffrey Hendrick, který vyfasoval žlutou kartu.
     
    85
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Fernandinho, přichází Eric García.
     
    85
    Rijád Mahríz je stále čerstvý po příchodu na trávník. Angeliňo po jeho přihrávce nabízel hattrick Jesusovi, ale ten ve skluzu na balon nedosáhl.
     
    85
    Po Popeově výkopu se zmocnil balonu ve středu pole Fernandinho. A znovu si nechtěl zadělat na problémy a tak přihrával za sebe až k Edersonovi.
     
    84
    Hosté se soustředí na držení balonu. Walkerova pobídka do pokutového území neprošla zhuštěným prostorem, ale nakonec se City ještě probojovalo k míči.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. S Mahrízem si narazil na pravém kraji Bernardo Silva. Střídající Brady se k míči nedostal, ale alespoň vytlačil soupeře od vápna.
     
    81
    Právě střídající Foden se velmi rychle zmocnil balonu. Burnley sice ještě přitlačilo bránícího Fernandinha, který ale pohlídal míč směřující za koncovou čáru.
     
    80
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Kevin De Bruyne, přichází Philip Foden.
     
    80
    Kombinace Manchesteru nemá konce. Angeliňo si několikrát posunul míč s Fernandinhem, od kterého poté putovala přihrávka do autu.
     
    79
    Tentokrát se ale po pádu Angeliňa nepíská. Hostující hráči se divili rozhodnutí sudího, ale velmi rychle se poté museli vracet do obrany po ztrátě míče.
     
    78
    Kevin De Bruyne sice našel centrem od rohového praporku Davida Silvu, který ale zády k brance nezakončoval razantně a Pope tak měl snadnou úlohu.
     
    77
    Po faulu na Otamendiho ponechal hlavní rozhodčí výhodu hostujícímu týmu. City se ale muselo stáhnout v kombinaci až znovu do středu trávníku.
     
    76
    Rodri rozpumpoval přihrávkou na levou stranu Angeliňa. Španělský obránce ještě oslovil Mahríze, který byl už ale příliš blízko soupeři.
     
    75
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Dwight McNeil, přichází Robbie Brady.
     
    74
    Po odraženém balonu uklidnil hru zpětnou přihrávkou Kevin De Bruyne. Manchester nikam nespěchá a tak si mohl Otamendi s Fernandinem několikrát vyměnit míč.
     
    73
    City bylo pod tlakem v pokutovém území. Po přízemní přihrávce skončil balon u Rodrigueze, který se ale neprosadil ke střele přes Fernandinha.
     
    72
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Rijád Mahríz.
     
    71
    Za postranní lajnou už se připravuje na příchod do hry Rijád Mahriz, který nejspíše nahradí na trávníku Raheema Sterlinga.
     
    70
    City ani po třetí vstřelené brance nepolevuje. S Davidem Silvou si pomohl De Bruyne, poté byl u míče i Jesus, ale jeho přihrávka nebyla vůbec přesná.
    68. RODRI - 0:3
     
    68
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Neskutečná dělovka a Manchester vede o tři góly! De Bruyne i David Silva pálili z hranice šestnáctky jen do obranného bloku, následně se ale opřel do balonu RODRI, který téměř trefil Steringa do obličeje, ale čtyřiadvacetiletý Angličan stačil uskočit a balon poté skončil parádně pod břevnem.
     
    67
    Po Angeliňově přihrávce do vápna se dostal do zajímavé pozice Raheem Sterling. Doteď nevýrazný útočník pálil téměř bez přípravy, ale našel jen obránce před sebou.
     
    66
    Střídající hráči okysličili hru Burnley. Jay Rodriguez má plno sil na napadání, ale přesto se nemůže dostat k balonu.
     
    65
    Zdlouhavou rozehrávku chtěl změnit Kyle Walker. Přihrávkou na levou stranu však nenašel Angeliňa, balon proskákal daleko za španělským bekem za postranní lajnu.
     
    64
    Ale ani další rohový kop domácím vůbec nevyšel. Balon prolétl pokutovým územím zcela bez doteku hráčů a rozehrávat tak může od vlastní branky Ederson.
     
