Dijon – Méty 2:2 (kon.) | Marseille – Nîmes 3:1 (kon.) | Monaco – Lille 5:1 (kon.)
Montpellier – Brest 4:0 (kon.) | Nantes – Angers 1:2 (kon.) | Nice – Toulouse 3:0 (kon.)
PSG – Amiens 4:1 (kon.) | Remeš – Lyon 1:1 (kon.) | Rennes – Bordeaux 1:0 (kon.)
Štrasburk – Saint-Étienne 2:1 (kon.)
konec
RC Štrasburk
2:1 (1:0)
AS Saint-Étienne
Sobota 21.12.2019, 20:45 • Stade de la Meinau Strasbourg, Štrasburk • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Štrasburk přehrál Saint-Étienne, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (22:40:18)
     
    Těžké a hlavně vyrovnané střetnutí ovládl Štrasburk, který možná o malinko více chtěl brát tři body. Naopak ASSE dnes mělo malou kvalitu v útočné fázi. Předfinální přihrávky snadno sbíral soupeř, který hrál hodně obětavě. Rozhodně nemůžeme říct, že bychom sledovali nudnou podívanou, čemuž dopomohli také fanoušci, Jejich výkon v celém utkání byl luxusní, možná i proto se radují domácí, kteří dnes rozhodně měli dvanáctého hráče v zádech.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Na další centr už si naskakoval Charles Nathan Abi, jenže soupeř opět zasáhl. Saint-Étienne rozehrávalo další rohový kop, ale míč na penaltovém puntíku nebyl trefen.
     
    90+4
    U rohového praporku operoval Robert Berić, jenž vybojoval další rohový kop pro ASSE. Centr od rohového praporku mířil na první tyč, odkud se vrátil k centrujícímu hráči.
     
    90+3
    Za další útočnou akcí se hnal Miguel Trauco. který to na hranici šestnáctky přehnal s agresivitou. Štrasburk pomalu, ale jistě míří za důležitým vítězstvím.
     
    90+1
    Ještě jednou tahá žlutý kartónek Lionel Carole (Štrasburk), jenž nejprve fauloval a poté si ještě pustil pusu na špacír. Sudí trestá především neukázněnost hráče.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se bude hrát hned pět minut nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Centr ze strany mířil na zadní tyč, kde se útočným faulem pomohl Loïc Perrin. Obvyklý kapitán tak bere ASSE další nadějnou situaci.
     
    90
    Střídání v týmu RC Štrasburk: ze hřiště odchází Adrien Thomasson, přichází Ibrahima Sissoko.
     
    89
    Ani po centru od rohového praporku zakončení nepřišlo. Naopak se hra otáčela na druhou stranu, ovšem hráči v modrých dresech sáhl k záchranné brzdě. Saint-Étienne bude rozehrávat standardní situaci ze strany.
     
    88
    Štrasburk po zisku míče mířil do otevřené obrany! Pas letěl na levou stranu, kde se pohyboval osamocený Ludovic Ajorque, který chtěl ještě přihrát před branku. Jenomže míč byl na první tyči odvrácen na rohový kop.
     
    87
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Zaydou Youssouf, přichází Loïc Perrin.
     
    86
    Hostujícímu mužstvu se zbývající čas rychle krátí. Saint-Étienne dál kombinuje na útočné polovině, ale těžko hledá recept na překonání obranné hráze Štrasburku.
     
    85
    Na levé straně se rozeběhl Nuno Da Costa, který přihrál za šestnáctku, odkud nepřesně vystřelil Ludovic Ajorque. Až po celé akci byl odpískán ofsajd centrujícího hráče.
     
    84
    Saint-Étienne prodloužilo míč za obranu, kam také mířil Robert Berić. Ovšem k balonu to měl mnohem blíže stoper, který si pomohl přihrávkou na brankáře Selse.
     
    83
    Chvíli se hrát nebude, protože lékařské ošetření potřebují Anthony Caci a Zaydou Youssouf. Snad budou oba borci v pořádku a budou pokračovat v napínavém duelu.
     
    82
    Hned trojice hráčů se nachází s bolestivou grimasou na zeleném pažitu. V přerušené hře byl ale potrestán Miguel Trauco (Saint-Étienne), jenž se nevybíravě snažil zastavit rychlý protiútok Štrasburku.
     
    81
    Přímý kop byl podle grafiky rozehrál z osmadvaceti metrů. Míč mířil na Arnauda Nordina, který z pravé části šestnáctky napálil prvního bránícího hráče.

    Michal Luxa

    Branky: 23. Ajorque (Caci), 62. Thomasson (Caci) – 73. Boudebouz (pen.)

    Karty:   61. Thomasson (SSG), 78. Da Costa (SSG), 90+1. Carole (SSG) – 67. Nordin (SET), 82. Trauco (SET)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 1:1. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:13.
    RC Štrasburk: Sels – Lala, S. Mitrović (C), L. Koné, Caci – Fofana, Djiku, Liénard (66. Carole) – Thomasson (90. Sissoko) – Mothiba (46. Da Costa), Ajorque.
    Náhradníci: Kamara – Zohi, Da Costa, Corgnet, Prcić, Carole, Sissoko.

    AS Saint-Étienne: Ruffier (C) – Palencia (58. Abi), Debuchy, Fofana, Trauco – M. Camara, Youssouf (87. Perrin), M'Vila – Nordin, Boudebouz (76. Berić), Benkhedim.
    Náhradníci: Moulin – Berić, Perrin, Moukoudi, Kolodziejczak, Abi, Tshibuabua.

    Rozhodčí: Thual – Viala, Drouet
    bahis siteleri