Finsko – Švédsko 5:1 (kon.) | Rusko – Česko 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (1:0, 2:1, 0:3)
Piráti Chomutov
Sobota 14.12.2019, 16:45 • Zimní stadion Eden • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 6. kolo
Partner:
     
    58:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Prodloužení dost možná nebude! Nenápadná střela FILIPA DÖRINGA z pravého kruhu totiž zapadla přesně k zadní tyči a Piráti mají na dosah všechny tři body! Asistence: Lukáš Novotný.
     
    49:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je šok pro domácí. Poté, co mohla Slavia několikrát přidat další branku, přichází trest za neproduktivitu. Od mantinelu odražený kotouč se šťastně dostal k volnému DOMINIKU PAVLÁKOVI, který už jen nastavil hůl a usměrnil do prázdné klece! Asistence: Jan Vostiňák, Lukáš Koblížek.
     
    42:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    ONDŘEJ ČECH udělal velký oblouk, zamíchal pukem a ten pak poslal přesně k pravé tyči branky Voleveckého! Rázem jsou Piráti na dostřel.
     
    39:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Obrovská radost na domácí střídačce! Domácí stihli ještě v přesilovce udeřit, když se po sérii střel dostal k dorážce MAREK VLASÁK, který nekompromisně zametl kotouč do prázdné klece jen vteřinu před sirénou! Asistence: Jakub Dráb, Tomáš Kluch.
     
    35:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Teď si domácí mohou oddychnout, protože po několika šancích soupeře z ničeho nic sami udeřili! Perfektní akci předvedl Hamršmíd, který posunul puk na pravé křídlo na Vlasáka. Ten udělal ještě jednu kličku a posunul kotouč na volného JAKUBA ŠTANCLA, který to udělal taky parádně a zavěsil pod víko! Asistence: Marek Vlasák, Jan Hamršmíd.
     
    22:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté z ničeho nic udeřili! Po rychlém útku Piráti vystřelili a odražený puk se dostal přesně na hůl LUKÁŠE NOVOTNÉHO, který zametl kotouč do prázdné branky. Domácí protestovali, že se puk odrazil od tyčky mimo branku, ale rozhodčí gól viděli. Bez asistence.
     
    11:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí teď dokonale využili zaváhání hostujícího brankáře. Ten nedokázal za brankou rozehrát, načež se puku zmocnil Hofmann. Zkušeně počkal, až mu před branku najede úplně volný JIŘÍ STEJSKAL, který měl hromadu času zamířit. Udělal to parádně a nedal brankáři šanci. Asistence: Jakub Hofmann.

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 12. Stejskal (Hofmann), 36. Štancl (Vlasák, Hamršmíd), 40. Vlasák (Dráb, Kluch) – 23. Novotný, 43. Čech, 50. Pavlák (Vostiňák, Koblížek), 59. Döring (Novotný)


    HC Slavia Praha: Volevecký (Náhončík) – Hrdlička, Stejskal, Svoboda, Weitz, Dráb, Palát, Kluch – Vlasák, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann, Štancl
    Piráti Chomutov: Bajgar (A. Strážovský) – J. Strážovský, Frollo, Perný, Husinecký, Badinka, Döring – Spudich, Koblížek, Šugár, Šilar, Vostiňák, Čech, Mišovic, Novotný, Czingel, Pavlák, Ekrt, Rindoš

    Rozhodčí: Červenka – Hána, Kučera
    thejrc.org