Udinese – Cagliari 2:1 (kon.) | Inter – Janov 4:0 (kon.) | Turín – Spal 1:2 (kon.)
konec
Inter Milán
4:0 (2:0)
Janov CFC
Sobota 21.12.2019, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza • Italská Serie A • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Interu, který svého soupeře porazil poměrem 4:0. Druhý poločas byl pro změnu o trochu méně záživnější, avšak i přesto se domácím povedlo přidat další dva přesné zásahy. Janov v tomto duelu trápila špatná obrana, směrem dopředu to sice také nebylo zrovna ideální, avšak hosté si několik šancí přeci jenom vypracovali. (19:50:01)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:12.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je již delší dobu rozhodnuto. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Andrea Favilli (Janov CFC).
     
    88
    Sensi se pokoušel zakončit z hranice pokutového území, jeho rána navíc trefila ještě jednoho ze spoluhráčů, od kterého se míč snesl kousek vedle.
     
    87
    Do útočného výpadu se zapojil také Lazaro, avšak tomu nevyšel průnik kolem Biraschiho. Jako poslední se totiž dotkl míče právě prvně jmenovaný hráč.
     
    86
    Inter to pro změnu zkoušel středem hrací plochy, kde Esposito ještě zkoušel najít svého útočného parťáka Lukakua, avšak do dráhy letu se postavil Romero.
     
    85
    Po autovém vhazování to podél autové lajny zkoušel domácí Dimarco, který se přesto daleko nedostal. Cestičku vpřed mu totiž dokázal zatarasit Ghiglione.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá už jen něco málo kolem deseti minut, o vítězi už je zcela jistě rozhodnuto. Janov se ještě snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat.
     
    80
    Obrovskou hrubici udělal domácí Lazaro, který zpětnou nahrávkou na Handanoviće našel pouze protihráče, jenž obešel brankáře, avšak poté byl ve velkém úhlu.
     
    79
    Do nepříjemného nátlaku se dostal rozehrávající de Vrij, kterému se před Sanabriou povedlo poslat míč až na druhou stranu, kde se nacházel pouze Criscito.
     
    78
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Cristiano Biraghi, přichází Federico Dimarco.
     
    77
    Domácí se nacházejí v ideální herní pohodě, proto si mohli dovolit dlouhou kombinaci na vlastní polovině, po které se de Vrijovi nepovedlo najít Lukakua.
     
    76
    O zakončení se nakonec přihlásil nevýrazný útočník Agudelo, kterému se nepovedlo rozehrát dle představ. Tvrdé zakončení totiž vyletělo vysoko nad branku.
     
    75
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází Valentino Lazaro.
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Denilho Cleonise.
     
    74
    Janov bude mít jedinečnou příležitost ke snížení výsledku. Kousek od pokutového území totiž fauloval Škriniar, který hostujícímu celku nabídl standardku.
     
    73
    Janov to bude mít po čtvrté inkasované brance o to složitější. Hostující celek prohrává už o čtyři branky, navíc do konce zápasu zbývá zhruba dvacet minut.

    David Suchý

    Branky: 31. R. Lukaku (Candreva), 32. Gagliardini (R. Lukaku), 64. S. Esposito (pen.), 71. R. Lukaku (Candreva)

    Karty:   34. Cassata (JAN), 43. Romero (JAN), 63. Agudelo (JAN), 88. Favilli (JAN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:12.
    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni, Candreva (75. Lazaro) – Vecino, Valero, Gagliardini (72. Sensi), Biraghi (78. Dimarco), S. Esposito – R. Lukaku.
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Agoume, D'Ambrosio, Dimarco, Godín, Lazaro, Politano, Ranocchia, Sensi.

    Janov CFC: I. Radu – Romero, Biraschi, Criscito (C) – Ghiglione, Cassata, Jagiełło (62. Rovella), Radovanović, Agudelo – Pinamonti (72. Favilli), A. Sanabria (75. Cleonise).
    Náhradníci: Jandrei, Marchetti – Cleonise, P. Ankersen, Aljámik, Favilli, Goldaniga, Pajač, Rovella, Schöne, Sturaro.

    Rozhodčí: Pairetto – Colarossi, Gori
    bahis siteleri