    63
    S přetaženým centrem neměli mít hosté potíže, ale Otamendi zcela sám hlavičkoval za sebe na další rohový kop pro Burnley.
     
    62
    Domácím fanouškům se nelíbí pasivita hráčů Burnley. O změnu se pokoušel centrem z levé strany Erik Pieters a pod tlakem odhlavičkoval na rohový kop Fernandinho.
     
    61
    Také Ederson si musel zapsat první zákrok v utkání. Po faulu Bernarda Silvy rozehrávali domácí volný přímý kop, který směřoval pod břevno. Ederson byl ale na místě včas.
     
    60
    Po hodině hry vedou svěřenci Pepa Guardioly o dva góly. O oba přesné zásady se postaral Gabriel Jesus.
     
    59
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Chris Wood, přichází Jay Rodriguez.
     
    59
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Danny Drinkwater, přichází Ashley Barnes.
     
    59
    Burnley nemá ve druhém poločase co nabídnout. City je stále u balonu a čeká na vhodný okamžik k útoku.
     
    58
    A znovu byl u balonu Bernardo Silva. Tentokrát vyzval ke střele Kylea Walkera, který ale napálil jen před sebou stojícího Bardsleyho.
     
    56
    Až příliš to nyní hosté překombinovali při rychlém postupu vpřed. Bernardo Silva místo střely ještě přihrával, ale v pokutovém území nenašel Sterlinga ani Jesuse.
     
    55
    Kolem Davida Silvy se vyrojili hned čtyři protihráči. Kapitán City dokázal i pod tlakem prostrčit míč na Sterlinga, který ale podklouzl a balonu se tak mohl ujat Ben Mee.
     
    54
    Gabriel Jesus nebyl daleko od hattricku! Rodri oslovil na levé straně svého spoluhráče z útoku, ten poté z úhlu obstřeloval Popea, ale nakonec balon pouze prosvištěl mimo.
     
    53
    Převaha obhájců titulu pokračuje. Domácí se zatáhli před vlastní pokutové území, odkud se nemohou vymanit z tlaku.
     
    52
    Domácí se snaží o rychlou odpověď. McNeil měl sice na levé straně solidní rychlost, ale přihrávku přesně do běhu od Drinkwatera nedostal.
    50. Gabriel JESUS - 0:2
     
    50
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester uniká do dvoubrankového náskoku. City obléhalo pokutové území domácího celku. Bernardo Silva skvěle zakroutil míč do vápna, kde se prosadil před obránce GABRIEL JESUS a pohotovým zakončením z voleje poslal balon zcela mimo dosah Nicka Popea.
     
    50
    Teď už se o slovo přihlásilo opět City. Angeliňo sice posunul míč k De Bruynemu, následně cpal míč do šestnáctky Sterling, ale domácí se znovu velmi snadno ubránili.
     
    49
    Domácí mají po přestávce dostatek sil na aktivní napadání. Burnley získalo míč na středu trávníku, ale McNeil se příliš nepředvedl mizernou pobídkou na Corka.
     
    48
    Také druhá půle začíná velmi opatrně. S Rodrim si narazil při rozehrávce Fernandinho. Následně byl ve hře i Angeliňo, ale nakonec musel po zpětné přihrávce hrát nohama i Ederson.
     
    47
    Druhý poločas rozehráli ze středového kruhu hostující fotbalisté. Okamžitá přihrávka na pravou stranu překvapila i Kylea Walkera, který byl nestačil zastavit na hrací ploše.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:18.
     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí. Manchester City vede v Burnley v polovině duelu 1:0.

    Úvodní pětačtyřicetiminutovka příliš fotbalové krásy nepřinesla. Manchester City měl sice výraznou územní převahu, ale do slibnějších pozic se ne a ne dostat. Již v sedmé minutě sice dopravil Gabriel Jesus míč do sítě po střele Angeliňa, gól ale nemohl platit po jasném ofsajdu. Stále jen dvaadvacetiletý Brazilec se dočkal o něco později. Po přihrávce Davida Silvy měl Gabriel Jesus volný prostor na levé straně a parádní ránou umístil míč přesně k tyči.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Bernardo Silva se dokázal uvolnit kolem Pieterse. Prudký centr měl najít Jesuse nebo Sterlinga za vzdálenější tyčí, ale pro balon se natáhl vysoký Nick Pope.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45
    Samotný závěr první půle patří už znovu Manchesteru. Jesus, Sterling ani na pravé straně Bernardo Silva se ale kličkou na hranici vápna ke střele nedostali.
     
