Finsko – Švédsko 5:1 (kon.) | Rusko – Česko 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Bílí Tygři Liberec
5:6 (3:1, 2:2, 0:2 - 0:0)
Rytíři Kladno
Sobota 14.12.2019, 13:00 • Home Credit Arena, Liberec • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 6. kolo
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:33:23)
     
    Kladno nakonec bere bod navíc. Hosté ještě pár minut před koncem řádné hrací doby prohrávali 3:5, v samotném závěru nicméně vyrovnali a v nájezdech byli o něco málo šikovnější.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Rytíři Kladno.
    Autorem vítězného pokusu je ADAM SOJKA, který nic nevymýšlel a zamířil pod Královu rukavici!
     
    5. série
    1:2
    Měchura neproměňuje.
     
    4. série
    1:2
    Šapovaliv neproměňuje.
     
    4. série
    1:2
    Kříž proměňuje.
     
    3. série
    0:2
    Sojka proměňuje.
     
    3. série
    0:1
    Jenčovský neproměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Ullrych proměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Dvořák neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Bareš neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Plos neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Tajenku o vítězi utkání nám nerozluštilo ani prodloužení, přestože v něm šli Kladenští do velkého risku. Rolba už připravuje scénu pro samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:57
    Lukáš Plos mohl v posledních vteřinách mířit do prázdné pokladnice! Z vlastního pásma ji ovšem prudkou střelou netrefil.
     
    64:27
    Kladno zvládlo buly v útočném pásmu a Gavriška se hned vrátil na střídačku. Rytíři pokračují ve čtyřech proti třem.
     
    Oddechový čas pro domácí.
     
    64:23
    Risk ale gólové vyústění nepřinesl. Liberecký gólman Král odpálil puk na zakázané uvolnění, když se snažil najít volného Putze na útočné modré čáře.
     
    63:55
    Hosté i nadále nepůjčují soupeři kotouč, a rozhodli se to dokonce zkusit ve čtyřech bez brankáře! To je opravdu nezvyklé.
     
    63:18
    Na puku jsou znovu Rytíři, kteří kombinují ve středním pásmu. Žádný z týmů aktuálně nechce udělat chybu, která by ho mohla stát zápas.
     
    62:31
    A další tutovka, Jiří Ticháček zakončoval brejk dvou proti jednomu, puk mu ale pořádně nesedl a Král ho vyrážečkou poslal mimo klec!
     
    61:51
    Tůma byl v útočném pásmu úplně sám, ale udržel puk za brankou, načež si Rytíři nedokázali přihrát. Kotouč tak znovu patří domácí trojici.
     
    61:02
    Adam Sojka mohl utkání ukončit, z mezikruží jej ovšem parádním zákrokem okradl o gól padající Daniel Král! Hrajeme dále...
     
    60:36
    Böhm přinutil Šapovalivova opustit útočné pásmo, Kladno tak musí začít znovu odzadu.
     
    60:05
    Úvodní buly urvali hosté, kteří tak mají výhodu zisku kotouče.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Kladnu se podařilo srovnat na 5:5, když se pár sekund před koncem trefil při hře bez gólmana Ticháček. Na řadě je tedy prodloužení!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři to stihli a máme vyrovnáno! První pokus obránce JIŘÍHO TICHÁČKA od modré čáry ještě rozvlnil síť pouze z boku, další dělovka bez přípravy už však prosvištěla až za Daniela Krále, který vinou clony téměř nic neviděl! Asistence: Adam Bareš, Adam Sojka.
     
    59:34
    A další zakázané uvolnění domácího celku...
     
    59:15
    Leden měl obrovské štěstí. Vyhození mu totiž vůbec neselo a málem skončilo na tribuně. Zachránilo jej ovšem zvýšené plexisklo za střídačkou.
     
    59:06
    Středočeši se nemohou pořádně usadit v pásmu. Šelmy se znovu osvobozují za cenu zakázaného uvolnění.
     
    58:44
    Matěj Leden zkusil pojistit výhru přes celé hřiště. Puk projel mezi nohama protihráče a minul branku jen o kousek! Píská se icing.
     
    A skutečně, Kladno v šesti!
     
    58:21
    Daniel Král chytil střelu od modré čáry a hra je přerušena. Kladenská střídačka si navíc vyžádala oddechový čas. Dá se očekávat, že Gavriška už na lavičce zůstane.
     
