Finsko – Švédsko 5:1 (kon.) | Rusko – Česko 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Vítkovice Ridera
6:3 (2:0, 0:0, 4:3)
Berani Zlín
Sobota 14.12.2019, 13:00 • MFH Ostrava • turnaj O Pohár DHL • 27. kolo
Partner:
     
    57:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí opět zvyšují své vedení. Z levé strany se do brány trefil MARCEL KUNC. Asistence: Petr Fridrich, Jakub Kylnar.
     
    56:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    ŠIMON FRÖMEL dokázal projít do útočného pásma, objet si vítkovickou obranu, položit Pitáka a poté zakončit do brány. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    51:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kylnarovu střelu od modré tečoval do brány JAKUB MRVA. Asistence: Jakub Kylnar, Marcel Kunc.
     
    45:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JAN VOJTOVIČ dostal přihrávku do levého kruhu a vypálil, puk proletěl do brány mezírkou mezi rukou a tyčí Hamrly. Asistence: Dominik Věntus, Adam Beránek.
     
    44:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Fridrich si najel před bránu a zakončil, tuto střelu však Hamrla vyrazil, puk se ale znovu dostal k Fridrichovi, který viděl najíždějícího JAKUBA MRVU a přihrál mu, ten už pouze zakončil do skoro odkryté brány. Asistence: Petr Fridrich.
     
    43:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Během necelých dvou minut je vyrovnáno. Zlínští se dlouho drželi v útočném pásmu a vyplatilo se jim to, do brány se trefil FILIP WEINTRITT. Asistence: Vojtěch Riedl, David Lekeš.
     
    42:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na 2:1. Mikulík vypálil od modré a MATĚJ SEBERA ještě usměrnil puk do brány. Asistence: Matěj Mikulík, Vojtěch Dobiáš.
     
    14:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se i po skončení přesilové hry udrželi v útočném pásmu. VOJTĚCH LEDNICKÝ se z mezikruží trefil pod horní tyč. Asistence: Adam Beránek, Matěj Potočný.
     
    08:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    PETR FRIDRICH dostal přihrávku od Mrvy do levého kruhu a bezchybně vypálil nad levé rameno Hamrly. Asistence: Jakub Mrva, Jakub Kylnar.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 9. Fridrich (Mrva, Kylnar), 15. Lednický (Beránek, Potočný), 45. Mrva (Fridrich), 46. Vojtovič (Věntus, Beránek), 52. Mrva (Kylnar, Kunc), 58. Kunc (Fridrich, Kylnar) – 43. Sebera (Mikulík, Dobiáš), 44. Weintritt (Riedl, Lekeš), 57. Frömel (Chludil)


    HC Vítkovice Ridera: Piták (Bartošák) – Bílý, Smolka, Zapletal, Kunc, Věntus (A), Machů – Fridrich, Tvrdý, Bernovský, Lednický, Mrva (C), Kylnar, Potočný (A), Gebauer, Vojtovič, Beránek
    Berani Zlín: Hamrla (Kořének) – Janošek, Riedl, Holík, Talafa, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Lekeš, Podešva, Luža (A), Hrazdira, Dobiáš (C), Fajkus (A), Frömel, Chludil

    Rozhodčí: J. Kašík – M. Hlavatý, M. Hranoš

    Diváci: 120
    thejrc.org