    44
    Tak přece jen bylo před Edersonem pořádné horko. Tarkowski ani Chris Wood se do zakončení neprosadili. Na druhé straně mohl potrestat neurovnanou obranu Bernardo Silva, ale střelou po trávníku Popea nepřekonal.
     
    43
    Nedovoleným zákrokem se provinil i Kevin De Bruyne. Rychlejší než belgický fotbalista byl Jack Cork, kterému poté De Bruyne přišlápl kopačku.
     
    42
    Na levém křídle se objevil Angeliňo. Skvěle ale zapracoval v obraně Tarkowski a hosté budou muset začít další akci jen autovým vhazováním ze středu trávníku.
     
    41
    Manchester se ještě před pauzou nadechuje k tlaku. Souhra Rodriho s De Bruynem byla sice pohledná, ale bez většího účelu. Balon se k volnému Jesusovi před obrannou hradbu neprocpal.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. O pas do šestnáctky se postaral i Sterling, před Jesusem ale zabrzdil akci City Mee.
     
    39
    Po centru od rohového praporku byl Ederson v problémech. Drinkwater se navezl do hostujícího gólmana, který balon neudržel. Nakonec se ale píská faul na brazilského brankáře.
     
    38
    Také domácí se vydali do útoku. McNeil hledal v pokutovém území Jacka Corka, před kterým ale uklidil balon hlavou do bezpečí Otamendi.
     
    37
    Kevin De Bruyne si opět chystal balon na nebezpečnou levačku. Balon ale ještě při střele lehce zbrzdil Ben Mee a se sraženou ránou už poté neměl Pope větší starosti.
     
    36
    Walkerův střílený pas z pravé strany sice skončil u Bernarda Silvy, ale Portugalec byl překvapený z odraženého balonu, že ho pouze odrazil mimo hrací plochu.
     
    35
    Po obranném zákroku skončil na trávníku s bolestivou grimasou Phil Bardsley. Zkušený Skot se však po krátkém ošetření zvedl z hrací plochy a zápas může pokračovat.
    33. Jesus si překážel při zakončení se Sterlingem
     
    33
    City mohlo přidat druhou branku! De Bruyne skvěle zakroutil míč do malého vápna, kde se ale srazili při zakončení Jesus se Sterlingem a toho využil fantastickým zákrokem Pope.
     
    32
    Pietersovi utekl balon po mizerném zpracování až za postranní lajnu. Walkerův hod z autu však skončil pouze u Otamendiho těsně před hostujícím vápnem.
     
    31
    S Fernandinhem se vydal do útoku Angeliňo. Před levou stranu to ale hostům nevyšlo a tak to vyzkoušel David Silva středem. Ale ani kapitán City se do vápna nepropasíroval.
     
    30
    Po půlhodině hry vede Manchester díky brance Gabriela Jesuse na trávníku Burnley 1:0. Hosté se snaží ještě v prvním poločase přidat druhý zásah.
     
    29
    Na pravé straně měl více prostoru k útoku Kyle Walker, ale nabídnuté šance vůbec nevyužil. Prudký pokus skončil vysoko nad brankou Nicka Popea.
     
    28
    Před Edersona letěl nepříjemný centr, který ještě směřoval na Corka. Domácí se dožadovali penalty za hru rukou, ale zápas zatím pokračuje bez přerušení.
     
    27
    Tentokrát už se píská. David Silva se tělem opřel do Wooda, který situaci neustál a toho si všiml i hlavní arbitr.
     
    26
    Hlavní rozhodčí sice pouští hru, ale ve středu pole se výrazně přitvrzuje. David Silva schytal pořádně tvrdý úder do kotníků od Tarkowskiho.
    24. Gabriel JESUS - 0:1
     
    24
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester City se ujímá vedení! Jeffrey Hendrick přišel o balon ve středu pole, skluzem nedokázal zastavit De Bruyneho. Následně Silvova přihrávka našla v pohybu GABRIELA JESUSE, který využil prostoru parádní ránou ke vzdálenější tyči.
     