    57:38
    Lukáš Plos hezky vystřelil zpoza pravého kruhu, Ondřej Gavriška jeho pokus přizvedl rukávem nad horní tyč. Čas už se hostům začíná krátit.
     
    57:00
    Jobek chtěl zleva přihrávat do předbrankového prostoru, kde měl volného spoluhráče. Dostal se ale moc do úhlu a trefil jen oblouk brány.
     
    56:30
    Hurta to zkoušel znovu, tentokrát z druhé strany. Domácí nicméně jeho střelu zblokovali vysoko do ochranné sítě.
     
    55:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je zaděláno na drama, Středočeši už jsou totiž jen o gól vzadu! VOJTĚCH HURTA si z pravé strany najel mezi kruhy a pověsil svoji ránu pod horní tyč. Asistence: Adam Bareš, Ondřej Danda.
     
    55:43
    Lukáš Plos vytečoval prudkou přihrávku mířící do předbrankového prostoru až na tribunu. Vhazuje se po levé Králově ruce.
     
    55:08
    Kladenský útočník se za Králem dotkl puku vysokou holí, sudí tedy vykazují hru do středního pásma.
     
    54:25
    Jakub Masař dlouho váhal se střelou, až trefil pouze prvního bránícího hráče. Středočeši posléze obrátili hru a Hrabík nebezpečně nahazoval před branku.
     
    53:44
    Plosovu zpětnou přihrávku zpoza brány Kladenští dobře přečetli. Do brejku se jim ale vydat nepodařilo.
     
    52:59
    Křížova střela ze slibné pozice byla sražena mimo branku. O chvíli později přerušuje Ondřej Gavriška svým zákrokem hru.
     
    52:20
    Aktuálně se hraje bez šancí, což samozřejmě vyhovuje spíše libereckým dorostencům. Meisel nahodil od modré čáry. Před Gabriškou se snažil o teč Gajda, který brankáře malinko sekl a sportovně se mu omlouvá.
     
    51:05
    Bílí Tygři se drží v útočném pásmu, kde hezky kombinují. Jeden z Kladenských nicméně pěkným hitem složil Masaře, načež se hosté osvobozují.
     
    50:27
    Petr Gajda přejel modrou čáru a hezky vystřelil. Pokus zpoza obránce vykopl pozorný Ondřej Gabriška betonem do bezpečí.
     
    49:19
    Jakub Masař dostal z levé strany přihrávku mezi kruhy. Touš měl ale trošičku za sebou, možná i proto letěla rána bez přípravy příliš vysoko.
     
    48:44
    Daniel Král neměl s tvrdou střelou od hrazení žádný problém, kotouč totiž celou dobru dobře viděl. Po zákroku lapačkou se čeká na buly.
     
    48:00
    Kladno trošku zklidnilo hru za vlastní brankou. Posléze se vydalo vpřed, Adam Bareš ale vinou dobré práce libereckého beka nezvládl vystřelit.
     
    47:13
    Obrany aktuálně prakticky neexistují. Z levého křídla si to před branku namířil Samuel Chrenka, který jen těsně minul vzdálenější horní roh!
     
    46:29
    Jakub Masař se protlačil až mezi kruhy, Gabriška si však dobře povyjel a střelu zneškodnil! O dorážku se ještě marně snažil Kříž.
     
    45:52
    Böhm zaváhal v rozehrávce. Hurta pak z pravé strany centroval před branku, kde akci překazil navrátivší Petr Gajda.
     
    45:19
    A další obrovské zmatky před domácí klecí. Daniel Král už ležel na ledě, ve spolupráci s několika spoluhráči, kteří doslova ucpali bránu, ovšem znovu odolal!
     
    44:57
    Kladno mohlo být zpátky v zápase, ale nestalo se tak! Adam Sojka prostrčil kotouč do jízdy Ondřeji Hrabíkovi, který úplně sám před Králem napálil pouze jeho beton.
     
    44:15
    Rytíři se drželi v útočném pásmu, z čehož pramenila střela Adama Bareše z poměrně ostrého úhlu. Daniel Král si bližší tyčku dobře pohlídal, hra je po jeho zákroku přerušena.
     
    43:34
    Petr Ullrych se v rychlosti hnal do protiútoku. Naprosto skvěle se ovšem vrátil Martin Böhm, který mu čistě zabránil v ohrožení brány!
     
