Finsko – Švédsko 5:1 (kon.) | Rusko – Česko 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Bílí Tygři Liberec
5:6 (3:1, 2:2, 0:2 - 0:0)
Rytíři Kladno
Sobota 14.12.2019, 13:00 • Home Credit Arena, Liberec • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 6. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Rytíři Kladno.
    Autorem vítězného pokusu je ADAM SOJKA, který nic nevymýšlel a zamířil pod Královu rukavici!
     
    59:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři to stihli a máme vyrovnáno! První pokus obránce JIŘÍHO TICHÁČKA od modré čáry ještě rozvlnil síť pouze z boku, další dělovka bez přípravy už však prosvištěla až za Daniela Krále, který vinou clony téměř nic neviděl! Asistence: Adam Bareš, Adam Sojka.
     
    55:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je zaděláno na drama, Středočeši už jsou totiž jen o gól vzadu! VOJTĚCH HURTA si z pravé strany najel mezi kruhy a pověsil svoji ránu pod horní tyč. Asistence: Adam Bareš, Ondřej Danda.
     
    39:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další příležitostí už Rytíři nepohrdli a upravují skóre na 3:5 ze svého pohledu. Před Králem se po Chrenkově přihrávce do uličky tentokrát zjevil MATYÁŠ ŠAPOVALIV, který libereckého gólmana nekompromisně propálil! Asistence: Samuel Chrenka, Jiří Ticháček
     
    34:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rytíři za neproměněné příležitosti pořádně tvrdě platí. Leden v přečíslení nahrál Davidu Putzovi, jehož pokus dokázal Gabriška i ve spolupráci s obětavým bekem zastavit. Těsně před brankovou čarou si nicméně MATĚJ LEDEN našel kotouč znovu a jednoduše ho doklepl do sítě! Asistence: David Putz.
     
    31:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět dvougólový náskok! JAKUB DVOŘÁK to zkusil znovu a tentokrát už z levého kruhu procedil černou gumu za Jaňoura. Pro toho je to dnes poslední kapka a míří na střídačku. Bez asistence.
     
    21:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté svého soupeře od začátku druhé části zamkli v pásmu, za což přichází zasloužená odměna v podobě kontaktního gólu. ONDŘEJ HRABÍK před Králem sáhl do nahození z hole Michala Koštovala a tečoval jej mimo dosah maskovaného muže! Asistence: Michal Koštoval, Matyáš Malý.
     
    17:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    S nádhernými střelami do šibenice se nám roztrhl pytel! Severočeši unikli do přečíslení tří proti dvěma. Filip Kříž přihrál na střed RICHARDU PATZELTOVI, který zatáhl puk do levého kruhu a zpoza kladenského beka překonal Jaňoura povedeným zakončením do vzdálenějšího horního růžku. Asistence: Filip Kříž.
     
    14:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychle provedený brejk Rytířů znamená snížení! Petr Ullrych přihrál z pravé strany na osu hřiště, kam si sjel SAMUEL CHRENKA a parádním bekhendem vyhnal pavučiny z horního rohu brány bezmocného Daniela Krále. Asistence: Petr Ullrych, Jiří Ticháček.
     
    10:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Parádní akce ADAMA MĚCHURY! Talentovaný forvard si na levé straně převzal přihrávku aktivně forčekujícího Lukáše Plose, načež se vydal rovnou před brankoviště. Vojtěcha Jaňoura si zkušeně roztáhl a nenápadně mu prostrčil kotouč mezi betony! Asistence: Lukáš Plos.
     
    08:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy otevírají v deváté minutě skóre! Před kladenskou klecí se strhla pořádná skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval MARTIN BÖHM, jemuž se i s trochou štěstí podařilo procedit puk až za Jaňourova záda. 1:0! Bez asistence.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Böhm, 11. Měchura (Plos), 18. Patzelt (Kříž), 32. Dvořák, 35. Leden (Putz) – 15. Chrenka (Ullrych, Ticháček), 22. Hrabík (Koštoval, Malý), 40. Šapovaliv (Chrenka, Ticháček), 56. Hurta (Bareš, Danda), 60. Ticháček (Bareš, Sojka), rozh. náj. Sojka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Plos (LIB)
    0:0   Bareš (KLA)
    2. série:
    0:0   Dvořák (LIB)
    0:1   Ullrych (KLA)
    3. série:
    0:1   Jenčovský (LIB)
    0:2   Sojka (KLA)
    4. série:
    1:2   Kříž (LIB)
    1:2   Šapovaliv (KLA)
    5. série:
    1:2   Měchura (LIB)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Böhm, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Tůma – Putz, Jenčovský (C), Kříž, Leden, Měchura (A), Plos, Masař, Jobek, Gajda.
    Rytíři Kladno: Jaňour (Gabriška) – Danda, Koštoval (A), Kohlíček (A), Sýkora, Ticháček – Vimmer, Hurta, Sojka, Hrabík, Kouba, Bareš, Ullrych, Adam, Šapovaliv, Chrenka.

    Rozhodčí: Valda – Kurtin, Beneš
    bahis siteleri