Česko – Německo 5:1 (kon.)
konec
Česko
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
Německo
Sobota 14.12.2019, 16:30 • Vierumäki Sport Institute • Euro Hockey Tour (ženy U18)
Partner:
    58:08 Tereza MAZANCOVÁ - 5:1
     
    58:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak teď už je definitivně hotovo. TEREZA MAZANCOVÁ si v obranném pásmu hodila kotouč o mantinel, ten se dostal do středního pásma a odtud ho pak pohodlně poslala do zcela prázdné německé branky – 5:1. V utkání se tak trefuje mezi tři tyče podruhé. Bez asistence.
    55:56 Ronja HARKOVÁ - 4:1
     
    55:56
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky hrály už bez brankářky a v powerplay se poprvé prosazují. RONJA HARKOVÁ na pravé straně doklepla puk za záda Julie Pejšové a připravila ji tak o čisté konto – 4:1. Asistence: Fine Raschkeová a Nina Christofová.
    52:49 Patricie ŠKORPÍKOVÁ - 4:0
     
    52:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    A tam znovu udeřily. PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ si sjela do prostoru mezi kruhy a poté zblízka svižnou ranou prostřelila Uhrmannovou – 4:0. Nyní už mají Češky opravdu blízko k prvnímu vítězství na turnaji. Bez asistence.
    25:31 Tereza MAZANCOVÁ - 3:0
     
    25:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky bleskově přesilovou hru využívají. Adéla Hanzlíková poslala puk na levý kruh, kde byla připravena TEREZA MAZANCOVÁ, která poté svou střelu umístila naprosto přesně a německá brankářka tak loví kotouč ze své sítě dnes už potřetí – 3:0. Asistence: Adéla Hanzlíková a Daniela Pejšová.
    23:22 Adéla HANZLÍKOVÁ - 2:0
     
    23:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    České juniorky odskakují Němkám na rozdíl dvou branek. Po akci v útočném pásmu posunula kotouč na modrou čáru Tereza Mazancová. Ten poté spíše nahazovala před branku ADÉLA HANZLÍKOVÁ, ale kotouč nakonec zaplul za záda Uhrmannové – 2:0. Asistence: Tereza Mazancová a Karolína Sýkorová.
    08:23 Gabriela HRUBANOVÁ - 1:0
     
    08:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už českému týmu povedlo. Puk po několik odrazech z hokejek sebrala GABRIELA HRUBANOVÁ, udělala pár kroků navíc a ocitla se těsně před Uhrmannovou, kterou poté překonala skrze německou obránkyni a otevřela tak účet dnešního duelu – 1:0. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Hrubanová, 24. Hanzlíková (Mazancová, Sýkorová), 26. Mazancová (Hanzlíková, Daniela Pejšová), 53. Škorpíková, 59. Mazancová – 56. Harková (Raschkeová, Christofová)


    Česko: Pejšová J. (Švejdová) – Pejšová D., Hanzlíková (C), Habartová, Horáková, Vaněčková, Chladová – Mazancová (A), Kalová, Sýkorová – Machková, Škorpíková (A), Haasová – Hrubanová, Eignerová, Nowáková – Václavková, Černá, Vávrová – Kafková
    Německo: Uhrmannová (Dislová) – Königová, Harková, Cyruliesová, Strompfová, Kolbecková, Raschkeová, Topfmeierová, Kohbergová – Leveringhausová (A), Christofová (C), Voigtová – Massnerová, Welckeová Lilli, Welckeová Luisa (A) – Bartellová, Gruchotová, Mayerová – Millerová, Geschwandtnerová, Wallnerová

    Rozhodčí: Tauriainenová, Ketonenová – Sainiová, Anttilaová

    Diváci: 20
    thejrc.org