    42:56
    David Putz se před Ondřejem Gabriškou snažil tečovat Tůmovo nahození. Kladenský gólman si ale kotouč našel a bez problémů ho ukryl v lapačce.
     
    42:20
    Liberec vstoupil do třetí třetiny mnohem aktivněji, než jak si počínal ve druhé. Drží se v okolí Gabrišky a nenechává soupeře vytvářet si tlak.
     
    41:16
    Filip Kříž nabral rychlost a projel až na levý kruh, odkud mířil za vzdálenější tyč. Střela mu nicméně úplně nevyšla a letěla mimo.
     
    40:59
    Lukáš Plos se snažil sám projet do útočného pásma. Zabránil mu v tom Ticháček, který ještě ze střední zóny nahodil na Krále.
     
    40:18
    Böhmovo skryté nahození nadělalo brankáři mnoho problémů, nakonec si ale poradil, Tygři se k dorážce nedostali.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:36.
     
    Také po druhé periodě vedou domácí o dvě branky. Nutno ale podotknout, že Kladno bylo v uplynulé části výrazně lepší. Efektivita v zakončení je nicméně zatím na straně Liberce. Nechme se překvapit, zda to tak vydrží až do konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další příležitostí už Rytíři nepohrdli a upravují skóre na 3:5 ze svého pohledu. Před Králem se po Chrenkově přihrávce do uličky tentokrát zjevil MATYÁŠ ŠAPOVALIV, který libereckého gólmana nekompromisně propálil! Asistence: Samuel Chrenka, Jiří Ticháček
     
    38:56
    Po zakázaném uvolnění se domácí celek rychle vydal vpřed. Matěj Leden ale mezi kruhy nezpracoval přihrávku a k zakončení nedošlo.
     
    38:43
    Masař si zbytečně zahrával před vlastní brankou. Michal Koštoval mu zezadu chytře klepl do hokejky a puk narazil do Králových betonů.
     
    37:58
    Sojkovi v šanci trochu ujel kotouč. Zkoušel tak ještě najít Bareše, který by to měl do prázdné klece, avšak trefil jej pouze do bruslí.
     
    36:51
    V hlavní roli znovu Daniel Král! Před bránou číhal zapomenutý Vojtěch Hurta, jenž se po příjmu přihrávky pokoušel o bekhendovou kličku. Králova lapačka však byla proti.
     
    36:13
    David Putz se chopil volného puku těsně před bránou. Ke Gabriškovi byl ale zády, musel se tedy otáčet, načež trefil pouze betony.
     
    35:27
    Hladíkovi přeskočil v útočném pásmu puk přes čepel, chybku napravil Mikuláš Jenčovský, který bleskově zaplnil volné místečko v obraně.
     
    34:58
    Kladno pokračuje v útočné aktivitě a znovu operovalo před Danielem Králem. Ten je však zatím oporou a připsal si další důležitý zákrok.
     
    34:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rytíři za neproměněné příležitosti pořádně tvrdě platí. Leden v přečíslení nahrál Davidu Putzovi, jehož pokus dokázal Gabriška i ve spolupráci s obětavým bekem zastavit. Těsně před brankovou čarou si nicméně MATĚJ LEDEN našel kotouč znovu a jednoduše ho doklepl do sítě! Asistence: David Putz.
     
    33:46
    A další obrovská příležitost Středočechů! Ondřej Hrabík si táhlým forhendovým blafákem položil Krále, který i vleže dokázal střelu z úhlu zastavit. A a poradil si také s dorážejícím hráčem!
     
    33:30
    Jeden z hostů znovu číhal před brankou, Jakub Hladík ale do přihrávky stihl vložit hokejku. Dobrý obranný zákrok.
     
    32:29
    Luxusní kombinace Rytířů gólem nekončí! Hosté v akci tří proti dvěma absolutně vyšachovali defenzivu, po bleskové výměně přihrávek mezi Chrenkou a Šapovalivem ovšem druhý jmenovaný před prázdnou bránou netrefil kotouč.
     
    31:59
    Střídání v týmu Rytíři Kladno: ze hřiště odchází Jaňour, přichází Gabriška.
     
    31:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět dvougólový náskok! JAKUB DVOŘÁK to zkusil znovu a tentokrát už z levého kruhu procedil černou gumu za Jaňoura. Pro toho je to dnes poslední kapka a míří na střídačku. Bez asistence.
     