    24
    Až příliš kliček nyní předvedl ve vápně Raheem Sterling. Nakonec mohlo Burney na moment odvrátit tlak hostujícího celku odkopem McNeila.
     
    22
    Ani jeden z týmů se v úvodních minutách do ofenzivy příliš nežene. S Davidem Silvou si narazil Kyle Walker, následně byl na hranici vápna čistě odstaven Jesus.
     
    21
    Angeliňův aut našel ve středu pole Rodriho. Velmi rychle se k míči dostal i třetí Španěl v základní sestavě City David Silva. Spolupráce s Bernardem Silvou ale úspěch neslavila.
     
    20
    Ani úvodních dvacet minut branku nepřineslo. Po tlaku Manchesteru se dostávají do tempa také domácí fotbalisté. Lennona ale zastavil na pravé straně Angeliňo.
     
    19
    Sterling si to namířil z levé straně až do vápna. Téměř pětadvacetiletý útočník nebyl daleko od zakončení ke vzdálenější tyči, ale nakonec zvítězil v souboji Tarkowski.
     
    18
    Ke slovu se dostává také Burnley. Hendrick si narazil s Bardsleym, následně letěla přihrávka na Wooda, který se však přes Otamendiho ve vápně neprosadil.
     
    17
    Na levé straně si zahrál také Danny Drinkwater. Domácí se na moment usadili na útočné polovině, ale než se odhodlal McNeil k centru, tak se obrana City stačila zformovat.
     
    15
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Bernardo Silva, který po ztrátě ve středu pole stáhl rukama k zemi rozběhnutého McNeila.
     
    15
    Tentokrát Pope zaváhal při centru z pravé strany, ale v pokutovém území nikdo nečekal na zadní tyči. Následný pokus De Bruyneho z pravé straně zblokoval hlavou Pieters.
     
    14
    David Silva uvolnil De Bruyneho, následně zkoušel belgický ofenzivní fotbalista levačkou prověřit Popea, ale balon mu nesedl dokonale na kopačku a pokus bez razance si domácí gólman pohlídal.
     
    13
    A opět se rozhodl Kevin De Bruyne k vysokého centru do šestnáctky. I tentokrát ale sebral balon ze vzduchu Nick Pope, hostující útočníci se zatím nemohou ve vápně prosadit.
     
    12
    Sterlingova přihrávka byla sice příliš dlouhá na Angeliňa, ale Lennon raději zahrál pod tlakem za koncovou čáru. City bude pokračovat dalším rohem.
     
    11
    Bernardo Silva si připravoval míč z pravé straně míč více k ose trávníku, ale než se Portugalec rozhodl ke střele, tak mu pod nohy vletěl Ben Mee.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka branku nepřinesla. City je podle očekávání více u balonu, ale do vyložené šance se ještě obhájci mistrovského titulu ještě neprokousali.
     
    9
    Tentokrát chtěl Kyle Walker podpořit útok. Devětadvacetiletý obránce však ztratil míč a musel děkovat Fernandinhovi, který i s dávkou štěstí zastavil rozběhnutého Wooda.
     
    8
    Ani Ederson to neměl při rozehrávce snadné. Před napadajícím Woodem musel odehrát svižně na pravou stranu k Walkerovi, který měl ale okolo sebe také protihráče.
    7. Neuznaná branka pro ofsajd
     
    7
    K rozehrávce rohového kopu se postaral Kevin De Bruyne. Centr našel na hranici vápna Angeliňa, který trefil balon parádně, následná teč Jesuse sice poslala míč do sítě, ale znovu je odpískán jasný ofsajd.
     
    6
    K balonu se dostal také Raheem Sterling, následně našel De Bruyne nabíhajícího Walkera, který ale ve velké rychlosti trefil centrem jen bránícího Pieterse.
     
    5
    Až od Popea muselo Burnley rozehrát útočnou akci. Souhra Lennona s Corkem však nevyšla dokonale a do brejku mohl jít na druhé straně Gabriel Jesus. Ve vápně si ještě mladý Brazilec obhodil Bardsleyho, ale nakonec je s velkým zpožděním pískán ofsajd.
     
