Dallas – Vegas 2:3 (po pr.) | Colorado – New Jersey 3:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 4:3 (po pr.)
NY Islanders – Buffalo 3:2 (po pr.) | Anaheim – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Calgary – Carolina 0:4 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
Vegas Golden Knights
Sobota 14.12.2019, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:51 Max PACIORETTY - 2:3
     
    60:51
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto, vyhrává Vegas. Shea Theodore výborným pasem našel MAXE PACIORETTYHO, který před brankou udělal blafák a zakončoval do prázdné branky. Asistence: Shea Theodore a Mark Stone.
    54:49 Jamie BENN - 2:2
     
    54:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    K velké radosti domácího publika dokázal Dallas vyrovnat. Krásně před brankou tečoval střílenou přihrávku JAMIE BENN. Asistence: Tyler Seguin.
    34:41 Chandler STEPHENSON - 1:2
     
    34:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hostující celek kontroluje značnou pasáž hry ve druhé třetině, zaslouženě se dostává Vegas do vedení. Druhou svou branku v dresu Vegas dává CHANDLER STEPHENSON. Nyní se prosazuje ránou do horní části branky. Asistence: Max Pacioretty a Mark Stone.
    24:20 William KARLSSON - 1:1
     
    24:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Povedený vstup do druhé třetiny z pohledu Vegas je korunovaný vyrovnávající brankou. Jonathan Marchessault přihrál před branku, kde byl WILLIAM KARLSSON. Brankář Stars se přesouval, a tak nedokázal na střelu do horní části branky zasáhnout. Asistence: Jonathan Marchessault a Shea Theodore.
    15:14 Taylor FEDUN - 1:0
     
    15:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Zaslouženě se domácí celk dostává do vedení, ránou od modré čáry se prosazujeTAYLOR FEDUN. Asistence: Alexandr Radulov a Esa Lindell.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 16. Fedun (Radulov, Lindell), 55. Ja. Benn (Seguin) – 25. W. Karlsson (Marchessault, Theodore), 35. Stephenson (Pacioretty, Mark Stone), 61. Pacioretty (Theodore, Mark Stone)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, Fedun, Oleksiak, Heiskanen, Sekera, R. Polák – Ja. Benn, Janmark, Seguin – Radulov, Hintz, Pavelski – Cogliano, Faksa, Comeau – Gurjanov, Dickinson, Perry.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – McNabb, Schmidt, Merrill, Theodore, Holden, Engelland – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Pacioretty, Stephenson, Mark Stone – Zykov, Stastny, Tuch – Carrier, Nosek, Reaves.

    Rozhodčí: Sutherland, Pollock – Racicot, Smith

    Diváci: 18.532
    thejrc.org