    31:31
    Hezké Dvořákovo nahození přes několik hráčů Jaňourovi vypadlo. Touš se poté vrátil k Dvořákovi, jehož okamžitá rána skončila po bloku až v ochozech Home Credit Areny.
     
    30:59
    Jakub Dvořák rozehrál zpoza vlastní klece. Putz prodloužil kotouč do pásma, kde se ho ujali hosté. Odehráli jej ale pouze na zakázané uvolnění, hra se tedy stěhuje před Vojtěcha Jaňoura.
     
    30:25
    Kladno se drží v ofenzivní zóně. Rádo by vymyslelo nějakou finální přihrávku, šanci však zatím hledá marně.
     
    29:27
    Tadeáš Tůma krásnou dlouhou přihrávkou oslovil Adama Měchuru. Zdálo se, že Měchura bude střílet zpoza beka. Nakonec se jej ještě pokusil obehrát, přičemž o puk přišel.
     
    28:19
    To byla rána! David Putz si vzal kotouč, prohnal se s ním až do útočného pásma a v plné rychlosti orazítkoval z pravého kruhu břevno! To Jaňoura zachránilo dnes už podruhé.
     
    27:52
    Vojtěch Jaňour vyjel za bránu, ale málem toho litoval. Trefil totiž pouze Jobka, který mohl poslat touš do ohně, kdyby se mu nezamotal pod bruslemi.
     
    27:38
    Postavení mimo hru zastavuje akci Rytířů.
     
    27:15
    Kotouč tak trošku nenápadně projel až před domácí brankoviště. Natahoval se po něm Adam Sojka, Král byl ke štěstí Liberce o něco rychlejší.
     
    26:33
    Matyáš Malý zkusil štěstí krátce po buly, střela mu ale nesedla úplně podle představ a Daniel Král tentokrát nemusel zasahovat.
     
    26:17
    Liberečtí se znovu nemohli prokombinovat z vlastní defenzivní zóny. Petr Gajda tedy zvolil nejjednodušší možné řešení a o hrazení poslal touš na zakázané uvolnění.
     
    25:30
    Lukáš Plos zastavil ve středovém kruhu kladenskou přihrávku bruslí. Nedlouho poté se snažil vystřelit Tůma, který byl sražen k zemi.
     
    24:37
    Ondřej Kouba si rovnal kotouč mezi kruhy, Jakub Hladík mu ho ale včas vypíchl! Tlak Středočechů pokračuje i v rovnovážném počtu, domácí se spíše hledají.
     
    23:54
    Kladenští i díky riskantnímu manévru Koštovala dohrávají přesilovku v pásmu. Už se jim ale zřejmě nepovede nic vážného vymyslet.
     
    23:20
    Další Koštovalovo nahození bylo znovu jemně tečováno, tentokrát ale daleko mimo prostor liberecké brány.
     
    22:55
    Matyáš Šapovaliv měl otevřenou cestu až do levého kruhu, Král toho moc neviděl, jenže střela zamířila těsně nad horní tyčku!
     
    22:15
    Tygři se hned v úvodu oslabení úspěšně osvobozují, po nepřesvědčivé kombinaci Kladna vyhazuje kotouč daleko do bezpečí Jakub Masař.
     
    22:04
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Leden – 2 min., hákování).
     
    21:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté svého soupeře od začátku druhé části zamkli v pásmu, za což přichází zasloužená odměna v podobě kontaktního gólu. ONDŘEJ HRABÍK před Králem sáhl do nahození z hole Michala Koštovala a tečoval jej mimo dosah maskovaného muže! Asistence: Michal Koštoval, Matyáš Malý.
     
    21:16
    Matyáš Malý ztlumil nápřah a od modré lajny vyslal zajímavý projektil těsně nad ledem. Daniel Král šel do rozkleku a hezky chytil kotouč do lapačky.
     
    20:24
    Petr Ullrych přihrál Šapovalivovi a okamžitě se vydal před bránu. Druhý jmenovaný to ale vzal na sebe a zprava minul klec.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:47.
     
    Úvodní část nabídla velice zajímavou podívanou. Hraje se poměrně vyrovnaný hokej, nicméně mnohem spokojenější mohou být Bílí Tygři, kteří si hýčkají vedení 3:1. Uvidíme, jak na to dokáží Kladenští zareagovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Gajda se vrátil z trestné lavice a hned zahrozil. Z křídla chtěl přihrát Křížovi tvrdým nahozením na brankářovy betony, leč Jaňour jej vyrazil mimo dosah dojíždějícího útočníka.
     