    4
    Také domácí nebyli daleko od zakončení. Dloubáček do vápna měl najít Hendricka, který ale nedokázal zpracovat pro volného Wooda. Obrana City v čele s Otamendim zapracovala skvěle.
     
    3
    O první úvod se pokusili také hráči z Manchesteru. Rodri přihrával k Davidu Silvovi, nakonec centroval z pravé straně Kevin De Bruyne, ale snadný pas stáhl do rukavic Nick Pope.
     
    2
    O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postarali domácí fotbalisté. Burnley se vydalo do útoku po pravém kraji, ale Aaron Lennon nedokázal míč zachytit na hrací ploše.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí dnešního zápasu Jonathan Moss již se svými asistenty přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu stadionu Turf Moor. Souboj patnáctého kola mezi Burnley a Manchesterem City může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Na Matěje Vydru se opět nedostalo! Český útočník začíná v utkání proti Manchesteru City pouze na lavičce náhradníků. Nejdéle si letos Vydra zahrál v domácím duelu proti Chelsea, kdy strávil na trávníku slabou půlhodinu.

    Josep Guardiola má kam sáhnout i při zdravotních problémech Agüera, Gündogana nebo Laporteho. Trápit bude domácí defenzivu trojice útočníků Bernardo Silva, Gabriel Jesus a Raheem Sterling. Rovněž zraněného Zinčenka nahrazuje na levé straně obrany dvaadvacetiletý Angeliňo.
     
    Úvodní sestavy:

    Burnley FC: Pope – Bardsley, Tarkowski, Mee, Pieters – Lennon, Cork, Hendrick, Drinkwater, McNeil – Wood.
    Náhradníci: Hart – B. Gibson, Brady, A. Barnes, Lowton, Jay Rodriguez, Vydra.

    Manchester City: Ederson – Walker, Fernandinho, Otamendi, Angeliño – D. Silva, Rodri, De Bruyne – B. Silva, Jesus, Sterling.
    Náhradníci: Bravo – Stones, B. Mendy, Mahríz, Cancelo, Foden, García.

    Rozhodčí: Moss – Perry, Smart.
     
    Burnley FC

    Domácí Burnley také neprožívá vůbec špatnou sezónu. Domácí celek má po čtrnácti odehraných kolech na svém kontě osmnáct bodů a patří mu desátá pozice za Arsenalem a Manchesterem United. Burnley sice dokázal střílet branky, ale také jich mnoho inkasuje. V minulém kole prohrálo doma 0:2 s Crystal Palace.
     
    Manchester City

    Hostující Manchester City zatím neprožívá natolik povedenou sezónu jako v předchozích letech. Citizens zatím odehráli čtrnáct duelů, ve kterých vybojovali dvacet devět bodů a patří jim třetí pozic. Na vedoucí Liverpool už nyní ztrácejí dokonce jedenáct bodů! V Lize mistrů už si ale Guardiolův tým dokázal zajistit postup s předstihem. V posledním kole Premier League však uhrál jen remízu 2:2 na půdě Newcastlu.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Premier League mezi Burnley FC a Manchesterem City. Výkop je stanoven na 21:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:15.

    Vít Schück

    Branky: 89. Brady (Hendrick) – 24. Jesus (D. Silva), 50. Jesus (B. Silva), 68. Rodri, 87. Mahríz (B. Silva)

    Karty:   86. Hendrick (BLY) – 15. B. Silva (MAC)


    Držení míče: 24 % : 76 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:6.
    Burnley FC: Pope – Bardsley, Tarkowski, Mee (C), Pieters – Lennon, Cork, Hendrick, Drinkwater (59. A. Barnes), McNeil (75. Brady) – Wood (59. Jay Rodriguez).
    Náhradníci: Hart – B. Gibson, Brady, A. Barnes, Lowton, Jay Rodriguez, Vydra.

    Manchester City: Ederson – Walker, Fernandinho (85. García), Otamendi, Angeliño – D. Silva (C), Rodri, De Bruyne (80. Foden) – B. Silva, Jesus, Sterling (72. Mahríz).
    Náhradníci: Bravo – Stones, B. Mendy, Mahríz, Cancelo, Foden, García.

    Rozhodčí: Moss – Perry, Smart
    thejrc.org