    19:15
    Tlak Středočechů zesílil. David Kohlíček si mezi kruhy udržel protihráče na zádech a nezištně posunul pryž doleva, odkud Barešovi střela sjela a Král ji našel v lapačce.
     
    18:37
    A Petr Ullrych z podobné pozice podruhé, nyní jej domácí brankář eliminoval pomocí nataženého betonu! Jen to zadunělo.
     
    18:10
    Kladenští to sehráli na Ullrycha, jehož pěknou střelu z pravého kruhu vytěsnil Daniel Král vyrážečkou.
     
    17:41
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Gajda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    S nádhernými střelami do šibenice se nám roztrhl pytel! Severočeši unikli do přečíslení tří proti dvěma. Filip Kříž přihrál na střed RICHARDU PATZELTOVI, který zatáhl puk do levého kruhu a zpoza kladenského beka překonal Jaňoura povedeným zakončením do vzdálenějšího horního růžku. Asistence: Filip Kříž.
     
    16:41
    Jakub Masař byl po nahozeném puku pořádně aktivní v předbrankovém prostoru. Touš už propadl Jaňourovi za záda, avšak maskovaný muž ho ještě stihl schovat!
     
    15:56
    Nerazantní nahození Hladíka od modré čáry Jaňour kontroloval. Liberec si ještě prodlužuje svůj pobyt v okolí soupeřova brankoviště.
     
    14:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychle provedený brejk Rytířů znamená snížení! Petr Ullrych přihrál z pravé strany na osu hřiště, kam si sjel SAMUEL CHRENKA a parádním bekhendem vyhnal pavučiny z horního rohu brány bezmocného Daniela Krále. Asistence: Petr Ullrych, Jiří Ticháček.
     
    14:35
    Daniel Král skvěle přečetl hru, vyjel daleko z brány a dlouhou přihrávkou oslovil Jakuba Masaře. Ten už se dostal do úhlu a zakončit se mu kvalitně nepodařilo.
     
    13:54
    Patzelt zkusil od hrazení nahodit na Jaňoura, před kterým srazil puk do bezpečí dobře postavený Lukáš Sýkora.
     
    13:00
    Kladno se ze třetiny pohříchu samo vyhnalo. Sojka hned zavezl černou gumu zpět a švihem ji poslal těsně kolem horního rohu Královy pokladnice.
     
    12:30
    Severočeši mají velké problémy s osvobozením se z vlastního pásma. Už si připsali několik neúspěšných pokusů a hosté pomaličku utahují šrouby.
     
    11:36
    Rytíře dva slepené góly pochopitelně poněkud opařily. Do hry se jim začínají vkrádat nepřesnosti, třeba jako teď, když se Vojtěch Hurta ocitl v ofsajdu.
     
    11:01
    Jeden z kladenských útočníků předvedl parádní gesto fair-play, když i za nepříznivého stavu odvolal faul na svoji osobu! Klobouk dolů.
     
    10:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Parádní akce ADAMA MĚCHURY! Talentovaný forvard si na levé straně převzal přihrávku aktivně forčekujícího Lukáše Plose, načež se vydal rovnou před brankoviště. Vojtěcha Jaňoura si zkušeně roztáhl a nenápadně mu prostrčil kotouč mezi betony! Asistence: Lukáš Plos.
     
    09:54
    Filip Kříž obdržel přihrávku do jízdy a zachoval se jako správný útočník. Z levého kruhu prověřil Jaňoura, jenž svižnou střelu ukryl v lapačce. Bude se vhazovat.
     
    09:27
    Další útočnou akci nyní velice aktivních Bílých Tygrů zastavuje hvizd rozhodčího. Domácí se ocitli v postavení mimo hru.
     
    08:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy otevírají v deváté minutě skóre! Před kladenskou klecí se strhla pořádná skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval MARTIN BÖHM, jemuž se i s trochou štěstí podařilo procedit puk až za Jaňourova záda. 1:0! Bez asistence.
     
    07:44
    U kotouč se bojovalo před kladenskou střídačkou. Souboj skončil tak nerozhodně, Liberečtí totiž získali kotouč, ale v pásmu se usadit nedokázali.
     
    07:08
    A rázem se mohli do vedení dostat Tygři, krásnou dělovku obránce Richarda Patzelta bez přípravy z pravého kruhu pro vhazování odrazila horní tyč!
     
    06:40
    Rytíři se v posledních minutách více drží v okolí soupeřovy svatyně. Přes zformovanou defenzivu domácích nicméně není snadné najít cestu...
     
    05:56
    Petr Ullrych předvedl pohlednou individuální akci, když si nabruslil až těsně za kruhy a vystřelil nad břevno.
     
    05:27
    Davidu Kohlíčkovi při snaze o ránu sjel puk z čepele, Severočeši se tedy vyprostili ze svého pásma a mohou si po menším tlaku vydechnout.
     
    04:50
    Nahození Jiřího Ticháčka od modré lajny žádnou velkou neplechu nenadělalo, výrazně totiž minulo libereckou klec.
     
    03:58
    Milan Tadeáš Jobek sáhl do laxní přihrávky jednoho z hostů na útočné modré čáře a hnal se úplně sám proti Jaňourovi! Jako by mu ale po dlouhém sprintu nezbyly síly na pořádné zakončení, kotouč z jeho hokejky mířil přímo do gólmanovy hrudi.
     
    03:28
    Jeden z kladenských forvardů v pádu vyrazil bránu z předepsaného postavení. Bylo to bez faulu, buly proběhne ve střední zóně.
     
    02:37
    Petr Gajda prodloužil kotouč do útočné třetiny, kde se šelmy usazují. Dlouho tam ale nevydržely a Samuel Chrenka zakončil bleskový protiútok jen těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    01:44
    Lukáš Sýkora obdržel přihrávku na vrcholky kruhů a měl spoustu času. To mu však nakonec uškodilo, protože dlouho váhal se střelou, kterou jedna z tygřích hokejek výrazně zpomalila a usnadnila Krátkému práci.
     
    00:56
    Ondřej Hrabík se natáhl po puku před libereckou klecí. Měl to trošku na dlouhou hůl a Daniela Krále z nadějné pozice nezaměstnal.
     
    00:24
    Michal Koštoval vyhodil touš podél hrazení až za libereckou branku. Icing se nepíská, domácí se snaží rozvést další útočnou akci.
     
    00:16
    S menším zpozděním padlo úvodní buly. Vojtěch Jaňour hned musel řešit nahození z poloviny hřiště, načež puk raději ukryl do své rukavice.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Čas do začátku utkání se krátí. Domácí dnes v Home Credit Areně obléknou své tradiční bílé dresy, Rytíři se představí v modré barvě.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Böhm, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Tůma – Putz, Jenčovský (C), Kříž, Leden, Měchura (A), Plos, Masař, Jobek, Gajda.

    Rytíři Kladno: Jaňour (Gabriška) – Danda, Koštoval (A), Kohlíček (A), Sýkora, Ticháček – Vimmer, Hurta, Sojka, Hrabík, Kouba, Bareš, Ullrych, Adam, Šapovaliv, Chrenka.

    Rozhodčí: Valda – Kurtin, Beneš.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Böhm, 11. Měchura (Plos), 18. Patzelt (Kříž), 32. Dvořák, 35. Leden (Putz) – 15. Chrenka (Ullrych, Ticháček), 22. Hrabík (Koštoval, Malý), 40. Šapovaliv (Chrenka, Ticháček), 56. Hurta (Bareš, Danda), 60. Ticháček (Bareš, Sojka), rozh. náj. Sojka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Plos (LIB)
    0:0   Bareš (KLA)
    2. série:
    0:0   Dvořák (LIB)
    0:1   Ullrych (KLA)
    3. série:
    0:1   Jenčovský (LIB)
    0:2   Sojka (KLA)
    4. série:
    1:2   Kříž (LIB)
    1:2   Šapovaliv (KLA)
    5. série:
    1:2   Měchura (LIB)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Böhm, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Tůma – Putz, Jenčovský (C), Kříž, Leden, Měchura (A), Plos, Masař, Jobek, Gajda.
    Rytíři Kladno: Jaňour (Gabriška) – Danda, Koštoval (A), Kohlíček (A), Sýkora, Ticháček – Vimmer, Hurta, Sojka, Hrabík, Kouba, Bareš, Ullrych, Adam, Šapovaliv, Chrenka.

    Rozhodčí: Valda – Kurtin, Beneš
    thejrc.org